|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 15:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » nebeveikia maršrutizatorius
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
nebeveikia maršrutizatorius |
Parašytas: 2011 05 23, 21:34 |
|
|
|
|
Spėju jis dar nežinos nei koks passwordas ir login'as Tokiu atveju aš daryčiau kiek kitaip. Jei jau esu toks visiškas l'useris, tada einu ir nusiperku naują routerį, kuris tekainuoja 20 lt ir brangiau.
Bėda ta, kad šiais laikais žmonės nebemąsto. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 05 23, 21:41 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
Spėju jis dar nežinos nei koks passwordas ir login'as Tokiu atveju aš daryčiau kiek kitaip. Jei jau esu toks visiškas l'useris, tada einu ir nusiperku naują routerį, kuris tekainuoja 20 lt ir brangiau.
Bėda ta, kad šiais laikais žmonės nebemąsto. |
Drysčiau ginčytis. Rauterio su WIFI pigesnio kaip 99 Lt, nemačiau. O beto pajungus vistiek reikės konfiguruoti. WIFI pasword, ir dar kai ką. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 24, 01:01 |
|
|
|
|
| Maksiukas rašo: |
| Drysčiau ginčytis. Rauterio su WIFI pigesnio kaip 99 Lt, nemačiau. O beto pajungus vistiek reikės konfiguruoti. WIFI pasword, ir dar kai ką. |
Aišku, aš turėjau omenyje ne parduotuvėje, o šrote kokiam
Žinoma, kad configint reikės Tai autorius galėtų paėmes routerį pasižiūrėti jo default ip ant pačio routerio apačios. Toliau jei kokios problemos reikia padaryt resetą. O po reseto keletas pakeitimų ir vėl turėtų veikti kaip veikęs, jei čia ne hardwarinės problemos.
Bet su autoriaus pastangomis... nieko viskas išmokstama  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 24, 07:03 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
| Maksiukas rašo: |
| Drysčiau ginčytis. Rauterio su WIFI pigesnio kaip 99 Lt, nemačiau. O beto pajungus vistiek reikės konfiguruoti. WIFI pasword, ir dar kai ką. |
Aišku, aš turėjau omenyje ne parduotuvėje, o šrote kokiam
Žinoma, kad configint reikės Tai autorius galėtų paėmes routerį pasižiūrėti jo default ip ant pačio routerio apačios. Toliau jei kokios problemos reikia padaryt resetą. O po reseto keletas pakeitimų ir vėl turėtų veikti kaip veikęs, jei čia ne hardwarinės problemos.
Bet su autoriaus pastangomis... nieko viskas išmokstama  |
Resetas nepadeda, 10 sekundžių palaikius turi sumirkseti lemputės, bet jos nesumirksi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 24, 09:06 |
|
|
|
|
Panasia problema turejau su D-linku.Radau kad pilnam resetui padaryt reikia dar laikyt nuspausta vidini mygtuka salia maitinimo.Ji galima pasiekt ponu virbu (dantu krapstuku) .Tik 2 jungikliu kombinacija atstato gamyline config (pasleptas+isor.reset). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 24, 10:20 |
|
|
|
|
Tai gi šone ant routerio būna mygtukas kurio pirštu nepapsausi tik su plonu daiktu jį nuspaudus ir palaikius routeris nusiresetina..(dauigau info pačiam routerio CD rasi) Toliua kiši kabeli į kompą ir kitą į routerio bet kurį lan lizdą naršklėj suvedi defaultini ip (randi tam pačiam CD būna ant routerio parašyta) ir turi užsikrauti naršyklėj routerio konfigas toliau jau viskas ten daugmaž aiku bus kur pawordą susivesti ir pan..
Visą šitą procedūrą gali išbandyti be reseto, bet gali prisireikti paswordų jei jie sudėti.. Norint atnaujinti software, tai jį parsisiunti į iš gamintojo puslapio ar iš kitur(priklauso kokio nori) ir būtinai prisijungęs per lan kabelį perrašai.. Insturkcija rasi CD, o šiaip berots prisijungus prie routerio nueini į tam tirką konfiko vietą pasirneki failą paspaudi ok ir lauki ir meldies kad nepakibtų ar elektra nedigtų, nes tada amen, be papildomso įrangosn ieko nepadarysi..
P.s. Evalas_s teisingai pasakė paskaitęs manualą nebūtum davęs klausimų, o mano postas gal padės ant kelio užeiti, žinosi ko daugmaž iekšot.. |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |