Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 20, 21:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Forumas » Autodiagnostika » Ieskau in schemos interf. duju diagnostikai AG zenit jz-2005
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Ir beje su pin`outais . kaip atrinkt duju yrangos kur yra Tx ir Rx , sie kontaktai kiek suprantu skirti siusti ir priimti informacija arne?
Pas mane yranga AG Zenit JZ-2005
P.S. dekui visiems uz pagalba
Ta saita buvau aplankes pries rasant i foruma, taigi nieko gero nepesiau isskyrus jungciu pinus radau
schemu randu bet gal kas yra dare ir zino kad veikia.Sugadint greit galima kompiuteri kuris ne kelis litus kainuoja.
Nejau niekas nera pasidares interfeiso?
TAi jei su max232 schema butu tokia:
pc-USB=FT232BL+L9637D=LPG centrale?
Gal schema turi? o tai cp2102 irgi reikalauja L9637D
As cia pirma karta su kompiuteriu priedai tai man butu smagu jei paaiskintumet kaip ko cia reikia nes pagal schemas tai atrodo jas sulitavus tiesiai prie pc junkt. Tai vat butu smagu jei paaiskintumet
tai kam ten diskusijose kur is ju ikeliau schemas parasyta kad pilnai uztenka visko kad sujunkt PC su masininiu duju kompiuteriu o man duodi schemas su dar viena papildoma mikroschema ? gal pasirodys kvailokas klausimas bet toks pakolkas mano supratimas sioje vietoje