Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 18 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 18, 23:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » sigareciu kontrabanda
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 19:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Babajuss rašo:

Siauras požiūris. Viskas pasaulyje vienaip ar kitaip susiję. Ir jei jau pats mokeisi tai reiškia turi už tai sumokėti. Sakau gal ir nėra teisingai paskirstomi pinigai bet jei gal nebūtų tokių, kurie slepia mokesčius gal biudžetas būtų pilnesnis ir labiau tave liestų biudžeto lėšos ir nebūtų taip abidna. O tu dar sakai nereikia akcizo mokėti. Tai palauk va taip nemokėdami akcizo jie iš normaliai dirbančių žmonių kaip aš ir tu vagia pinigus.

Digix, kuo toliau tuo labiau tu mane stebini.

nu ir kas jei biudzetas butu pilnesnis?
daugisu mokyklu renovuotu? pastatytu daugiau staduiosu ar valdovu rumu?

tu turbut nesupranti kas yra tas akcizas, tai ne toks mokesti kuri mokam visi bet specifinis mokestis kuri moka tik kai kurie.
amerikoje tos dalykas vadinamas nuodemes mokestis.
kitaip sakant tai yra tiesiog bauda us kazkokia veikla.
jei tu nerukai, nevazienji automobiliu, negeri degtines tai akcizo ir taip nemoki.

abidna man yra del to kad jei mane koks banditas sumuse ir apiplese tai as turiu us jo maista kalejime moketi.
arba muitininkui kuris man didina prekiu kaina as turiu irgi sumoketi alga.
gal sakau tada tiesiogiai mokekim banditams uz tai kad mus apiplesineja?

budamas valdzioje tuoj visiem viska taip apkarpyciau kad visi islaidunai cyptu is bado.
tada to biudzeto butu daugiau nei reikia.
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 19:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
O aš norėjau pasiteirauti forumiečių, kam dar super rašinėja į PM beprasmius klausimus ir ne tik, kad kuria beprasmiškas temas čia forume, kaip matyti jos net turi didžiulį susidomėjimą Shocked
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 20:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Babajuss rašo:
Taip pat tokią pat teisę kaip ir ant degalų kad galėtume važinėti ne bekelia o asfaltuotais gerais keliais.

USA nera akcizo degalams, bet keliai ten geresni, nei LT
gal galetum tai paaiskint?
ipac turint omenyje, kad didzioji dalis LT tiesiamu ar atnaujinamu keliu tiesiami didziaja dalim uz is gautus ES pinigus - prie kiekvieno rekonstruoto kelio didziausias stendas su ES simbolika ir priminimu, kam turime buti dekingi Razz

Citata:
Vyriausybė tik perskirsto biudžetan ateinančius pinigus.

perskirstytoju darbas buvo pats pelningiausias uzsiemimas dar nuo faraonu laiku Very Happy
ir jis ant tiek sunkus, sudetingas ir atsakingas, kad didzioji dalis surinktu pinigu nueina butent perskirstytoju ir ju pagalbininku islaikymui Laughing
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 20:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
gnt, aš tik apie patį principą kalbu. Nereikia lyginti JAV ir Lietuvos, Tai visai skirtingus resursus turinčios valstybės. Dar pasakyk kodėl Arabų Emiratai taip gerai gyvena. Vienintelis Lietuvos resursas yra žemė ir žmonės. Jei žemę ir tai ne visą apdirbame tai žmonės išvažiuoja. Nenoriu gilintis, bet lyginti nesulyginamus dalykus nereikia.

Sakau, kad jei surinktų valstybė visus mokesčius ir nebūtų korupcijos būtų Lietuvoje rojus. Ir apie tai kam ir kur nubyra liūto dalis skirstant biudžetą aš tikrai nesakiau o kalbėjau tik apie principą. Ir sakiau, kad daug yra neteisybės. Ant kryžiaus reikėtu tokius. Kol nebus sutvarkyta korupcija tai Lietuva ir bus atsilikus. Čia jau visai kita tema.

Aš už akcizą ir cigaretėm ir alkoholiui ir degalams. Ir prieš kontrobandą. tegul visi moka mokesčius.

Digix o tu dėl muitininkų nepergyvenk jie algos išvis gali neimti kad neverktum dėl savo pinigų.

PranešimasParašytas: 2011 11 06, 21:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
akcizas degalams tiktai kenkia visai ekonomikai - tai yra nesamone
ir visa ES jau sedi shiknoj, prarasdama paskutinius konkurencingumo likucius, tik tiek Vilniaus, tiek Briuselio valdziazmogiams svarbiausia yra lengvai paimami pinigai

o USA neziurint visu ju trukumu, dar yra valdzioje strategiskai mastanciu zmoniu, matanciu toliau, nei nuosavos nosies galas - cia ir yra pagrindinis skirtumas lyginant USA su LT, o ne turimi resursai
pas amerikonus gyventoju tankumas vos ne dvigubai mazesnis, nei LT, ir islaikyti kelius jiems brangiau atseina, bet kurui akcizo jie net nesiruosia uzdet

tabakas ir alkogolis - pofig, kas labai nori - gali pats uzsiaugint ar issivaryt
o benzas/salerka - visos ekonomikos kraujas
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 21:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Na dėl šito sutinku, degalai yra degalai. Sumažinus akcizą daug kas atpigtų ir per vartojimą tie pinigai vis tiek susirinktų. Bet va man klausimas ar tikrai atpigtų? Very Happy

PranešimasParašytas: 2011 11 06, 22:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
http://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/verslas/visi_senatves_pensininkai_valstybei_kainuoja_tik_tiek_kiek_sodros_aparato_islaikymas/

Visi senatvės pensininkai valstybei kainuoja tik tiek, kiek "Sodros" aparato išlaikymas
Laughing Laughing Laughing
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 07, 01:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
gnt rašo:

tabakas ir alkogolis - pofig, kas labai nori - gali pats uzsiaugint ar issivaryt
o benzas/salerka - visos ekonomikos kraujas

nu siap tai del akcizo kurui as negaliu labai priestarauti, nes irgi manau jog reikia apmokestinti visas importuojamas vartojimo prekes
gal tai ir yra ekonomikos kraujas bet mes ji siurbiame is uzsienio kaip vampyrai Wink
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 07, 03:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Babajuss rašo:
Vienintelis Lietuvos resursas yra žemė ir žmonės. Jei žemę ir tai ne visą apdirbame tai žmonės išvažiuoja. Nenoriu gilintis, bet lyginti nesulyginamus dalykus nereikia.

zinai jei kas nors bandys panaudoti mane kaip resursa tai baigsis gerriausiu atveju tuo kad to padaryti nepavyks o blogiausiu atveju baigsis labai dideliais nemalonumais nes as nepsikuklinciau tokioje valsrybeje ir nebloga teroristini akta surengti. vien del to kad is manes gauta nauda nepavyktu niekam pasinaudoti.

siap tai zmones nelabai nori buti resursais kad juos kazkas isnaudotu.
bent jau as pageidauju lygiaverciu mainu.
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 07, 06:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vytautas55
Senbuvis
Senbuvis
Digix rašo:
Babajuss rašo:
Vienintelis Lietuvos resursas yra žemė ir žmonės. Jei žemę ir tai ne visą apdirbame tai žmonės išvažiuoja. Nenoriu gilintis, bet lyginti nesulyginamus dalykus nereikia.

zinai jei kas nors bandys panaudoti mane kaip resursa tai baigsis gerriausiu atveju tuo kad to padaryti nepavyks o blogiausiu atveju baigsis labai dideliais nemalonumais nes as nepsikuklinciau tokioje valsrybeje ir nebloga teroristini akta surengti. vien del to kad is manes gauta nauda nepavyktu niekam pasinaudoti.

siap tai zmones nelabai nori buti resursais kad juos kazkas isnaudotu.
bent jau as pageidauju lygiaverciu mainu.
nepavyks, būsim sukūrenti, o šilumos energija parduota kitiems (su nuolaida)

PranešimasParašytas: 2011 11 07, 11:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
flexterful
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Parduotuveje cigareciu pakelis kainuoja 8 litus, kontrabandinis - 5, ir paskutiniojo kokybe geresne. Manau viskas aisku.

Digix - "man nereikia as nesiruosiu moket" - paskaciuok, kur paliekama tavo atlyginimo didziausia dalis, o tada pasidomek kas su tais pinigais daroma. Uzuomina
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 07, 14:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Citata:
Digix - "man nereikia as nesiruosiu moket" - paskaciuok, kur paliekama tavo atlyginimo didziausia dalis, o tada pasidomek kas su tais pinigais daroma

negi manai as to nezinau?
bet cia ne apie atlyginima kalbame

vytautas55 rašo:
nepavyks, būsim sukūrenti, o šilumos energija parduota kitiems (su nuolaida)
na tai dar paziuresim.
as pasitengsiu skolingas valstybei nelikti.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu