Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 17, 04:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,taigi iškart prie reikalo. Norėjau paklausti ar vienintelis būdas pakeisti akumuliatorinę srovę t.y 12v į 220v su Srovės keitikliu. Konkrečiai tai norėčiau pajungti buitinį stiprintuvą [ Kuriam reikia 220v srovės] prie mašininio akumuliatoriaus Esu elektronikoje gan žalias todėl reikia jūsų pagalbos, prisipažinsiu neskaičiau visų temų ir neieškojau, nes reikia skubei pagalbos
Sveiki,taigi iškart prie reikalo. Norėjau paklausti ar vienintelis būdas pakeisti akumuliatorinę srovę t.y 12v į 220v su Srovės keitikliu. Konkrečiai tai norėčiau pajungti buitinį stiprintuvą [ Kuriam reikia 220v srovės] prie mašininio akumuliatoriaus Esu elektronikoje gan žalias todėl reikia jūsų pagalbos, prisipažinsiu neskaičiau visų temų ir neieškojau, nes reikia skubei pagalbos
P.S Bet kokia pagalba bus naudinga.
Va tau pagalba. Per daug žalias, nes nuo kada srovė voltais matuojama. Tas keitiklis irgi ne srovę o įtampą keičia, taigi geriau neprisidirbk, kad nesudegintum ko. Bet koks keitiklis netiks, reikia tik sinusinio...
Bet koks keitiklis netiks, reikia tik sinusinio...
Tikrai ? Ir kodėl gi ?
Nori maitinti buitinį stiprintuvą, vadinasi jame bus trafas. Kada bandei kaip birbia ir kaista trafas pajungtas modifikuotos sinusoidės iš tokio keitiklio? Aš bandžiau
Tikrai ? Ir kodėl gi ?
Nori maitinti buitinį stiprintuvą, vadinasi jame bus trafas. Kada bandei kaip birbia ir kaista trafas pajungtas modifikuotos sinusoidės iš tokio keitiklio? Aš bandžiau
Nu biškį birbia, na ir kas ? Muzika vis tiek garsiau groja
Man nekaito, (gal tiesiog pasisekė)
Beje daugumos UPSų su modifikuota sinusoide išėjime irgi geležinis trafas ir nieko, gyvena
Ar tik nemaišai trafo su varikliu ?
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
Tikrai ? Ir kodėl gi ?
jei birbia galima nedideli LC filtra pajungti.
o modifikuotos simusines cia visai nereikia, ko gero del to ir birbia.
o ko cia reikai placiau, isejime nusekliai pajungti koki nors nedideli droseli o po droselio lygereciai ant kito transformatoriaus iejimo jungi kondensatoriu.
Paskutinį kartą redagavo Digix, 2011 08 03, 12:57. Redaguota 1 kartą