|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 17:10. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » del nuliovo hdd 500gb
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 02, 12:47 |
|
|
|
nusipirkau nauja hdd irasiau vindowsus atckeles 31gb tik vindowsam bet niekaip nerandu kito disko su 469 gb ten kur vindowsai tai ta diska rodo  |
|
|
|
|
 |
Re: del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 02, 12:55 |
|
|
|
zakiis rašo: |
nusipirkau nauja hdd irasiau vindowsus atckeles 31gb tik vindowsam bet niekaip nerandu kito disko su 469 gb ten kur vindowsai tai ta diska rodo  |
Atskelt atskėlei (beje labai stipriai per mažai, ypač jei bus Vista ar Win 7) o kitą particiją (skirsni) sukurt pamiršai.
Dabar (jei XP kitų OS nežinau) dešinį pelės klavišą ant My Comuter - Manage - Disk Management, toliau gal susigaudysi. |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2011 07 02, 12:57. Redaguota 1 kartą _________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 02, 12:56 |
|
|
|
Viskas cia ir dar daugiau...
Bet eiline nuvalkiota tema turbut kurt idomiau... |
|
|
|
|
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 02, 13:02 |
|
|
|
kodel sakai mazokai 31 gb juk windowsai uzima tik 3 gb o instalams manau vietos per akis ~27 gb pasmane win7 |
|
|
|
|
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 02, 13:52 |
|
|
|
kodel sakai mazokai 31 gb juk windowsai uzima tik 3 gb o instalams manau vietos per akis ~27 gb pasmane win7 |
Atleisk, bet aš paprastai nemėgstu aiškinti kodėl. Win 7 rekomenduojama maždaug 100Gb particija, o kodėl aiškinkis pats, laimei info ta tema internete daugiau nei reikia. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 02, 17:46 |
|
|
|
Win7 suinstaliuoti užima per 20GB (kas, kad install'as vos 3GB), dadėsi dar kelias programas, žaidimuką kokį, nepamirškim dar update'ų ir pamatysi, kaip vietos neliks. Turėjau atsiskėlęs 40GB win7 - patikėk manim, buvo striuka su vieta net labai. Paskui nusipirkau atskirą HDD 80GB vien sistemai - tam kart užteko, bet susiinstaliavo visi update, pora žaidimukų po 16GB ir HDD stulpelis vėl raudonuoja... Dabar sistemą laikau atskirame 200GB harde - pats tas  |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 02, 18:32 |
|
|
|
Gali būt kad kita particija tiesiog neturi raidės (pvz kaip būna C , D ir panašiai) tai dėl šito gali jo tiesiog nerodyt. Kaip nueit iki nustatymų - jau sakė.
Ir , kad windowsai dirbtų švariai , toje particijoje kur jie yra instaliuoti , rekomenduojama turėti bent 20% laisvos vietos. |
|
|
|
|
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 02, 18:33 |
|
|
|
o kam tu atskelei?
kokia tau is to nauda?
turi argumentu del ko tau reikia "skaldyto" hardo? |
|
|
|
|
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 02, 18:35 |
|
|
|
kaskas rašo: |
o kam tu atskelei?
kokia tau is to nauda?
Bent jau man tai taip patogiau |
|
|
|
|
 |
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 03, 14:17 |
|
|
|
o kam tu atskelei?
kokia tau is to nauda?
čia gudrių žodžių išmokai? ir nori pavaidinti juos vartodamas ar kaip?
Argumentai labai paprasti. Kitą sykį perinstaliuojant kompiuterį nereikia perkelinėti informacijos į kitą talpyklą.
O aš pavyzdžiui senai pasidaręs kad My documents būtų kitoje particijoje ir netgi Desktop, Nepagailėjau 4GB C disko klonui. Tai kai reikia perinstaliuoti kompiuterį, įmetu cd ir per 15 min susipučia naujai windowsai. Ir nereikia nei desktopo perkelinėti nieko. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 03, 15:18 |
|
|
|
zakis, windowsam (sistemai) skelk ne iki 32gigu, o iki 128gigu (tik nevirsyk).
iki 32gigu skeldavo 16-bitinems sistemoms. dabar tokiu praktiskai nebeegzistuoja ir nebeverta skelt tokios smulkios particijos.
jei diskas ne sisteminis, pvz koks nors antrinis - skelt ji i dalis isvis nesamone.
dar apsimoka skelt toki diska, kuri darai kaip nesiojama ir jungineji prie visokiu neaiskiu kompu su neaiskiom sistemom atsisskelt irgi reikia dali iki 128gb, ir joje laikyt programas ir visa slamsta kuri irasineji i kitus kompus. kartais seni kompai nesugeba nuskaityt duomenu. kurie yra virs 128gb ribos, ir sita riba diske verta atsizymet ji atskeliant. |
|
|
|
|
 |
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 03, 15:49 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
o kam tu atskelei?
kokia tau is to nauda?
čia gudrių žodžių išmokai? ir nori pavaidinti juos vartodamas ar kaip?
Argumentai labai paprasti. Kitą sykį perinstaliuojant kompiuterį nereikia perkelinėti informacijos į kitą talpyklą.
O aš pavyzdžiui senai pasidaręs kad My documents būtų kitoje particijoje ir netgi Desktop, Nepagailėjau 4GB C disko klonui. Tai kai reikia perinstaliuoti kompiuterį, įmetu cd ir per 15 min susipučia naujai windowsai. Ir nereikia nei desktopo perkelinėti nieko. |
xa xa xa ))
prajuokinai, neblogi argumentai.
as tik paklausiau o tu iskart pizdavotis
siaip pries 15 metu skeldavo dskus, atseit neskelti hardai byra ir t.t. Dabar nematau jokio reikalo, jei atnesa kompa su suknista sistema, tai pilna infos c diske kuria reikia issaugot ir nori nenori reikia po c narsyt. jei hardas subires tai ir d nepyragai.
paprastai gaunas c uskistas o d tuscias:)
o man patinka ease transfer wizardas:). nebeinstalinu d disko jau kokie 5 metai klientams, nebent papraso. neklausiu kodel, padarau ir tiek.
siaip pastebejau, kaimai loxai, primetantys kompiuterastus skaldyt
megsta:))) |
|
|
|
|
 |
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 03, 17:11 |
|
|
|
Buvo kažkada mano mokykloj toks atvejis: atsinešė klasiokas kompiuterį į mokyklą, ir prašo informatikos mokytojo jį perinstaliuot. Viskas būtų ok, bet užkliuvo to klasioko klausimas O galima kietą diską į 3 arba 4 dalis skelt? Iškart pagalvojau Kokio velnio? Tas hardas ir taip vos 60GB...
Aš pats skaldyt nemėgstu. Jei yra galimybė ir vieta dėžėje, geriau nupirksiu nedidelį, bet atskirą hardą sistemai, nei skaldysiu 320GB ir didesnės talpos hardus... |
|
|
|
|
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 03, 19:17 |
|
|
|
o aš jau kelis sykius užsip... kariauti kai neskaldytas hdd ir 300Gb reikia perkelti pas save į kompą po to iš savo vėl atgal... nu va sakyčiau kaip tik kaimiečiai neskaldo. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
del nuliovo hdd 500gb |
Parašytas: 2011 07 03, 20:53 |
|
|
|
O kam skaldyt? Jei į hardą krauni visą turimą informaciją, tai ji jame ir lieka, kam ją perkėlinėt? Na, nebent tada, kai atsinaujini ir keli visą info į naują hardą, bet ir tai kokį kartą į metus tebūna... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|