|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 00:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Reikalingas patarimas renkantis TV
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Reikalingas patarimas renkantis TV |
Parašytas: 2011 06 20, 09:28 |
|
|
|
|
Sveiki, noreciau protingo patarimo.
turbut daugalis tv perka tik karta per keleta metu, na o ju progresas gan didelis
Taigi klausimelis tiem kas daznai susiduria su televizoriais, daug ju yra isbande zino pliusus minusus ir panasiai
Reikalingas LCD arba LED televizorius, kaina 1500lt istrizaine 80-90
vienas is pagrindiniu kriteriju butu, USB palaikanti kietuosius diskus (kad is ju butu galima ziureti filmus)
sklando gandai kad PHILIPS TV yra geri? ka manote jus ?
viena toki radau cia kuris kaip ir turetu tenkinti mano poreikius http://www.1a.lt/televizoriai/lcd_televizoriai/philips_37pfl5405h12/51088638/ |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: Reikalingas patarimas renkantis TV |
Parašytas: 2011 06 20, 10:19 |
|
|
|
|
| Kontaktasa rašo: |
Sveiki, noreciau protingo patarimo.
turbut daugalis tv perka tik karta per keleta metu, na o ju progresas gan didelis |
Man tai pagrindinis dalykas renkantis LCD būtų matricos tipas. Gerai, kad tai būtų LED pašvietimas ir toks kur juodų vietų nerodo kaip pusiau persišviečiančių pilkų plėmų ir kad spalvos nesikeistų žiūrint iš skirtingų kampų.
O visokie filmų žiūrėjimai yra dzin, tam yra skirtas DVD grotuvas. Čia mano nuomonė. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 06 20, 10:25 |
|
|
|
|
Matricos tipas, kiek suprantu, yra gamintojo vizitine kortele?
Ar skirtingi matricos tipai gali buti to pacio gamintojo (pvz Samsung, Phillips, ..) atskiruose gaminiuose?
Ir kaip nustatyti tam tikra matricos tipa? Ar yra standartai, ar kaip ir su obuoliais turguj - akytem? |
|
|
|
|
|
 |
Re: Reikalingas patarimas renkantis TV |
Parašytas: 2011 06 20, 10:39 |
|
|
|
|
Na taip matrica pats pagrindas bet kaip nustatyt gera ar ne ? Nes pardotuvej ziurint sunku ta skirtuma pamatyti. beto neaisku koks ryskumas kontrastas nustatytas ir ttt..
Gal eina pagal modeli kaip nors nustatyti gal kokios specialios raides modelyje reiskia matricos tipa kokybe ?ar dar kaip.
O del Filmu tai labai patogu parsiusta filma isimesti i kietaji diska ir iskarto izureti nei konvertuoti i DVD video rasyti i DVD ir kaupti kalnus DVD disku kuriukazinar antra karta perziuresi  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 20, 14:17 |
|
|
|
|
as uz samsunga, nors nepatinka man tie korejieciai, bet samsungas beveik ant metu aplenke visus su savo Led"ais. tokia vat situacija, kolkas visi tik vejas. taip kad ner is ko rinktis , nebent is samsungo.
o kam tas dvd siai dienai. kisi i usb harduka ir ziuri ka tik nori, tuo labiau kad per dvd HD nelabai ir paziuresi. O ziuret per hd telika noris hd vaizda. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 20, 18:02 |
|
|
|
|
| kaskas rašo: |
as uz samsunga, nors nepatinka man tie korejieciai, bet samsungas beveik ant metu aplenke visus su savo Led"ais. tokia vat situacija, kolkas visi tik vejas. taip kad ner is ko rinktis , nebent is samsungo.
o kam tas dvd siai dienai. kisi i usb harduka ir ziuri ka tik nori, tuo labiau kad per dvd HD nelabai ir paziuresi. O ziuret per hd telika noris hd vaizda. |
As tau pritariu, juo labiau nelogiska butu tureti DVD su usb jungtim kam dar veinas aparatas.
as mastau apie si modeli Samsung UE-32D4000 Aviteloj (parduotuvej) dabar 1400lt. Rodos kaip ir viskas liux tik full hd nera o tik had ready, na bet tai manau labai didelio diskonforto nesukels nes ir istrizaine tik 81cm
Klausimas ar sis modelis tikrai palaiko kietuosius diskus ? ar nebus kad tik flashus Nes pas maneo pazystama yra Sasungas 101cm su dveim usb tai tik viena is tu dveiju USB palaiko harda kita tik flasha  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 20, 18:09 |
|
|
|
|
na sitas modeliukas HD nekvepia, bet nesvarbu, koki issirinkai toki ir turesi.
jei yra usb ant kurios uzrasyta hdd tai tikrai matys harduka. O ar skaitys mkv failus pabandyk
isirasyk i flashiuka kad ir trumpa filmuka ar koki pvz ir pabandyk. Bet siai turetu skaityt, nustebciau jei neskaitytu
Ir dar nedarys gi jungteles hardui jei neskaitys mkv. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 21, 08:26 |
|
|
|
|
Jiegu nepalaiko hardo, manau galima tiesiog nusipirkti isorini HDD su nuosavu maitinimu, kaip pvz mano kazkada pirktos Viper "kelnes" 3.5" hardui.
Pats USB funkcija palaikau (suprask : as uz, o ne "turiu skyle su uzrasu USB 2.0 HDD compatible"). Bet jeigu pasirinkimas liktu gera matrica + ner usb ir bloga matrica + yra usb (ir hdd palaiko ir skaito viska ir indus ryte isplauna) tai rinkciausi pirma varianta. O po to jau dasipirkciau DVD grotuva su USB - muzikos vistiek reikes per kazka klausyt. Bet cia tik mano  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 21, 20:49 |
|
|
|
|
| flexterful rašo: |
Jiegu nepalaiko hardo, manau galima tiesiog nusipirkti isorini HDD su nuosavu maitinimu, kaip pvz mano kazkada pirktos Viper "kelnes" 3.5" hardui.
Pats USB funkcija palaikau (suprask : as uz, o ne "turiu skyle su uzrasu USB 2.0 HDD compatible"). Bet jeigu pasirinkimas liktu gera matrica + ner usb ir bloga matrica + yra usb (ir hdd palaiko ir skaito viska ir indus ryte isplauna) tai rinkciausi pirma varianta. O po to jau dasipirkciau DVD grotuva su USB - muzikos vistiek reikes per kazka klausyt. Bet cia tik mano  |
Na jio turbut paskubejome tave nuteisti del dvd, neisigilinome, kad tu sakai geriau gera matrica o ne usb kuri plauna skalbia lygina
na rytoj zadu vistiek ta samsunga paimt, nes niekas nieko geriau nepasiule, parasyiu kaip ten kas bent mano akiai. Gal bus kada kam naudinga |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 21, 21:51 |
|
|
|
|
| As kazkaip pasigedau Toshibos, anksciau (kai dar skaitmenos nebuvo) tai buvo pats geriausias is visu. As pirkau taip: nusiziuriu koki modeli, parametrus ir t.t., patys zinot ir po to eidavau pas drauga. Jis dirba TV taisykloj. Klausiu jo: ar daznai remontuojat toki modeli, kas genda dazniausiai ir kiek panasiai kainuoja remontas vidutiniskai, ar yra kokiu ligu tipo pastoviai pareina koks brangus tranzas, nu ir tada ziurim, ar pirkt ar dar pavaiksciot. Primenu, tai buvo analogine TV |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 21, 21:54 |
|
|
|
|
| Dgrett rašo: |
| As kazkaip pasigedau Toshibos, anksciau (kai dar skaitmenos nebuvo) tai buvo pats geriausias is visu. As pirkau taip: nusiziuriu koki modeli, parametrus ir t.t., patys zinot ir po to eidavau pas drauga. Jis dirba TV taisykloj. Klausiu jo: ar daznai remontuojat toki modeli, kas genda dazniausiai ir kiek panasiai kainuoja remontas vidutiniskai, ar yra kokiu ligu tipo pastoviai pareina koks brangus tranzas, nu ir tada ziurim, ar pirkt ar dar pavaiksciot. Primenu, tai buvo analogine TV |
As kurdamas sia tema ir tikejua kad meistriukai kanors parasys Ne bet gal siuolaikiniai telikai nelabai begenda, o jei genda tai per pirmus metus, na o visi tie tiesiai i garantija... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 06 22, 16:48 |
|
|
|
|
| flexterful rašo: |
Del Toshiba irgi girdejau tik gera. Apie kineskopus. Telikuose, kurie mano vienmeciai  |
Na, mano vienmeciai kineskopai - visi juodai balti . O apie CRT ziniu "siek tiek" turiu, tai ir rinkdavausi TV pagal ji(kiti parametrai praktiskai vienodi). |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |