|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 19, 09:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Europos krepsinio cempionatas Lietuvoje
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Europos krepsinio cempionatas Lietuvoje |
Parašytas: 2011 09 14, 21:52 |
|
|
|
|
| to Edzma--būtų pačio garbės reikalas susikrauti laužą prie kurio nors Tytuvėnų ežero,pačiam susideginti nesiūlau,taip paliūdėti su alaus buteliu ir ateityje geriau analizuoti,o nepasiduoti emocijom |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 14, 22:33 |
|
|
|
|
krepšinis-kur einu ten jo reklama pfff, burbulinis kažkoks ir tiek reikalas, kiemo komanda nugalėjo, o tiklsiau įrodė, kad stiprūs yra.
Tikekimės pasiseks kitose rungtynėse, sėkmės Lietuviams.
P.s. Nepulkit labai, tiesiog ne vienintelis sportas yra, nieko prieš jį neturiu, bet jau jo per daug, nors tai ir čempionatas  |
|
_________________ Bandau praplėst žinias |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 14, 23:14 |
|
|
|
|
Kaip žaidė tą ir gavo. Turėjo išvis nepatekti.
Visiškai nesistengė ar per daug gėrė ar per mažai užkando... Buvau arenoje tai tikrai vaizdelis nekoks. Artodo, kad draugiškas žaistų. Jokio nusiteikimo laimėti... |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 14, 23:23 |
|
|
|
|
Per paskutine minute prarasti du kamuolius dar reikia sugebet? Tad nereikia nieko kaltint .Svarbu dalyvaut  |
|
_________________ 86856trys788 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 14, 23:35 |
|
|
|
|
Na paskutinė minutė paskutine minute. Bet iš visų 40 minučių mačiau gal 5 minutes padoraus žaidimo.  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 16, 14:30 |
|
|
|
|
Numiršta kunigas ir autobuso vairuotojas. Vairuotoją tiesiai Petras praleidžia į rojų, o švento tėvo ne. Kunigas pasimetęs klausia:
-Kodėl tą bedievį leidžiate į dangų, o manęs, nuoširdaus Dievo tarno, ne?
Petras:
-Na matai, kai tu laikydavai mišias, tai vienas kitas melsdavosi, o visi snausdavo. O kai vairuotojas autobusu važiuodavo, vienas kitas miegodavo, o visi kiti melsdavosi... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|