|
Forumas » Elektronika žaliems » info del mano koloneles.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
info del mano koloneles. |
Parašytas: 2011 08 29, 20:48 |
|
|
|
|
| Tame esme kad pas man 3golfas, o sito golfo "apsyfkes" "minkstos", todel ciuju sugeria zema dazni i sawe o garsiakalbiui palieka tik plerpima, tai as noriu tokiu garsiuku kurie tokiom salygom gerai atkurtu zema dazni |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 08 30, 16:18 |
|
|
|
|
| zinok, as, jei buciau moderas, kalciau tau menesiui bana. O kodel galvok pats. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 08 30, 17:59 |
|
|
|
|
| Tai nieks neatraso tai ka man daryt, cia daug suprantanciu tokiuose dalykuose yra a nieks neatsako |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 01, 07:29 |
|
|
|
|
Nea, tiesiog patarimu stoka
Seip pastebejau toky dalyka, ant automobiliu originaliai kaip eina, taj buna ZD-VD garsiakalbis, ir toliau nuo jo AD garsiakalbiukas, ir tuose automobiliuose zema dazni labai graziai atkuria, ir seip garsas labai toks malonus, swarus toks buna... tai gal ir man reiktu taip pamegint susimest? ar nieko nebus nes del dureliu "apsywkes" tas pats su zemais bus?
(dar kaskokie filtrai lig ir buna ZD-VD garsiakalbiams?) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 01, 13:35 |
|
|
|
|
Sopki, tu juk moderatorius, nu duok zmogui bent savaite pailseti apmastys viska gal ziurek ir pats atsakymus susiras  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 01, 13:38 |
|
|
|
|
| Klausiu normalaus dalyko, o nieks neatsako tj ka daryt? intike butent apie toky dalyka nemanau kad buwo daug kur diskutuota tad rast mazajsansu |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 01, 13:50 |
|
|
|
|
To GSP:
Atostogų išleisti aš negaliu, nors už čytinimus, kai negaudamas atsakymo vis trina ir per naują deda tą patį pranešimą kad jis atsidurtų viršuje tai vertėtų.
To Elektrikas7777:
Apie kolonėlės tūrį, reikalingą geram garso atgaminimui turbūt puikiai žinai, tai kam dar klausi. Automobilių gamintojai sudeda garsiakalbius, atitinkančius jiems reikalingą akustinį apiforminimą, užtat ir groja gerai. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 01, 23:23 |
|
|
|
|
| Elektrikas7777 rašo: |
| o tai wistiek juose stowi pasywiniai filtrai? |
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 02, 07:34 |
|
|
|
|
| ne nu tj bl ant komponentiniu garsiakalbiu stowi filtrai wistiek kaskokie? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 02, 08:39 |
|
|
|
|
ble bet tu kausas nerealus klausyk is kur mums zinoti kas pas tave stovi pasiziurek ir pamatysi....gali stoveti gali ir nestoveti.... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |