|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 00:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Nesuprantu kodel mirga marga magas???
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Nesuprantu kodel mirga marga magas??? |
Parašytas: 2005 12 21, 00:21 |
|
|
|
|
buvau nusineses maga i tacka ir kaip sakiau pakeiciu i kita vieta saugikli ant VW, tai garso galima duot jau iki 27, bet durnas buvau neuzkuriau paziuret kaip ant uzvesto  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 21, 01:17 |
|
|
|
|
| o negali tas mirkciojimas but del prisibaigusio kondensatoriaus kur magej stovi ant + - ?? pas mane senokas pioneerius mirkciojo (4*22 rms), dabar isidejau naujesni pioneeriu 4*27 rms ant tu paciu storu laidu, ir jokio mirkciojimo nesimato! |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 21, 14:28 |
|
|
|
|
| pradžiai pasikrauk pilnai mašinos akuma.kiek prisijunges kolonėliu ,gal užmetes ant kanalo po pora gargalū.apkrauni mikruške lupa srove tada ir takeliai gali būti kalti .pasijunk du kanalus pažiurėk kas tada bus,arba viena |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 22, 00:15 |
|
|
|
|
Bet tai visviena mirga. O tai tu pvz su testeriu negali apsiziuret kiek voltu ir amperu iseina nuo pat akumo, o po to prie pat mages laidu galuose, tada suzinotum ar prarandi galia per laidus ar mage kalta, Bet mano itarimai krypsta i mage. Kad del dinamiku mirga tai net nezinau pas mane ant paprasto isejimo subas pajunktas nuo mages mirksejimo nei su ziburiu nerasi net laidas nekeistas pliuso. Tai vat as tau patarciau su testeriu pasiziuret o jei tokio neturi tai ne karve kainuoja gali nors ir uz 13lt nusipirkt senukuose, bet duodu 80 procentu kad bus kalti perploni takeliai  |
|
_________________ Daug zinosi, greit pasensi- niekuo nesidomesi tai ir pasent nespesi |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 23, 10:10 |
|
|
|
|
nieko tu nematuok viskas ten pas tave gerai toks jau tavo magas ir nieko nepakeisi.ties skaičiais 25 baigesi jo maksimali galia.o viskas kas virš 25 ira triukšmai ir perkrovos.jaigu nori daugiau garso dėk stipra
toks modelis  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 23, 13:54 |
|
|
|
|
| VV rašo: |
nieko tu nematuok viskas ten pas tave gerai toks jau tavo magas ir nieko nepakeisi.ties skaičiais 25 baigesi jo maksimali galia.o viskas kas virš 25 ira triukšmai ir perkrovos.jaigu nori daugiau garso dėk stipra
toks modelis  |
true true.... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 23, 22:24 |
|
|
|
|
o beje ,koks skirtumas mirksi ar ne,bile groja ,gi vaziuodamas tai neziuri kaip jis mirguliuoja kai pas mane mirksintis buvo ,tai kazkaip net i galva nemiau ,bile grojo  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 27, 00:02 |
|
|
|
|
gali buti kalti ne laidai, o pats magas. pats kai turejau Kenwood'a, uzvarydavau 30 ir mirga, ir net isijungineja. nusipirkaU PANASONIC IR NIEX NEBEMIRGA  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 01 03, 00:54 |
|
|
|
|
| na su tuo testeriu uz 13lt nesiulyciau akumo amperus matuot.Draugelis bande tai laidai nusvilo...tipo 10A max gali pamatuot....testeris irgi nesamones db rodo |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 01 03, 01:20 |
|
|
|
|
tai kad cia neikas ir nesiulo akumo amperu matuoti, o siulo matuoti srove ,kur iteka i maga is akumo ,bet ir tai reiketu leisti sin signala ,kad ka suprastum o tam draugeliui nuo manes paspausk ranka ir pasveikink, jei sugalvojo taip padaryti bei pasakyk ,kad uz tokius atradimus ,kad 10A prietaisa ,jungiant prie masininio akumo ,ji sudega ,priklauso nobelio premija  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 01 03, 02:23 |
|
|
|
|
tai kaip man ejo magas vien ant kompponentu ir elipsiu tai mirgedavo.isdejau stipra (bet ant jo tik suba pajungiau ) tai ir mirksejimai pranyko.Ir iskart paaiskejo kame beda
 |
|
_________________ auto saund instalation
867720800 Klaipeda |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|