|  |   

|  
 | 

|  Elektronika.lt portalo forumasJūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
						Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose. 
 Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
						kurie nesilaiko forumo taisyklių.
						Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 25, 23:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 |  |  |  

| 
	|  | Forumas » Automobilinė garso aparatūra » noriu pajungti masinini maga namuose! |  
	| 

| Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
 Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
 Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
 Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

|  |  |  
	|  | noriu pajungti masinini maga namuose! |  
  | 
	| 

|  Parašytas: 2006 01 06, 18:04 |     |  |  
	| 

|  | 

| as tai prie cd romo fiskes buvau pasijunges. normaliam pasiklausymui viskas normaliai buvo. dar gali automobilio akumuliatoriaus pakroveja jungt. |  |  
		|  |  |  |  
  | 
	| 

|  Parašytas: 2006 01 09, 04:40 |     |  |  
	| 

|  | 

| 

| GieeDriuX rašo: |  
	  | dar gali automobilio akumuliatoriaus pakroveja jungt. |  va to daryt tai tikrai nereiketu , ar zinai kiek neaprauto pakrovejo itampa siekia? ne ? tia nerasyk tokiu dalyku . buna ir iki 24 v ir dar daugiau . pvz mano pakrovejas neapkrautas duoda 25V  ,kas liktu is mago pajungus?
  |  |  
		|  |  |  |  
  | 
	| 

|  Parašytas: 2006 01 09, 14:36 |     |  |  
	| 

|  | 

| man sekesi taip naudoti, sakau gal ir jam pasisex  pas mane rusiskas  tox pakrovejas senas yra, sesios padetys krovimo, ant maziausios buvau pasijunges ir buvo zb. tik gerai nebepamenu, berods dar kartu ir sena motociklo akumuliatoriu maziuka buvau pajunges |  |  
		|  |  |  |  
	|  |  
	|  |  
  | 
	| 

|  Parašytas: 2006 01 10, 11:33 |     |  |  
	| 

|  | 

| 

| GieeDriuX rašo: |  
	  | man sekesi taip naudoti, sakau gal ir jam pasisex  pas mane rusiskas  tox pakrovejas senas yra, sesios padetys krovimo, ant maziausios buvau pasijunges ir buvo zb. tik gerai nebepamenu, berods dar kartu ir sena motociklo akumuliatoriu maziuka buvau pajunges |  Jau šita tema buvo, bet nepatingėsiu dar kartą pareikšti savo nuomonę.Pakrovėjai būna kelių tipų.Labai paprasti kaip pas GieeDriuX, kur tėra tik trafas su daug įtampų(pvz.12,14,16 ir t.t.), diodų tiltelis ir kelių padėčių perjungėjas, bet nėra jokio elektrolitinio kondo.Tokiu atveju įtampa tik išlyginta.Gerai jei magnetolos geras maitinimo filtras, yra elektrolitas bent 1000mkf ir droselis, tada veiks be didelių problemų tik reikia kad įtampa neviršytų 14-15V.Kito tipo pakrovėjai su tranzistorinėmis arba tiristorinėmis pakrovimo reguliavimo schemomis.Kai kurios gali būti impulsinės.Va su tais galit pasidaryti problemų,nes jos duoti ne pastovią, o impulsinę ar dar įvairiais variantais pakrovimo įtampą.Geriausiu atveju girdėsis koks nors papildomas generavimas, bet gali ir dūmelis išrūkti.
 Šiaip jau aparatūrą reikia naudoti tam kam ji skirta
  O jei tokia problema iškilo, tai geriausiai jungti nuo kokio nors 12V maitinimo bloko(bent jau tipo 10-12Vtrafas-tiltelis-elektrolitas) arba jungti nuo akumuliatoriaus. |  |  
		|  |  |  |  
	|  |  

|    |  |  
	|  |  | 

|  | Google paieška forume |  
					|  |  

|  | Naujos temos forume |  
					|  |    

|  | FS25 Tractors Farming Simulator 25 Mods,
	    	FS25 Maps,
			FS25 Trucks
 |