|
Forumas » Elektronika žaliems » Led prozektorius
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 24, 15:24 |
|
|
|
|
| Egis73 rašo: |
Nebūk sarkastiškas Evaldai, pripažink kad šį kartą gavai per žandą ir likai kvailio vietoj.  |
Kol kas aš nelikau kvailio vietoje. Čia tu praleidai progą patylėti ir pasirodyti protingesniu nei iš tiesų esi. Apie tavo "kompetenciją" mes susidarėme nuomonę tavo temoje apie LED lempas.
Ar autorius supranta ką ir kur prijungė ? Neabejoju, kad ne.
Tai kad buko badymo metodu rado tašką kur prijungus LEDas šviečia dar nieko nereiškia, lygiai taip pat sėkmingai buvo galima išmetus nafig visą schemą prijungti tiesiai prie baterijos, bet ar toks jungimas teisingas ? Ne. |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2011 06 24, 15:37. Redaguota 1 kartą _________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
Re: Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 24, 15:36 |
|
|
|
|
| Colop rašo: |
Sveiki, kas gali padet 3 svietimo variantu proza padaryti i 1. Esme ta, kad turimas prozektorius turi 3 svietimo lygius: stiprus, vidutinis ir mirksintis. Noriu pasidaryt, kad liktu 1 stipriausias rezimas. Ebay ir DX tinkamu mikroscemu neradau, yra tik mazesniu, o pas mane 23mm skersmens. Ar atsiras tokiu kurie pagelbetu, buvau pas du elektrikus tai sako mes tokiais darbais neuzsiminejam. Mano nuomone cia nesudetingas darbelis, tik reikia zinot kur palituot truputi  |
Nesuprantu, kokios bėdos, perjung jungiklį į maksimalų ir bus maksimalus.  |
|
|
|
|
|
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 24, 15:51 |
|
|
|
|
Man atrodo, kad tu tai tikrai atsiradai atsitiktinio badymo metodu. Paskaicius si foruma, galima susidaryt ispudi, jog tu tas vienintelis viska zinantis ir suprantantis. O is tikro, visu meistru galas  |
|
|
|
|
|
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 24, 15:53 |
|
|
|
|
Man atrodo, kad tu tai tikrai atsiradai atsitiktinio badymo metodu. Paskaicius si foruma, galima susidaryt ispudi, jog tu tas vienintelis viska zinantis ir suprantantis. O is tikro, visu meistru galas  |
Ačiū tu irgi fainas. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 24, 16:05 |
|
|
|
|
Siūlyčiau susilaikyti nuo tokio pobūdžio komentarų, kas liečia atsiradimus ir įspūdžius.
O kas į temą - ar pamatavai savo prožektoriaus VAch po perdarymo, nes nujaučiu tas pabaksnojimas ir perilitavimas pasireiškė tuo, kad srovę per led jau nėra stabilizuota, o kaip žinia net ir geri led bijo net nedidelių nuokrypių nuo maksimalių darbinių parametrų, kas pasireiškia led perdegimu (patikrinta praktiškai, ypač tai skirta kinietiškiems pigiems bevardžiams power led). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 24, 16:09 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
Siūlyčiau susilaikyti nuo tokio pobūdžio komentarų, kas liečia atsiradimus ir įspūdžius.
O kas į temą - ar pamatavai savo prožektoriaus VAch po perdarymo, nes nujaučiu tas pabaksnojimas ir perilitavimas pasireiškė tuo, kad srovę per led jau nėra stabilizuota, o kaip žinia net ir geri led bijo net nedidelių nuokrypių nuo maksimalių darbinių parametrų, kas pasireiškia led perdegimu (patikrinta praktiškai, ypač tai skirta kinietiškiems pigiems bevardžiams power led). |
O čia irgi nieko baisaus.
Tuoj bus prašymas padegti, nes diodai perdegė.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 24, 16:45 |
|
|
|
|
sopkis rašo:
| Citata: |
| nes nujaučiu tas pabaksnojimas ir perilitavimas pasireiškė tuo, kad srovę per led jau nėra stabilizuota |
Kaip tik taip ir yra - jis gi padavė baterijos įtampą tiesiai į LED(net be ribojimo rezistoriaus!) Kur jau čia bus stabilizavimas...
Colop,aiškiai paskubėjai su savo pergalinga reliacija(06.24 14:3
O Egis 73 tai jau tikrai praleido progą patylėti... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 25, 12:54 |
|
|
|
|
| Kokie jūs čia visi šitame forume protingi. Tiesiog stebiuosi. Jau matomai gimėte su lituokliu rankoje. Jeigu atsiranda forume žmogus, kuris kažko nežino, nemoka, paprašo pagalbos, tai tuoj tokie proto bokštai kaip Evaldas_S supuola, išsimaivo, išsityčioja, vietoj to, kad ką nors protingo pasakytų, padėtų žmogui. Bet blogiausia, kad tinklapio valdžia tą toleruoja, baudžia ar perpėja ne tuos, kurie žemina žmogų, bet tuos, kurie bando į šiuos žeminimus kažkaip atsikirsti. Matomai jie tokio pačio lygio, kaip ir tie silpnapročiai komentatoriai. Taip Evaldai_S, nesu elektronikoje nusimanantis, todėl ir prašiau pagalbos temoje apie LED lempas, bet skirtingai juo tavęs, aš nebijau parodyti, kad žinau žymiai mažiau, negu kiti. Bet tu savo nenusimanymą bandai pridengti visišku kretiniškumu. O toje mano temoje atsirado žmonių, kurie žino žymiai daugiau nei tu, ir mielai man padėjo, be jokio manęs žeminimo ar savęs aukštinimo. Pagalvok apie tai. Ir jeigu nori, kad tave kas nors gerbtų, tai pirmiausia pradėk gerbti kitus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 25, 14:12 |
|
|
|
|
Svaigale!
Kai zalieji naujokai prades gerbti senbuvius ir nusimanancius tada ir neliks jokiu saipymusi.
I visus normalius zaliu klausimus buvo atsakyta normaliai, o kad nesugebama net klausimo normaliai suregzt bei elementariai pries tai gugles paklaust tai cia jusu bedos.
O juokingiausia buna kai koks dar ne koju neapsiles pradziamokslis pradeda knist prota kaip jam blogai patare  |
|
|
|
|
|
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 06 26, 20:09 |
|
|
|
|
| Egis73 rašo: |
| KTaip Evaldai_S, nesu elektronikoje nusimanantis, |
O tai ko tada lendi komentuoti to, ko neišmanai ? Įlindai, norėjai pasirodyti, bet prirašei nesąmonių - gavai per snapą. Ir kitą kartą gausi. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 11 01, 10:46 |
|
|
|
|
nepyk bet sumalei dideli sh. nesamone kuria tu padarei yra tolygi LED pajungimui be sios schemos, ko daryti negalima, nes su nauja baterija/pakrautu akumu - LED'as bus deginamas perdideles sroves, kadangi srove ribojanti schema buvo berastiskai atjungta tavo "eksperimento" metu, o tu galvoji kad padarei kazkoki atradima. suprask, kad gal gi ne siaip sau specai tokiu nesamoniu nesiulo... a? garantuoju kad jie ir itare kad taip ir bus, kad grizes girsiesi savo klaida. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2011 11 01, 10:53 |
|
|
|
|
| p.s.: teisybes delei pridesiu jog kai kurie tokiose plokstelese esantys spec mikruskiu modeliai is tikro "konfiguruojasi" tam tikru pinu sujungimais ir panasiai, o kartais ir pacio mygtuko paspaudimais. tad negalima sakyti jog tai reiktu tiesiog uzmirsti. bet tai kas buvo padaryta autoriaus yra didele klaida. |
|
|
|
|
|
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2012 03 17, 12:15 |
|
|
|
|
sveiki.turiu led prozektoriu
noreciau kad vietoj to migtuko kuris yra ant prozektoriaus iseitu laidas ir jungiklis butu ant laido
ar atsirastu meistras kuris galetu tai padaryti?[/url] |
|
|
|
|
|
 |
Led prozektorius |
Parašytas: 2012 03 17, 14:15 |
|
|
|
|
| cia nereik jokio meistro ir ardyt nieko nereik, uztenka tik prijungt da viena jungikli "ant laido", tada galesi jungineti abiem is karto ar pavieniui. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |