Elektronika.lt
 2024 m. lapkričio 15 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 11 15, 05:10. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » sigareciu kontrabanda
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 13:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
sveiki kaip vertinat tai
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 13:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
paleido pagaliau?

tai gal už tai sėdėjai? Laughing

PranešimasParašytas: 2011 11 06, 14:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
super rašo:
sveiki kaip vertinat tai

Vienu aspektu tai gerai - žmonės neturi mokėt kosminių pinigų už nieką šiaip sumautai vyriausybei, kur visi tie akcizai nusėda kokio gaidžio kišenėje.
Kitu aspektu tai blogai, nes tai yra nuodas. Ir gal užmetus didelius akcizus koks kas ir 1% mes rukyt, o dabar jie gali toliau už priimtiną kainą tai daryt Smile Asmeniškai man giliai px kaip kas, nes neturiu nieko bendro nei su rūkalais nei su kitom grabo vinimis...
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 15:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
visas be isimties kontrabandos ruusis vertinu teigiamai nes valstybe neturi teses nurodineti ka as turiu pirkti ar naudoti.

su cigaretemis nieko bendro neturiu ir esu uz tai kad rukymas viesoje vietoje butu pripazintas kaip cheminio terorizmo aktas pasikesinant i aplinkiniu sveikata.
bet tai ne priezastis ant cigareciu deti akciza, ant ziurkiu nuodu akcizas jug nera dedamas.
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 15:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
rimvydas226
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
pigesnis kuras - puiku Wink
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 15:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Digix rašo:
visas be isimties kontrabandos ruusis vertinu teigiamai nes valstybe neturi teses nurodineti ka as turiu pirkti ar naudoti.

su cigaretemis nieko bendro neturiu ir esu uz tai kad rukymas viesoje vietoje butu pripazintas kaip cheminio terorizmo aktas pasikesinant i aplinkiniu sveikata.
bet tai ne priezastis ant cigareciu deti akciza, ant ziurkiu nuodu akcizas jug nera dedamas.

Gal ir tiesa, bet jei yra silpnavalių ir bukagalvių, kurie nesupranta, kad rūkymas kenkia ne tik jiems bet ir aplinkiniams, šeimai, kad tai pinigų mėtymas į balą - kartais galima padėti jiems Laughing
Nors iš dalies tiesa, kokią sušiktą teisę turi valdininkai dėti akcizą ant prekių, taip ribojant jų vartojimą ir nurodinėjant ką reikia vartoti ir ko ne...
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 16:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Ba1tuks rašo:
Digix rašo:

Gal ir tiesa, bet jei yra silpnavalių ir bukagalvių, kurie nesupranta, kad rūkymas kenkia ne tik jiems bet ir aplinkiniams, šeimai, kad tai pinigų mėtymas į balą - kartais galima padėti jiems Laughing
Nors iš dalies tiesa, kokią sušiktą teisę turi valdininkai dėti akcizą ant prekių, taip ribojant jų vartojimą ir nurodinėjant ką reikia vartoti ir ko ne...

tokią sušiktą teisę, kaip ir draudimo kompanijos prašydamos didesnės sumos iš mažiau patikimų vairuotojų. Taip pat tokią pat teisę kaip ir ant degalų kad galėtume važinėti ne bekelia o asfaltuotais gerais keliais.

Tik nepradėkit kalbėti kad valdžia bloga ir tt. Aš nesakau kad ji gera ar bloga. Aš kalbu apie principą, kad mokytojams ir gyditojams reikia irgi pinigų kuriuos valstybė neuždirbs o surinks iš mokesčių mokėtojų. Vyriausybė tik perskirsto biudžetan ateinančius pinigus.

PranešimasParašytas: 2011 11 06, 16:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
valdzia turi teise det akcizus ir ta teise vadinama jegos teise. o kad nepurkstautum - tam valdzia turi iranki tokiems runkeliams kaip tu sutvarkyt - vidaus policija ir kitas pagalbines strukturas.
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 18:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Babajuss rašo:
Ba1tuks rašo:
Digix rašo:

tokią sušiktą teisę, kaip ir draudimo kompanijos prašydamos didesnės sumos iš mažiau patikimų vairuotojų. Taip pat tokią pat teisę kaip ir ant degalų kad galėtume važinėti ne bekelia o asfaltuotais gerais keliais.

