Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 04:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
na ka turiu as viena jums klausimeli tai va turiu as ta miksiuka kur prie tlf klijuojas kai skambina mirksi tai va man reiketu sustipinti jovikimo nuotoly argaletumete man pasakyti kaip ta pasidaryti zinau kad reik batereikos na labai as jusu prasau gal kas zino ish savo patirties pvz as turejau seniau toky pamashu tai ten buvo su baterija tai traugdava net kai kaimynai skambindavo kam nors ir pas man mirksedavo tai man labai tokio dalyko reiktu labai aciu... beto as daba neturiu priejimo prie interno tai gan retai sedziu tai prasau papostinkite prasau labai