Elektronika.lt
 2026 m. vasario 28 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 02 28, 00:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Maitinimo šaltiniai » Bateriju krovimas dviratiniu generatoriumi
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Bateriju krovimas dviratiniu generatoriumi
PranešimasParašytas: 2011 11 01, 21:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ropehunter
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
xina rašo:
Perskaityk šitą temą; http://www.technologijos.lt/diskusijos/viewtopic.php?t=7343 Beje, senatvėje lauksi prie sąnarių protezavimo Laughing

Juk sakiau, kad mesiu ta kvaila minti su generatorium, kad poto nereiktu sanariu protezuot Laughing
PranešimasParašytas: 2011 11 01, 22:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ropehunter
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Digix rašo:
licio akumuliaoriui nebutina zinoti kada jis pakrautas. tiesiog reikia apriboti itampa.

Ai tai ce kaip telefono baterija. Gali palikt su pakroveju nors ir dienai taip?
PranešimasParašytas: 2011 11 01, 22:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ropehunter
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
O koki tada licio akuma galit pasiulyt, kad iseitu jam padaryt pakroveja is telefono pakrovejo. Maziausia ytampa, kad butu kokie 5-6v. Ir ar isvis iseis pasidaryt pakroveja akumui is telefono pakrovejo?

Ir dar tiesa reikia juk indikatoriaus kuris parodytu, kad akuma jau reikia kraut, nes jis isikrove iki tam tikros ribos. Esu mates kazkur schema kaip is tranzo, ledo ir dar keliu detaliu padaro toki indikatoriu tik neberandu tos schemos. Atrodo esu je mates kazkur prie nesiojamu koloneliu kai jomis domejausi.
PranešimasParašytas: 2011 11 01, 22:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
taip cia visai kaip su telefono baterija,
taip padarius jinai pasikrauna kiek reikia ir daugiau sroves neima

del pakrovejo jau tau sakiau, tau reikai padaryti paprasta itampos stabilizatoriu kuris duoda 4.2V
kad zinotum kada pasikrove gali dar nuosekliai pries stabilizatoriu uzdeti svisos dioda, kai jis uzges baterija pakrauta. tik reikes padaryti kazka kad tas diodas nesudegtu.
PranešimasParašytas: 2011 11 02, 08:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ropehunter
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Digix rašo:
taip cia visai kaip su telefono baterija,
taip padarius jinai pasikrauna kiek reikia ir daugiau sroves neima

del pakrovejo jau tau sakiau, tau reikai padaryti paprasta itampos stabilizatoriu kuris duoda 4.2V
kad zinotum kada pasikrove gali dar nuosekliai pries stabilizatoriu uzdeti svisos dioda, kai jis uzges baterija pakrauta. tik reikes padaryti kazka kad tas diodas nesudegtu.

Supratau. Tik va gal schema galit duot kokia ar linka kur ja galeciau susirast indikatoriaus kuris parodyty kada išsikrove akumas?
PranešimasParašytas: 2011 11 02, 08:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
ropehunter rašo:
Digix rašo:
licio akumuliaoriui nebutina zinoti kada jis pakrautas. tiesiog reikia apriboti itampa.

Nuo kada dabartiniame telefone būna baterija? Dedasi vienas elementas, o ne baterija. Jei nežinai, kas yra baterija, paieškok googlėj
PranešimasParašytas: 2011 11 02, 08:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ropehunter
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
xina rašo:
ropehunter rašo:
Digix rašo:

Nuo kada dabartiniame telefone būna baterija? Dedasi vienas elementas, o ne baterija. Jei nežinai, kas yra baterija, paieškok googlėj

Zinau kas yra baterija. Jau esu skaites apie tai tik is ipratimo elementus kartais pavadinu baterijomis. Laughing
PranešimasParašytas: 2011 11 04, 18:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ropehunter
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Gal galit kokia schema duoti indikatoriaus kuris parodytu kada jau reikia kraut telefono elementa. Pradziai nusprendziau panaudot telefono elementa. LED'ai man iskrautu elementa visiskai ir ji sugadintu. Uztat reikia kokios indikatoriaus schemutes.
PranešimasParašytas: 2011 11 04, 20:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
shemos neduosiu, bet nupasakoti galima taip:

paimi koki nors raudona LED+ 10 omu varza ir lygereciai ledui su varza pajungi 3 paprastus diodus sujungtus nuosekliai taip kad butu pa pacia kryptimi kaip ir LED

kitas varisntas tiesiog paimti kokius 5 sviesos didus, sujungti lygereciai ir per juos krauti savo akumuliatoriu. jei sviecia dar nepasikrove kai uzgeso jau pasikrove
kuo silpniaus sviecia tuo pilnesnis akumuliatorius
PranešimasParašytas: 2011 11 04, 20:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ropehunter
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Digix rašo:
shemos neduosiu, bet nupasakoti galima taip:

paimi koki nors raudona LED+ 10 omu varza ir lygereciai ledui su varza pajungi 3 paprastus diodus sujungtus nuosekliai taip kad butu pa pacia kryptimi kaip ir LED

kitas varisntas tiesiog paimti kokius 5 sviesos didus, sujungti lygereciai ir per juos krauti savo akumuliatoriu. jei sviecia dar nepasikrove kai uzgeso jau pasikrove
kuo silpniaus sviecia tuo pilnesnis akumuliatorius

Turbut netaip suformulavau klausima, nes netaip supratai mane. Man reikia indikatoriaus kuris parodytu kada išsikrove mano akumuliatorius ir ji reikia nesti kraut. Bet va turiu tokia schema tik ji 12V, o man reikia, kad tiktu 6V http://imageshack.us/photo/my-images/809/regavia.gif/
PranešimasParašytas: 2011 11 04, 20:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ropehunter
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
O tu krovikliu schemu tai as pats turiu.
PranešimasParašytas: 2011 11 04, 21:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
ropehunter rašo:
Bet va turiu tokia schema tik ji 12V, o man reikia, kad tiktu 6V http://imageshack.us/photo/my-images/809/regavia.gif/

vo cia idomu kazkas nukopijavo mano sugalvota shema arba sygalvojo analogiska, nes lygiai tokia pacia buvau forume kazkur papostines prei metuas ar daugiau.

nor gal visdelto mano shema buvo paprastesne.
PranešimasParašytas: 2011 11 04, 22:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Digix rašo:
ropehunter rašo:
Bet va turiu tokia schema tik ji 12V, o man reikia, kad tiktu 6V http://imageshack.us/photo/my-images/809/regavia.gif/

vo cia idomu kazkas nukopijavo mano sugalvota shema arba sygalvojo analogiska, nes lygiai tokia pacia buvau forume kazkur papostines prei metuas ar daugiau.

nor gal visdelto mano shema buvo paprastesne.

Čia Gnt schema Smile
PranešimasParašytas: 2011 11 04, 23:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
a, tikrai dabar prisminiau kad pas mane buvo visai kitokia su vienu tranzistoriumi. ir dviejais led kur vienas uzsidega kitas uzgesta.

pats pamirsau ka buvau sugalvojes Embarassed
PranešimasParašytas: 2011 11 08, 20:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ropehunter
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Tai ta schema kur rodziau reikes jungt lygegreciai akumuliatoriui? Taip manau, nes yra parasyta jog minusas bendras.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, Assetto Corsa Rally Mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
ScriptHookV, GTA 5 Mods, GTA 5 Map Mods
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“