Tik nepradėkit kalbėti kad valdžia bloga ir tt. Aš nesakau kad ji gera ar bloga. Aš kalbu apie principą, kad mokytojams ir gyditojams reikia irgi pinigų kuriuos valstybė neuždirbs o surinks iš mokesčių mokėtojų. Vyriausybė tik perskirsto biudžetan ateinančius pinigus.

ka bendro cigaretes tusi su mokytoju algomis?

jei nt benzino uzdedamas mokestis keliu tvarkymui tai cia dar pateisinama, bet jei uz benzina surinktais pinigais finasuojama kokia mokykla tai tas yra totali nesamone, nes vairuotojasm mokyklu nereikia, ju reikia tiems kas turi vaikus.

analogiskai su cigaretemis jei akcizas butu skiriamas plauciu vezio gydymui ar bent jau iskirtinai medicinai tada tai butu pilnai pateisinama bet jei rukoriai finansuoja kokius nors muitininkus arba policininkus tai isvis absurdas gaunasi.
dbar rukantieji sumoka daugybe pinigu o kai ateina laikas stipti nuo plauciu vezio nera uz ka vaistu nusipirkti.
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 18:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
zamolskis rašo:
valdzia turi teise det akcizus ir ta teise vadinama jegos teise. o kad nepurkstautum - tam valdzia turi iranki tokiems runkeliams kaip tu sutvarkyt - vidaus policija ir kitas pagalbines strukturas.

va butent taip. tik mums labai naudonka kai tai valstybei visgi nepavyksta tu is musu surinktu pinigu panaudaoti tam kad pakenkti tiems is kuriu juos surinko.
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 18:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Digix, biudžetas tai vienas, nežinau kaip ten atskiriama kur kurie pinigai. Very Happy Toks mąstymas, kad tam nereikia to, o kitam nereikia kitko tai labai siauro akiračio žmogaus požiūris.

PranešimasParašytas: 2011 11 06, 19:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
obalys
Senbuvis
Senbuvis
Digix rašo:
jei nt benzino uzdedamas mokestis keliu tvarkymui tai cia dar pateisinama, bet jei uz benzina surinktais pinigais finasuojama kokia mokykla tai tas yra totali nesamone, nes vairuotojasm mokyklu nereikia, ju reikia tiems kas turi vaikus

Nu ir debilavotas požiūris... Tai iš ko surinkti pinigų mokyklų išlaikymui, mokytojų algoms? Taip išeina kad reikia apmokestinti vaikus, nes mokytojai reikalingi tik jiems. Very Happy

PranešimasParašytas: 2011 11 06, 19:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Babajuss rašo:
Digix, biudžetas tai vienas, nežinau kaip ten atskiriama kur kurie pinigai. Very Happy Toks mąstymas, kad tam nereikia to, o kitam nereikia kitko tai labai siauro akiračio žmogaus požiūris.

zinau kd biudzetas yra vienas ks nors labai parekavo ir pinigu vavo kas nerekia tas negauna.

tiesiog as manau kad valstybe yra ne tam kad pinigus svaistytu tiem kas ju praso o tam kad atliktu paslaugas reikalingas tiems kurie juo moka.

jei valstybe uz mano sumoketus pinigus man jokiu paslaugu neteikia tai yra tiesiog vagyste.

mokescius moku ne labdarai. o ta kad man butu tvarkingi keliai, nuslyotos gatves ir kad banditai nesikabinetu, jei man sumokejus pastatomas man visai nereikalingas stadionas renovuojama mokykla arba sumokama muitininkams alga tai cia yra vagyste nes tu dalyku man absoluciai nereikia.
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 19:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
obalys rašo:
Nu ir debilavotas požiūris... Tai iš ko surinkti pinigų mokyklų išlaikymui, mokytojų algoms? Taip išeina kad reikia apmokestinti vaikus, nes mokytojai reikalingi tik jiems. Very Happy

manau rinkti is tu kuriems tu mokyklu reikia. nors siaip tai galima is principo imti is tu kas jose mokesi.

o vaikus apmokestinti seniai reikia, gal tai privers biski atsakingiau juos daryti. nes pasaulis jau seniai perpildytas.
 sigareciu kontrabanda
PranešimasParašytas: 2011 11 06, 19:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Digix rašo:
Babajuss rašo:

zinau kd biudzetas yra vienas ks nors labai parekavo ir pinigu vavo kas nerekia tas negauna.

tiesiog as manau kad valstybe yra ne tam kad pinigus svaistytu tiem kas ju praso o tam kad atliktu paslaugas reikalingas tiems kurie juo moka.

jei valstybe uz mano sumoketus pinigus man jokiu paslaugu neteikia tai yra tiesiog vagyste.

mokescius moku ne labdarai. o ta kad man butu tvarkingi keliai, nuslyotos gatves ir kad banditai nesikabinetu, jei man sumokejus pastatomas man visai nereikalingas stadionas renovuojama mokykla arba sumokama muitininkams alga tai cia yra vagyste nes tu dalyku man absoluciai nereikia.

Siauras požiūris. Viskas pasaulyje vienaip ar kitaip susiję. Ir jei jau pats mokeisi tai reiškia turi už tai sumokėti. Sakau gal ir nėra teisingai paskirstomi pinigai bet jei gal nebūtų tokių, kurie slepia mokesčius gal biudžetas būtų pilnesnis ir labiau tave liestų biudžeto lėšos ir nebūtų taip abidna. O tu dar sakai nereikia akcizo mokėti. Tai palauk va taip nemokėdami akcizo jie iš normaliai dirbančių žmonių kaip aš ir tu vagia pinigus.

Digix, kuo toliau tuo labiau tu mane stebini.

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,