|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 15:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Triuksmai stiprintuve
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 04, 08:26 |
|
|
|
|
| Tai vat keista ko tie takeliai sudege, mikres ten stovejo izoliuoto korpuso, o abu kanalai isdege identiskose vietose. Diodu tilteli pratikrinau, visi atrodo vienodi ir nepramusti, gal elektrolitai kokie padziuve? bet nerodo trumpo tarp maitinimo takeliu ir zemes, ir nuo pradziuvimo manau neturetu nulekt iskart, tiesa pamenu pries sudegima labai birbe, lygiai kaip ir sitas stiprekas. Ismeginsiu dar siandien izoliaves ir naujus elementus sudejes. |
|
|
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 05, 08:01 |
|
|
|
|
| Pasirodo brokuota mikroschema, aciu uz pagelba vyriukai:D |
|
|
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 27, 15:53 |
|
|
|
|
| Kad nebutu garsiakalbyje trugdziu nuo wentiliatoriaus, kokio kondensatoriaus reiktu ant wentiliatoriaus? 10uF ar 100nF? ar kokio? |
|
|
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 29, 06:41 |
|
|
|
|
| Elektrikas7777 rašo: |
Aliooooo?????????
Nejau ner kaskurio gywo? |
KA CIA RIEKAUJI BL ? |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 29, 07:34 |
|
|
|
|
| MOSFET rašo: |
ir dar kai sitas stipras buvo karoliniskese jokiu probelmu nebuvo o db naujamiesti iskarto atsirado  |
Vat čia įdomus reikalas. Man tas pats buvo su lievu kitaicu, tik atvirkščiai - fabijoniškėse fonas, krasnūchoj viskas ok Bet pas mani krasnūchoj instaliacija sutvarkyta, tiksliau iš pagrindų keista, tai gal dėl to. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 29, 22:09 |
|
|
|
|
| Tai ar kas atsakysit is sawo patirties, ar seip nuomones, koki konda reiktu det wentiliatoriui kad nuslopint jo skleidziamus trugdzius? |
|
|
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 29, 22:17 |
|
|
|
|
| na juk nesunku uždėti 10 po to 100 po to 220 po to 1000 uF. Bandymų keliu susižinosi. Bet keista kat tokio reikia. Šiaip panašu kad kažkas negerai pas tave. Geriausiai ventiliatoriui suvynioti atskirą apviją arba net atskirą transformatoriuką. Kam suplakti viską į vieną vietą? O kondensatorių reikia paskaičiuoti pagal naudojamą srovę ir pageidautinas pulsacijas. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 30, 07:14 |
|
|
|
|
| Man atrodo, kad geriau jau gerą radiatorių pastatyt, negu su tais ventiliatoriais žaist... |
|
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 30, 13:16 |
|
|
|
|
| Pas man wiskas auto naudojama is akumo, ir girdisi zwimbimas nuo wntiliatoriaus |
|
|
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 30, 13:20 |
|
|
|
|
| Elektrikas7777 rašo: |
| Pas man wiskas auto naudojama is akumo, ir girdisi zwimbimas nuo wntiliatoriaus |
Tai mašinoj kas kažkas ten su elektra negerai... Žemes žiūrėk, atsimenu man su Ford Mondeo buvo panašiai... |
|
|
|
|
 |
Triuksmai stiprintuve |
Parašytas: 2011 08 30, 14:52 |
|
|
|
|
Ir kame beda buwo pas tau?
As seip mastau toky dalyka, pas man iejimo laidai perwesti is magnetolos i bagazine, stiprintuwa, ir laidai eina palei kebulo sona, o laidai paprasti, gal jie ir gaudo trugdzius? nes ir uzwedus nuo genero, ir perjunginejant magnetoloj kompaktus trugdziai eina, tai gal laidai ekranuoti turi but? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |