Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 22, 08:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso aparatūra » CD Magnetola be linijinio isejimo
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 23
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 CD Magnetola be linijinio isejimo
PranešimasParašytas: 2011 05 31, 22:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
bandysim
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Blossom rašo:
bandysim rašo:
Evaldas_S rašo:
bandysim rašo:
O kokie mes pasikėle, o jūs, su savo daktaro laipsniu čia ne per atvirai reiškiatės?

Dar tik magistras. Aš reiškiuos tiek, kiek tokie reiškiniai kaip tu suteikia progų Smile
Ne nu tu man pasakyk, nafig klausinėti jei nesupranti atsakymų ? Jų buvo daug skirtingų ir jie visi teisingi. Argi tai nejuokinga ? Laughing

Na tai galėtų atsirasti kasnors, kas moka žmogiškai išaiškint. Jei aš dirbčiau rimčiau su elektronika, ar tau atrodo, kad klausinėčiau forume tokių dalykų? Ar tai ponui magistrui nedaeina?
Tokiais atvejais для особа тупых reikia rodyt su pirstu,forumas tokiu galimybiu neturi,galimybes paciam pasidaryt ryskiai sumazejusios.
Sau tą для особа тупых gali ir taikyt prie ko mano stiprintuvas, norint įdiegti linijinius išėjimus magnetolai?

Blossom rašo:
Na tai tau ir sako,kad turi susirast galinio stiprintuvo iejima.Tau viso mago schema nereikalinga,tau reikia tik galinio stiprintuvo mikroschemos aprasymo kad zinotum kur yra iejimai.
PranešimasParašytas: 2011 05 31, 22:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
bandysim rašo:
Sau tą для особа тупых gali ir taikyt prie ko mano stiprintuvas, norint įdiegti linijinius išėjimus magnetolai?

O kas ir kur čia minėjo tavo stiprintuvą ? Laughing

PranešimasParašytas: 2011 05 31, 22:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
bandysim
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Evaldas_S rašo:
bandysim rašo:

Na buitiškai stiprintuvas visai kitas įrenginys negu magnetola.
PranešimasParašytas: 2011 05 31, 22:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
bandysim rašo:

"Buitiškai" Smile čia elektronikai, o ne namų šeimininkės.
Tai čia tik tau taip atrodo, "visai kitas įrenginys" todėl ir nesupranti kas tau yra sakoma. Taigi grįžtam prie stus quo - kam klausinėti jei nesupranti atsakymų ?
Ant pirštų čia niekas nerodys, nėra galimybių, verbaliniu būdu nesuprasi. Štai kaip sakoma "tai ką ir reikėjo įrodyti."

PranešimasParašytas: 2011 05 31, 22:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
bandysim rašo:
Evaldas_S rašo:
bandysim rašo:

Buitinė kalba čia netinka. stiprintuvas yra toks įrenginys, kuris stiprina. Truputi nuleisk garą. jei nesupranti kas yra rašoma skaityk tol kol daeis, o ne rėkauk kaip skerdžiamas. Skaityk kol suprasi. nesuprasi čia skaityk teoriją kol pradės aiškėti. Jei ne, tai vežk man už 50 Lt išvesiu. Užtruks 20min na gal pusvalandį.

PranešimasParašytas: 2011 05 31, 22:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
bandysim
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Evaldas_S rašo:
bandysim rašo:

"Buitiškai" Smile čia elektronikai, o ne namų šeimininkės.
Tai čia tik tau taip atrodo, "visai kitas įrenginys" todėl ir nesupranti kas tau yra sakoma. Taigi grįžtam prie stus quo - kam klausinėti jei nesupranti atsakymų ?
Ant pirštų čia niekas nerodys, nėra galimybių, verbaliniu būdu nesuprasi. Štai kaip sakoma "tai ką ir reikėjo įrodyti."
Būtų daug lengviau suprast, jeigu kasnors būtų sakę stiprintuve kuris yra magnetoloje, nes žodis tiesiog stiprintuvas iškart asocijuojasi su http://www.greghome.com/images/Delta-88%20Pics/Stereo%20Mods/Kenwood_KAC-608S_50_Watt_x_2_Amp.jpg
tau, evaldas_s siūlyčiau kiek nusileisti ant žemės, abejoju ar realiai esi toks. Tai, kad esi pranašesnis elektronikoje neduoda tau teisės manęs menkinti, šiuo atvieju galima įžvelgti forumo taisyklių laužymą.
PranešimasParašytas: 2011 05 31, 22:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
kitą sykį ir forumiečių nenuvertink, o įsiskaityk, ką tau sako. Iš kur mums žinoti, kad tu neskiri b**io nuo piršto?

PranešimasParašytas: 2011 05 31, 22:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
bandysim
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Babajuss rašo:
kitą sykį ir forumiečių nenuvertink, o įsiskaityk, ką tau sako. Iš kur mums žinoti, kad tu neskiri b**io nuo piršto?
Nieko aš nenuvertinu, tiesiog būtų daug lengviau suprasti, jei būtų iškarto parašyta taip, kaip parašiau prieš tai. Toks bendravimas su naujokais kažin ar padeda čia jiem užsilikti Smile Ir kažin ar tai patinka forumo "valdžiai".
Čia jau darosi visiška offtopic diskusija
PranešimasParašytas: 2011 05 31, 23:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
tamsta galėjai parašyti, kad nieko nesupranti ir paaiškinti nuo nulio. Kitas dalykas su tokiom žiniom turėjai sėdėti skyrelyje žaliems.

Kaip nenuvertini jei tau parašiau ir aš ir kiti o tu klausi. Tau pasakė, kad parašėme teisingai, o tu vis tiek paistai savo. Tai galvok toliau kad stiprintuvas atskira dėžė.

O dėl naujokų tai nėra ko čia būti tokiems kurie nei kiek neprideda savo galvos. Tokie tik laiką normaliems dalyviams ėda. O jaunuoliams kurie patys domisi net malonu patarti.

O kaip tu? Dar motinos pienu maitiniesi? Ar tėvai vietoj tavęs ir karbonadą sukramto?

PranešimasParašytas: 2011 05 31, 23:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
bandysim
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Babajuss rašo:
tamsta galėjai parašyti, kad nieko nesupranti ir paaiškinti nuo nulio. Kitas dalykas su tokiom žiniom turėjai sėdėti skyrelyje žaliems.

Kaip nenuvertini jei tau parašiau ir aš ir kiti o tu klausi. Tau pasakė, kad parašėme teisingai, o tu vis tiek paistai savo. Tai galvok toliau kad stiprintuvas atskira dėžė.

O dėl naujokų tai nėra ko čia būti tokiems kurie nei kiek neprideda savo galvos. Tokie tik laiką normaliems dalyviams ėda. O jaunuoliams kurie patys domisi net malonu patarti.

O kaip tu? Dar motinos pienu maitiniesi? Ar tėvai vietoj tavęs ir karbonadą sukramto?
Vienintelė mano klaida, tai tas, kad neparašiau, jog elektronikoje esu gana žailias. Tavo paskutinės posto dalies visiškai nesupratau, čia kas per įniršio protrūkis? Man rods, kad abiem aišku jog visišką nesamonę suskėlei, ar ne?
PranešimasParašytas: 2011 05 31, 23:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Na vėl tu nieko nemąstai, o savo ego kiši. Kitąsyk klausyk ką vyresni sako. Šiaip ne vien tame, kad neparašei, bet tame, kad neklausei ir po to.

PranešimasParašytas: 2011 06 01, 06:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
*Wytas*
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Iš paprasto klausimo pagaminti sudėtingą klausimą - nemaniau,kad tai yra įmanoma.Dabar matau,kad įmanoma.
Belieka parašyti labai paprastai - tai fenomenas paprasto klausimo,kaip yra pasakes vienas rusų audio inžinierius...
Tik nesakykite,kad tai sudėtingas atsakymas,nes tam paprstam atsakymui aš jau neturėsiu dar paprastesnio atsakymo.
Tai tiek šiam kartui apie paprastumą,kai papraščiau nebūna...

PranešimasParašytas: 2011 06 01, 07:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
bandysim rašo:
Toks bendravimas su naujokais kažin ar padeda čia jiem užsilikti Smile

Oi kaip forume reikalingi tokie elektronikos "mėgėjai" su aukštai iškeltais ego kuriems rūpi tik xaliavai susitaisyt kokį kokį nors laužą.
Citata:
Ir kažin ar tai patinka forumo "valdžiai"

Jeigu valdžia dar kažką masto tai tokie kaip tu jiems neturėtų patikti. Bet kuriam normaliam rusų forume tokio klausimo kaip tavo apskritai neatsirastų, jį pašalintų moderatorius.

PranešimasParašytas: 2011 06 01, 09:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
diodas
Administracija
Administracija
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Nematau, kodėl reikėtų trinti šią temą.. Nebent tik perkelti į žaliųjų skyrelį.
O pranešimuose visiškai nieko naujo. Kai kurie senbūviai yra labai jau nepakantūs naujokams ir jų klausimams. Dar kartą patarimas - nelaiko nervai arba nėra ką pasakyti, tai išviso nerašykite. Nekankinkite savęs ir neįžeidinėkite naujokų tokiom frazėm, kaip "bukas" ir pnš. O nauji forumiečiai, kaip dažnai būna, yra labai nekantrūs ir tikisi išsamaus atsakymo jau pirmame ar antrame pranešime. Atsakymo visada reikia ieškoti pačiam, o mes čia, forume, galime tik padėti ir nukreipti teisinga linkme. Jau pirmuose pranešimuose buvo kalbama apie "mikroscheminį stiprintuvą" ir "galinį stiprintuvą", tad jeigu narys "bandysim" būtų jau čia susimąstęs, nebūtų ir šios kvailos diskusijos. Siūlau daugiau nesiaiškinti, kas čia kvailesnis ir kvalifikuotesnis, o diskutuoti ir gerbti vienas kitą.
Ačiū Wink
PranešimasParašytas: 2011 06 01, 11:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Na lauksim darbo rezultatų. Very Happy
Tikiuosi autorius informuos.

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu