|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 17:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » 120W @ 4 om (LM3886T)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 06 13, 19:15 |
|
|
|
|
| parasiau kur pasitaike,koks skirtumas kada ta tema baigta, yra kas uzeina atsako vietoi to kad kibtu prie datos.tai niekam nera buve taip,sakyciau generacija,bet kad prie mazesnio garso,ar taip gali but? |
|
|
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 16, 22:17 |
|
|
|
|
| Ta prasme tau prie mazo garso wisokie garsai girdisi generawimo, o dawus daugiau garso nebesigirdi? jaigu taip tai manau kad tau wisada generuoja, tiesiog duodant daugiau garso muzika (ar ka tu ten klausai) uzgniauzia ta generawima nes jis tyliau skleidzia sawo garsus negu muzika ir tu jo nebegirdi. Seip ziurek ar mases teisingai iswestos, ar kondikai wisi geri, ar diodai ne kokie senowiniai. Beje gal tu wentiliatoriu esi pajunges ant radiatoriaus? dar nuo wentiliatoriaus wisalaik generawimai eina... |
|
|
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 17, 08:27 |
|
|
|
|
| pas mane taip pat suveikia apsauga atsukus mazdaug 75% garso prie 4ohm ir pradeda trasketi, trafas +-20v, kadangi padauginus is mazdaug 1.4 gaunam tikra itampa t.y. 28V, o rekomenduojama itampa berods mazdaug tokia ir yra. Tai kas bus kai 40V duosi?? |
|
_________________ 24 Million seconds. |
|
|
|
 |
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 17, 12:30 |
|
|
|
|
Nori 40V ir dideles galios be jokiu tokiu isjunginejimu nesamoningu dawus wisa garsa?
Perki TDA7294 is evitos uz centus (11lt) susikonstruoji, nepagailek "biskely" didesnio radiatoriaus ir su 40V weiks be jokiu problemu ant 4ohm. Pats ne wiena tokia TDA esu ant 40V uzleides 4ohm. Groja jokiu bedu jokiu iskraipymu... Tos LM tiesiogiai sakant sudas, prigrusta tokiu nesamoniu, o taip wyksta kodel? nes jos ant 8ohm skirtos dirbti, o 8 ohm nk gero daug neisspausi.. Tad wat nepagailek 11Lt isigyk TDA7294 ir pamatysi kad nesigailesi... jai nori prie TDA dar imanoma tranzistorini kartotuwa pajungti is KT8101/8102 dar siek tiek galios dades, bet swarbiausia TDA zymiai maziau kais... |
|
|
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 07:32 |
|
|
|
|
"Tos LM tiesiogiai sakant sudas, prigrusta tokiu nesamoniu"  |
|
|
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 16:35 |
|
|
|
|
Nerekomenduoju TDA7294 leisti su 40V nuolatine įtampa... Pasvyruos tinkle įtampa ir nušaus ta mikrė. Siūlyčiau TDA7293, jai ribinė įtampa yra 50V nuolatinės. Tik jei naudosi su 4 omų apkrova, pasirūpink geru radiatorium, jos mėgsta kaisti...
O kad LM3886 ar mano atveju LM3875 suveikia apsauga prie didesnio garso, tai teisybė, turėjau ir aš tokią bėdą. Bet daviau vaistų ir susitvarkė, nebesuveikinėja ta apsauga... |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 18:55 |
|
|
|
|
| tai pasigirk, kas per vaistai? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 19:22 |
|
|
|
|
aha idomu ir man kas per vaistai! LM3886 tikrai nera sudaz, jis principe beveik tas pats TDA7294, tik esme apsaugoje. |
|
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 19:22 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
| tai pasigirk, kas per vaistai? |
Perėjau prie 8 omų akustikos Tai buvo žymiai lengviau nei kažką taisyti schemoje, kuri realiai net nėra pataisoma šiuo atveju (įtampos mažinimas ne išeitis). |
|
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 21:21 |
|
|
|
|
| k.saulius66 rašo: |
| Oi daug laimes naivuoliams tos LM ir tda. |
o kokia laime pats turi? |
|
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 21:25 |
|
|
|
|
Laimė yra paprastume - sulitavai kelias detales ir veikia, ir gali mėgautis geru garsu. Su tranzistoriniais sudėtingiau - daugiau detalių, daugiau tranzų (kurie bet kada gali nušaut), derinimas dar... Bet kas išmano, kam patinka tranzai, tebūnie, tai jų pasirinkimas. Aš su tranzais net neturiu noro prasidėt, kai poreikius nebūtinai pigiau, bet žymiai paprasčiau patenkina mikrės. |
|
|
|
|
 |
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 21:37 |
|
|
|
|
| xumot rašo: |
Laimė yra paprastume - sulitavai kelias detales ir veikia, ir gali mėgautis geru garsu. Su tranzistoriniais sudėtingiau - daugiau detalių, daugiau tranzų (kurie bet kada gali nušaut), derinimas dar... Bet kas išmano, kam patinka tranzai, tebūnie, tai jų pasirinkimas. Aš su tranzais net neturiu noro prasidėt, kai poreikius nebūtinai pigiau, bet žymiai paprasčiau patenkina mikrės. |
O va čia ir yra tranzistorinių pliusas. Jei tranzas nušaus, jį pakeisi suderinsi ir veikia toliau. O mikrėje jei tranzas nušauna, tai hau visai mikrei. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 21:40 |
|
|
|
|
| Jop, su tranzais daug "šamarliako". Integruoti grandynai - puikus dalykas. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
120W @ 4 om (LM3886T) |
Parašytas: 2011 07 18, 21:54 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
| Jop, su tranzais daug "šamarliako". Integruoti grandynai - puikus dalykas. |
Aš tai skaitau, kad sekanti audiofilijos vystymosi kryptis turėtų būti...
Minimum detalių, labai trumpas signalo kelias, jokiu netiesinių iškraipymų, neigiamo grįžtamo ryšio ir kitų tikro garso kenkėjų. Be to galybė priemonių pasireikšti išmonei ir aptarinėti kaip skamba iš gryno bedeguoninio vario bronzos padaryta triūba.
Skaitau lempos jau praeitas etapas, reikia žengti pirmyn, į ...praeitį. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |