Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 21 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 21, 19:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Kinu high-end uz $195
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 68
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 04, 18:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
smagu is salies paziureti kaip du zmogai gincyjasi katro sudas rudesnis Laughing

sorry kad taip grubiai sakau, bet nei tos pure acoustic vertos demesio nei tie mikrolabai. Pagal kaina - taip, jie yra gut. Taciau jei turit vienas ar kitas koloneles tai jus dar puse to negirdejot ka gali normalios kolonos, o apie visa muzikos reikala snekat kaip didziausi zinovai tiek apie pigius produktus tiek apie brangius. Rolling Eyes o kad abudu puliuojat matosi is snekos.

p.s. nenoriu cia nieko izeisti ar issikelti auksciau minios, tiesiog jei nepastebejot visi jau tyli, nes prasidejo kiemo lygio gincas, pasikartosiu : katro sudas rudesnis.
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 04, 18:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xtrip
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
drambliukas rašo:
ant xti isviso nera filtro, tik kondikas aukstiems..man tai neesme, esme kaip skamba.

esu girdejes ivairiu koloneliu iki 5k uz vieneta.

kitas turbut svarbus dalykas, pas mane kambaryje gera akustika,nesakau kad ideali,bet gera.

Laughing

Negaliu as daugiau, kazkoks fantazuotojas. Tiktu patarle duok durniuj kelia..
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 04, 19:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xtrip
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
GSP rašo:
smagu is salies paziureti kaip du zmogai gincyjasi katro sudas rudesnis Laughing

sorry kad taip grubiai sakau, bet nei tos pure acoustic vertos demesio nei tie mikrolabai. Pagal kaina - taip, jie yra gut. Taciau jei turit vienas ar kitas koloneles tai jus dar puse to negirdejot ka gali normalios kolonos, o apie visa muzikos reikala snekat kaip didziausi zinovai tiek apie pigius produktus tiek apie brangius. Rolling Eyes o kad abudu puliuojat matosi is snekos.

p.s. nenoriu cia nieko izeisti ar issikelti auksciau minios, tiesiog jei nepastebejot visi jau tyli, nes prasidejo kiemo lygio gincas, pasikartosiu : katro sudas rudesnis.

Girdeja, girdeja, tik kaip visu pirma normaliom kolonom reik vietos ir salygu pasistatyt(mano atveju). Mane tenkina skambesys bent dabar ir mobilumas. Ateis laikas bus ir koloneles ne uz 1k ir ne 2k, bet kaip bus laikas. Tuo tarpu apie pureaccoustics tai as kaip sakiau net nekalbu, nes zinau kaip ten viskas, siuo atveju microlabas zymiai aukstesniam lygi stovi, beto bent pas ji naudojami dinamikai kurti Peter Larsen was Chief Engineer for Vifa, Scan-Speak and Dynaudio in Denmark for many years, todel tiek is rusu forumu/apzvalgu sudu nedrabstomi. Turintys potenciala, kuri apriboja tikrai nekoki komponentai, velgi siekiant itilpt i ta patrauklia kaina , bet visa tai kazkiek issprendziama modernizuojant vidurius.

Tuo tarpu esu kalbejas su zmogum, kuris is pacio tamstos norejo isigyt koloneliu ir paklauses keliu modeliu, atsizvelges i kaina, pasiule geriau pirkt gatavas, o ne tavo sudmeistriautas, tai buvo 40m+ zmogaus pasisakymas, tai nezinau kiek tame tiesos. Bus kada reikalas, gal teks paciam isitikint kaip gi istrikruju ten Smile
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 04, 20:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Citata:
Tuo tarpu esu kalbejas su zmogum, kuris is pacio tamstos norejo isigyt koloneliu ir paklauses keliu modeliu, atsizvelges i kaina, pasiule geriau pirkt gatavas

matai, yra labai daug veiksniu. Vienas is ju kad visiems neitiksi, nes tas paprasciausiai neimanoma. Dar kita medalio puse - kada tas buvo, jei tai gana seniai kuomet viska darydavau su PVC imitacija medzio, visai tiketina kad pasverus isvaizda ir grojima kaikurie galejo buti linke link brendinio gaminio kuris yra labiau isbaigtas, tas yra tiesa ir nieko cia nepadarysi. Dabar i isvaizda dedu taip pat daug pastangu kaip ir i atkurimo kokybe tai reiktu jam klausyti is naujo manau Smile aisku dar vienas aspektas kad tobulejimui ribu nera ir dar po sesiu metu manau vel viskas kitaip ziuresis.
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 04, 21:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
drambliukas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
http://www.ecoustics.com/electronics/forum/home-theater/159353.html

http://www.hometheaterhifi.com/volume_12_1/pure-acoustics-qx-900-speakers-3-2005.html

visi sako ta pati ka ir as best worth/quality ratio.

as nesiulau situ koloneliu niekam, man zdin, ir as nesiginciju tuo kas geriau microlab solo 7,6 s90, ar mano meile pure accoustics. as tik sakau,kad man ju pakanka ir busimas mano pirkinys bus pure acc.

as mokejau 150 litu(kol.), ir dar pridekim stipra , kuri pats perrinkau max 200 litu=350 litu(be trafo), tavo solo kaina 536litu, tu mokejai 260 litu tai super, bet mano stipro vieno kondo verte didesne uz tavo filtrus? Very Happy;

uz 260 gal ir pats buciau pirkes, bet as tiesiog NEMEGSTU 2.0 sistemu, gali buti 3.0, 4.0, 5.0,6.0,7.0 bet tik ne 2.0, jau geriau ausines imu .

jei tau patinka 2.0 tai zb pirk ta """ hi end""""" lmkiu ir ziurek kas gausis :d, cia gi tu renkiesi.
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 04, 22:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xtrip
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
drambliukas rašo:
http://www.ecoustics.com/electronics/forum/home-theater/159353.html

http://www.hometheaterhifi.com/volume_12_1/pure-acoustics-qx-900-speakers-3-2005.html

visi sako ta pati ka ir as best worth/quality ratio.

as nesiulau situ koloneliu niekam, man zdin, ir as nesiginciju tuo kas geriau microlab solo 7,6 s90, ar mano meile pure accoustics. as tik sakau,kad man ju pakanka ir busimas mano pirkinys bus pure acc.

as mokejau 150 litu(kol.), ir dar pridekim stipra , kuri pats perrinkau max 200 litu=350 litu(be trafo), tavo solo kaina 536litu, tu mokejai 260 litu tai super, bet mano stipro vieno kondo verte didesne uz tavo filtrus? Very Happy;

uz 260 gal ir pats buciau pirkes, bet as tiesiog NEMEGSTU 2.0 sistemu, gali buti 3.0, 4.0, 5.0,6.0,7.0 bet tik ne 2.0, jau geriau ausines imu .

jei tau patinka 2.0 tai zb pirk ta """ hi end""""" lmkiu ir ziurek kas gausis :d, cia gi tu renkiesi.

Siulau neziuret i forumus, nes pas tave pure accoustic kinu kopijos, pasiziurek amazone tikras ju kainas, senukuose ir kitur ju padielkos uzveztos ir dar su ivairiais kosmetiniais defektais. Ir pasiziurek issiardes savo pure uz kurias mokejai 150lt vidurius, atkreipk demesi i krose naudojamus kondus ir viskas pasidarys aisku pas ka filtrai po 1lt Wink

Beto kartais ne is nemecines pirkes kolonas?
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 04, 23:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
drambliukas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
as sakau nera filtru , tik 2,2 uF elecl melynas kondas aukstiems, centrinej viskas lygigagreciai sujungta, bet groja ji pagirtinai.

kaip surantu pure deda crossoverius tik i fronta.. arba tik xti serijoj.

kam tie filtrai?? turiu 2 filtrus technics , kiek bandziau tai tik cutoffina dazni (ziauriai) ir nieko nera geriau..

kam man kirpti dazni , jei man groja gerai ir svariai ??

o kas del kinijos, tai taip, jos gaminamos kinijoje ir nemanau ,kad pas mane padelka Smile, gal senukai daug pirkdami is kinijos tiesiog gauna dovanu koloneliu ,kad uz toki mizzeri pardavineja Smile , nes kiek lyginau su uzsienio kainom tai jos stipriai mazesnes...

pirkau is banginio senuku ne nemencinej..
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 05, 07:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vsa
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Shocked Confused Laughing Laughing Laughing " kam tie filtrai?? turiu 2 filtrus technics , kiek bandziau tai tik cutoffina dazni (ziauriai) ir nieko nera geriau.. "
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 05, 08:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xtrip
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Be komentaru kaip skant Laughing Laughing
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 05, 10:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
drambliukas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
dalykas paprastas, xti dinamikai +- full rango , kalbu apie mid rango speakerius, todel filtras nera butinas(jo ir nera), nors ant kai kuriu gabalu jo turbut reiketu,bet jis turetu buti didelio diapozono. technics filtras(LPF,BPF ,HPF) siam reikalui netinka

bet as jau geriau kokio sintepono nusiperku kolonelems, nei statau filtra kurio man nereikia.

Smile
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 05, 11:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ibanez
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
drambliukas rašo:
dalykas paprastas, xti dinamikai +- full rango , kalbu apie mid rango speakerius, todel filtras nera butinas(jo ir nera), nors ant kai kuriu gabalu jo turbut reiketu,bet jis turetu buti didelio diapozono. technics filtras(LPF,BPF ,HPF) siam reikalui netinka

bet as jau geriau kokio sintepono nusiperku kolonelems, nei statau filtra kurio man nereikia.

Smile

o dar zmogus vaidina kad kazka supranta :DDDDDDD
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 05, 11:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitasvitas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Smile[/quote]

o dar zmogus vaidina kad kazka supranta :DDDDDDD[/quote]

Toks jausmas kad antrasis akustikos inzinierius atsirado Cool
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 05, 11:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xtrip
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Ibanez rašo:
drambliukas rašo:

Smile

o dar zmogus vaidina kad kazka supranta :DDDDDDD

Isivaizduoja jis, kad supranta viska, bet paskaicius jo samprotavimus tai graudu darosi, dar jis aiskino apie audyn plus kondus, tipo kiti net nesiskaito kai pas pati kondas uz 1lt pakabintas prie AD o toliau visai nieko nerasta ir tai jis vadina kolonelem, ryskiai matosi, kad pirmos koloneles perejus nuo radio tasko gal taip atrodo, kad geresniu nebuna Laughing
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 05, 15:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
drambliukas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
kazkokia tupa diskusija gaunas, jei galima tai vadint diskusija.

jei priestarauji mano pasakytiems argumentams , tai motyvuok kodel, o be motyvacijos tai labai kvailai atrodo.. tuo labiau ,kad tai is praktikos xti eina.

as nekalbu apskritai, as kalbu apie konkretu atveju, jei ant tiek tupi tai suprast, ,tai geriau nieko neraskit.
 Kinu high-end uz $195
PranešimasParašytas: 2011 07 05, 15:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
motivaciju cia jokiu nereikia nes viskas visiem aisku isskyrus tau. O tau neaisku del elementariu ziniu trukumo
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu