|
Forumas » Maitinimo šaltiniai » Akumuliatorius, generatorius ir sroves lygintojas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Akumuliatorius, generatorius ir sroves lygintojas |
Parašytas: 2011 10 17, 06:19 |
|
|
|
|
| Minsan rašo: |
| O tai gal i mano klausima atsakyt galit? |
Užeini kartą į savaitę pasižiūrėt kaip tavo temai sekasi ? Su tokiais remonto tempais ir (ne)sugebėjimais supus tavo Nissanas bestovėdamas.
Visgi kažką remontuojant kažkiek bent minimaliai pačiam nusimanyt reikia, vien tik forumo pagalba nieko nepadarysi, šis atvejis kaip tik toks. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 17, 19:27 |
|
|
|
|
Nissan'as mano vaziuoja visu pirma. As negaliu palikt masinos remontui, nes masina darbui reikalinga. O palikti taip belekaip neketinu. Na o tema tikrinu beveik kiekviena diena, bet, kai neatsakoma i tai, kas klausiama, tai nera ko kibti, kad letai viskas (kai viska pats bandai susigaudyt). Nezaisiu nieko nezinodamas, su tuo kas pataisoma, kai Lietuvoj uz "restauruota" 850 praso.
Nuardziau visokias gumas, dengiancias laidus, ir pamaciau, kad pas mane ten kazkas buvo "prichmicinta". Laidas is lemputes (geltonas) kirptas ir prijungtas ne prie D+, o eina gilyn i generatoriaus vidu. Kiek teko pamatyt, tai jis viduj dar i du issisakoja. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 19, 14:17 |
|
|
|
|
| Tai gal ponas Evaldas_S turetu kokiu minciu apie pastaraji mano klausima ir ankstesni? |
Evaldo mintys jau seniai buvo išreikštos... Dar pirmame temos puslapyje
| Evaldas_S rašo: |
| Bet čia pagrindinė problema ne generatoriuje o tavo galvoje, nes vietoj to, kad vartytum pas meistrus užsiiminėji būrimu iš kavos tirščių. Aš tau dar kartą kartoju -su tokiu supratimu tu net su forumo pagalba nesusitvarkysi. Viskas baigsis išvirusiu akumuliatoriumi, sudegusia elektronika ir 10x didesnėmis išlaidomis nei nuvaryti pas išmanantį elektriką. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 21, 21:26 |
|
|
|
|
| Na tai jeigu jo mintys nepasikeite, tai ko skustis, kad as sita tema blogai stebiu ar per letai viska tvarkausi. |
is tokiu vapse atimt masina lai vaiksto pesciom, o tu nors zinai kur benzinas isipyla i tavo masina, kaip mazam vaikui viskas sukramtyta paaiskinta ar ir nuryt uz tave reik? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 10 21, 23:37 |
|
|
|
|
O tau kas kliuna? Matyt, daug padejai sitoj temoj savo gerom mintim (daug kramtei). O gal cia is tos serijos, kad vienam liudna velu penktadienio vakara namie ir nera kas veikt?  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |