|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 28, 14:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » koki garsiakalbi ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 06, 22:40 |
|
|
|
|
autopliuse pigiai?????? zdurel????????
sita audioX radau evitoj, jei kam reikia, susisiekit, perveskit uzstately ir ash uzpirksiu ju kiek reikes, poto susitarsim kaip atsiimti (jei reikia) |
|
|
|
|
|
 |
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 06, 22:59 |
|
|
|
|
seip mane gal ir domintu tas AudioX bet tai kaip chia del to atsiemimo butu ir kokia jo kaina butu jei tu nuperki ? |
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 06, 22:59 |
|
|
|
|
na dėl autopliuso daugiau ant bejerio..
Šiaip boshmann'ai na bent iš mano patirties norm 350RMS buvau pasileides tai grojo neblogai,tiesa reikia filtruot garso signalą. bet tų kitų iš čia dar platesnė dažnių juosta. |
|
|
|
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 07, 01:08 |
|
|
|
|
| tai kiek supratau platesnio daznio nelabai tinka subwooferiui ? |
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 07, 01:47 |
|
|
|
|
| subvooferis turi grot tiktai žemą dažnį,vidutinius groja kiti garsiakalbiai,kartais būna taip kad jis sugeba groti ir jam nepriklausomus dažnius(aukštesnius) tai juo reikia nufiltruoti,tada daug gražiau skamba. |
|
|
|
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 07, 03:00 |
|
|
|
|
| boshmanas kur davei linka 30cm skersmens ne 250w nelaiko rms... ka jau kalbet apie 350... nesapnuok... jame 200w ne daugiau, esu su tokiu aktyvu dares, groja gerai, bet audioX geriau, daugiau galios laiko... kaina 135lt to audioX butu nors ir per mane, tik toks patogumas butu kad viskas vienoj vietoj, ash uzperku jus atvarot pasiimat be problemu. |
|
|
|
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 07, 03:03 |
|
|
|
|
bet va su atvaziavimu ir pasiimimu sunkiau ! seip gal ir visai nieko butu tas AudioX bet dar paieskosiu gal chia greitu laiku i panvezi vaziuosiu tai ten gal ka nusipirksiu :Dbet va dabar reikia apsisprest ko ieskoti  |
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 07, 04:22 |
|
|
|
|
| Aš ne apie pateiktoje nuorodoje garsiakalbį kalbėjau,o apie savo daryto sub'o. Tas nuorodoje sutinku,kad nieko gero,tikrai nei pro kur tiek neištrauktų.. Šiaip dėl filtro kaip patinka,daugumoje dedasi į vidų,bet sub'ams daugiaus jau ateina filtrutas signalas iš stipro. Kaip pvz 5.1 5kanalai eina nepriklausomai vienas nuo kito yra stiprinamas aukštas,o tas 1 žemo. Dauguma šiuolaikinių garso plokščių būna 5.1. |
|
|
|
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 07, 04:29 |
|
|
|
|
| aisku tai koks pas tave garsiakalbis ? |
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 07, 16:01 |
|
|
|
|
seip as irgi nelabai ir dar beto kaip bus bevejk pirmas subas kuri darysiu tai ir seip kazkaip gaila biski pinigu ten sakykim >200 uz rupora moket nes kaip pacio uzdirbti tai  |
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 07, 16:40 |
|
|
|
|
seip as irgi nelabai ir dar beto kaip bus bevejk pirmas subas kuri darysiu tai ir seip kazkaip gaila biski pinigu ten sakykim >200 uz rupora moket nes kaip pacio uzdirbti tai  |
|
|
 |
koki garsiakalbi ? |
Parašytas: 2006 01 07, 23:28 |
|
|
|
|
| nu jo,toks kaip mano lemonoj 360,bet kadangi ne pirma darau tai surizikavau,tiesa nemazai jau ju padares esu.. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |