|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 13:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Kaip patikrinti stiprintuvą
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kaip patikrinti stiprintuvą |
Parašytas: 2011 10 16, 14:58 |
|
|
|
|
Isties tamstos ausims gal tai ir atrodys pagerejimas, bet klientas vistiek neliko patenkintas, o pinigus reik moket uz darba. Tai GSP klausimas kaip ir neatsakytas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 10 16, 15:46 |
|
|
|
|
Enshteinas rašo:....bet klientas vistiek neliko patenkintas....Tai GSP klausimas kaip ir neatsakytas....
----------------------------------------------------------------------------------
Ną,jei,tarkim,klientas liko nepatenkintas,tai,manau,kaip ir visos rimtos firmos ar autoservisai pinigų už darbą neima,jei darbas buvo pilnai neatliktas ir kliento iškelti uždaviniai neivykdyti...
Aš paprastai už neatliktus-neįvykdytus darbus pinigų neimu,nors ir sugaišti savaitę ar daugiau dienų.
Tai savaime suprantamas dalykas ir čia nematau jokių problemų tuo klausimu... |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 16, 17:27 |
|
|
|
|
| *Wytas* rašo: |
| Garso pagerėjimą iki 30...50% - ne visi gali išgirsti. Todėl,jei aš užsakovui pasakau,kad iš jo aparato įmanomas garso pagerėjimas tik iki 20...30% - tai jis jau realiai žino visą jam reikalingą informaciją,kad jis gali ir nesuprasti to pagerėjimo. |
Trumpiau sakant, sakai klientui kad pagerės 30%, paguli aparac porą savaitėlių tavo lentynoj, atiduodi žmogeliui ir paimi už pinigėlį. O kad klienc neišgirdo pagerėjimo po "pagulėjimo hiendo laboratorijos lentynoj", tai čia jau sorry - ne kiekvienas gali... Odnako...  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 16, 17:34 |
|
|
|
|
| obalys rašo: |
| *Wytas* rašo: |
| Garso pagerėjimą iki 30...50% - ne visi gali išgirsti. Todėl,jei aš užsakovui pasakau,kad iš jo aparato įmanomas garso pagerėjimas tik iki 20...30% - tai jis jau realiai žino visą jam reikalingą informaciją,kad jis gali ir nesuprasti to pagerėjimo. |
Trumpiau sakant, sakai klientui kad pagerės 30%, paguli aparac porą savaitėlių tavo lentynoj, atiduodi žmogeliui ir paimi už pinigėlį. O kad klienc neišgirdo pagerėjimo po "pagulėjimo hiendo laboratorijos lentynoj", tai čia jau sorry - ne kiekvienas gali... Odnako...  |
Atvažiuoja čiukčia į miestą ir giriasi turguje miestiečiams:
- Pas mus šiaurėj, jei kas ateina į svečius, tai tada šeimininkas atiduoda svečiui savo žmoną visai nakčiai. Va! Vienok!
Visi aplinkui:
- Oho, koks paprotys! Oho koks nuostabus paprotys!
Čiukčia:
- Čia ne paprotys, čia ne paprotys! Vienok kitaip niekas į svečius neina... |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 16, 18:09 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Ną,jei,tarkim,klientas liko nepatenkintas,tai,manau,kaip ir visos rimtos firmos ar autoservisai pinigų už darbą neima |
bet aparatas jau gaunasi isdraskytas ir lituotas. Kas is to kad pinigai neimami? Aparato i pradine bukle jau nebegrazinsi, nes wytukas prikiso nagus.
Sekantis klausimas : Ka darytum jei kliento netenkina tokia smulkmena kaip pinigu uz darba neemimas ir jis nenori atgal priimti jau ardyto ir krapstyto aprato? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 16, 18:52 |
|
|
|
|
GSP rašo:...jei kliento netenkina pinigų už darbą neėmimas ir jis nenori atgal priimti jau ardyto aparato?...
-------------------------------------------------------------------------------
Iš kur jūs šiandien imate tokių nesamoniškų klausimų.Bet tiek to...Sakykime,kad taip įvyko....
Tada darome trečią žingsnį.Kadangi klientas už aparato gamyklinę versiją mokėjo 100lt.Po mano "sutvarkymo" aparato garso kokybė jau prilygsta parduotuvėje kainuojančiam apie 800...1000lt. Per aukcioną mes tą aparatą parduodame už 400...500lt.Už tuos pinigus klientas gali nusipirkti jau 4 tokius pat,kurios turėjo,bet gamyklinės versijos...
Todėl problemų ir čia nematau.Viskas yra nesunkiai išsprendžiama ir,žinoma,neužmiršti prieš parduodant pasakyti tam kas pirks "tvarkytojo" vardą....
Tai tiek tų problemų. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 16, 20:36 |
|
|
|
|
| o pagal ką čia nusprendžiama į kokią kainų kategiriją daiktas nušoka? ;O |
|
_________________ Bandau praplėst žinias |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 16, 21:16 |
|
|
|
|
| Iš kur jūs šiandien imate tokių nesamoniškų klausimų. |
klausimai labai samoningi. Kas bus jei atnes itin reta ir brangu aparata?
| Po mano "sutvarkymo" aparato garso kokybė jau prilygsta parduotuvėje kainuojančiam apie 800...1000lt. |
mes snekam kad "sutvarkymas" klientui nepatiko, reiskia aparato verte realiai KRENTA
| Per aukcioną mes tą aparatą parduodame už 400...500lt. |
sekmes
| Už tuos pinigus klientas gali nusipirkti jau 4 tokius pat,kurios turėjo,bet gamyklinės versijos... |
kaip minejau aparatas labai brangus ir itin retas
| Viskas yra nesunkiai išsprendžiama ir,žinoma,neužmiršti prieš parduodant pasakyti tam kas pirks "tvarkytojo" vardą.... |
e-bay aukcionuose ar apskritai toliau tavo namu duru tavo vardas kazka reiskia?
Kartoju klasuima su si karta imituota situacija kad neatrodytu klaisimai KVAILI.
TARKIME as, turiu isigijes koki vintazini neliesta McIntosha, duodu ji tau "pagerinti" muzikos prasme, o rezultate niekas nepasikeicia arba dar blogiau pablogeja muzikos garsas!. Pasiimti isdraskyta aprata as nenoriu, atstatytos senos komplektacijos as nenoriu nes jau lituota/perlituota daug kas. Pinigine kompensacija aparato vertes (abejoju ar isvis toks variantas imanomas su tavim) nedomina. E-bejui ir bet kur kitur tokiu aparatu islenda karta i kelis metus. O blogiausia tai kad uzsirovei ant tokio kuris sito taip nepaliks. KA TOKIU ATVEJU DARYTUM? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 16, 21:36 |
|
|
|
|
Neuždavinėk klausimų, nes gausi nelogiškus atsakymus.... 1,2 milijono aparatūra gros kaip už 10 melejonų
turi pagerėti bet nevisi išgirsta ir t.t.
o jeigu niekas nepadės tai masturb****** ant Jėzaus statulėlės ir ramu (citata iš audioforumo tinklalapio). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 16, 22:03 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
| Iš kur jūs šiandien imate tokių nesamoniškų klausimų. |
klausimai labai samoningi. Kas bus jei atnes itin reta ir brangu aparata?
| Po mano "sutvarkymo" aparato garso kokybė jau prilygsta parduotuvėje kainuojančiam apie 800...1000lt. |
mes snekam kad "sutvarkymas" klientui nepatiko, reiskia aparato verte realiai KRENTA
| Per aukcioną mes tą aparatą parduodame už 400...500lt. |
sekmes
| Už tuos pinigus klientas gali nusipirkti jau 4 tokius pat,kurios turėjo,bet gamyklinės versijos... |
kaip minejau aparatas labai brangus ir itin retas
| Viskas yra nesunkiai išsprendžiama ir,žinoma,neužmiršti prieš parduodant pasakyti tam kas pirks "tvarkytojo" vardą.... |
e-bay aukcionuose ar apskritai toliau tavo namu duru tavo vardas kazka reiskia?
Kartoju klasuima su si karta imituota situacija kad neatrodytu klaisimai KVAILI.
TARKIME as, turiu isigijes koki vintazini neliesta McIntosha, duodu ji tau "pagerinti" muzikos prasme, o rezultate niekas nepasikeicia arba dar blogiau pablogeja muzikos garsas!. Pasiimti isdraskyta aprata as nenoriu, atstatytos senos komplektacijos as nenoriu nes jau lituota/perlituota daug kas. Pinigine kompensacija aparato vertes (abejoju ar isvis toks variantas imanomas su tavim) nedomina. E-bejui ir bet kur kitur tokiu aparatu islenda karta i kelis metus. O blogiausia tai kad uzsirovei ant tokio kuris sito taip nepaliks. KA TOKIU ATVEJU DARYTUM? |
Aš tokiu atveju pasisitengčiau iš anksto nuspėti nestabilią brangaus aparato turėtojo psichiką ir ramiai jį išlydėti iš savo valdų nepasiimdamas turėti su juo reikalų... Piniginė kompensacija netenkina, atstatymas netenkina, garsas netenkina... Tai kam tada iš vis reikėjo savo aparatą duoti tobulinti jei jis jau toks nuostabus ir nepakartojamas? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 16, 23:43 |
|
|
|
|
| Tai kam tada iš vis reikėjo savo aparatą duoti tobulinti jei jis jau toks nuostabus ir nepakartojamas? |
elementaru, kai vienas veikejas deda per visus forumus skersai isilgai savo teorijas, ziurek ir susigundys sumokejus 1.2 "melejono" tureti garsa uz 10 "melejonu", as su tokiais klausimais ir bandau jam savotisku budu paaiskinti kad per daznai ir perdaug wytukas visur giriasi. Bandziau ir bande kiti jam tiesiai sakyti - nesuprato, gal taip supras  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 10 17, 01:54 |
|
|
|
|
Zmogus visdelto idomus jeigu tiek daug apie ji ir su juo kalbama. Nuaidejes per visa foruma. Ignoruot neignoruojamas nes kazka pasako suintriguoja, rimtai irgi neziurima nes nieko nepasako t-sakant ko klausi to negausi. Bet sumoj kiek daug galima rimtai ziuret i zmogu jei apie stebuklus mistikas ir burtus kalba.... ???
Mldc Vytai isgarsejot forume kaip Minedas Lietuvoj. GSP vienas is fanu (nieko asmeniska ) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 10 17, 09:14 |
|
|
|
|
minedas man labiau patinka
| Zmogus visdelto idomus jeigu tiek daug apie ji ir su juo kalbama. |
tikrai nebutinai ypac technikos forume.[/quote] |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 10 17, 16:23 |
|
|
|
|
| Man atrodo be reikalo švaistote savo laiką kitų auklėjimui. Tai visiškai nereikalingas užsiėmimas ir tik generuoja nereikalingą turinį forume. Siūlau nustoti tai daryti ir tiesiog ignoruoti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 10 17, 19:11 |
|
|
|
|
GSP:....Kas bus,jei atneš retą ir brangų aparatą?
---------------------------------------------------------------------------------
Už 1,2 mln. vertės?
GSP:...."sutvarkymas" klientui nepatiko,reiškia aparato vertė krenta....
---------------------------------------------------------------------------------
Jei klientas kurčias muzikos garsui.tai nereiškia,kad tie,kurie pirks iš jo tą aparatą irgi yra kurti...
GSP:....tarkime,aš turiu įsigijes vintažinį neliesta McIntochą,duodu jį tau "pagerinti",o rezultate niekas nepasikeičia....
------------------------------------------------------------------------------------
Čia ,matyt,jūs turite omenyje lempinį McIntocho stiprintuvą už šiek tiek daugiau kaip 12000lt.Tiek mokėjo vienas iš mano pažystamų gyvenantis netoli manes.Tiesa,jo tą stiprintuvą dar patobulino gerai žinomas tikras audio meistras.Kaip pasakė pats stipro savininkas - groja geriau,nei buvo.
Kadangi aš negirdėjau kaip "grojo" originalas,todėl negaliu pasakyti kažką daugiau.
GSP:...blogiausia tai,kad užsirovei ant tokio,kuris šito taip nepaliks.KĄ TOKIU ATVEJU DARYTUM?...
----------------------------------------------------------------------------------
Manau,labai aiškiai apie tokią situaciją paaiškino dalyvis ASSEMBLED. Aš daugiau ką pridėti neturiu ko....
-----------------------------------------------------------------------------------
Sakyčiau,kad vyksta gan įdomi diskusija.Įdomumas tame,kad daugelis rašo kaip tik daugiau iš teorinės pusės.Tik vienas kitas parašo praktinius pastebėjimus.
Kai būdamas darbe pasakiau,kad galiu buitinėm žirklėm iš lango stiklo iškirpti apskritimą - visi buvo šoke.Tai padaryti neįmanoma!!!
Kadangi aš tais labai,labai senais laikais žirklėmis iškirpdavau automobiliams veidrodėlius (kai netyčia sudaužo ir sunku greitai nusipirkti kitus).Ir tai nebuvo neįmanoma.Svarbiausia reikėjo žinoti kaip tai padaryti praktiškai.
Tais senais laikais buvo rašoma,kad norint normaliai atkurti 60Hz dažnį su atviro tipo akustika - reikia ne mažiau 3 metrų gabaritų.Aš 2005 metais tą versiją patikrines nustačiau praktiškai,kad užtenka 0,5 X 1,0 metro gabaritų,kad normaliai atkurtų nuo 30Hz.Kažkur po kelių mėnesių apie tai jau paskelbė danai audio žurnale apie savo AS Jamo R909.Kažkur po kelių metų susigrubo ir vokiečiai dėl panašios AS gamybos (stovi Vilniuje,audio salone MM)
Kažkur apie 1990...91 metus Lietuvoje pasirodo audio žurnalai.Juose teigiama,kad norint išgirsti tikrą muzikos garsą,reikia turėti audio sistemą minimum už 300...500tūkst.lt.Todėl tada pagalvojau - tokių pinigų aš neturėsiu ir todėl kaip jau yra taip bus gerai.Bet kažkodėl nurimti aš nesugebėjau.Norėjosi ir vėl patikrinti praktiškai.Pasirodo,kad ir čia aš neklydau..Dideli pinigai ar aukšti techniniai parametrai audio gaminių - dar nepasako kaip "gros" muzikinius kūrinius...
Štai jums keliatas mano "teorijų" - kaip rašė vienas iš dalyvių,kurios virsta praktiniais pavyzdžiais.Tiesa,dar liko viena nepatikrinta versija pasakyta vieno iš audio "banginių":....europoje vykstančioje HIGH-END parodoje iš 100...200 pateiktų audio sistemų tik 2...3 sistemos yra vertos dėmesio....Gal but kada nors ir aplankysiu tą parodą.Tada pateiksiu ir savo praktinį pastebėjimą.
Šiam kartui tiek praktinių pastebėjimų iš mano "virtuvės". |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|