Elektronika.lt
 2025 m. rugsėjo 13 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 09 13, 17:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Maitinimo šaltiniai » Viršįtampis = sugadintos spalvos?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Viršįtampis = sugadintos spalvos?
PranešimasParašytas: 2011 05 02, 23:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Turiu televizorių tokį senuką. Vadinas Promus TV. Daugiau nieko. Žodžiu kažkoks širpotriebas. Jau buvau labai juo nusivylęs, bet žvilgtelėjus į vidų tikrai teko nustebti. Geros detalės, kondikai ne patys pigiausi, samsumg kineskopas, kondai, tikslūs rezistoriai svarbesnėse vietose, originalūs, ne china gamybos tranzai - nu keista Very Happy Labai kietas filtras maitinime, HV trakte. Gal kokie 30 didelių plėvelinių kondikų šuntavimui.
Bet turi jis kažkokią durną problemą... Kai būna koks viršįtampis didesnis - nusimuša visos spalvos. Tampa kažkokia pieva. Raudona pavirsta mėlyna, mėlyna - labai ryškia žalia ir t.t. Kartą jau nešėm pas meistrą - nulupo 70lt nu nafik... Ir vėl vat parėjo, neaišku, kas ten jam blogai.
Kilo mintis: Kartą nešiau jau taisyt pats nepasiknisęs, tai jei kažką keitė - bus lydmetalis pajudintas Smile BET NIEKO NERADAU, nors tu ką. Visi kondai patikrinti - geri. Jokių pasvilimų, šaltų paikių, visos įtampos savo vietose ir ribose ir pan. Gal kas turit minčių? Įtariu kažkokį programinį nusimušimą, bet kaip tarkim nuresetinti kontrolerį ar pan Smile Nesinori ploti tokių bapkių, kai keisiu po metelių - tuoj skaitmeninė televizija bus - reiks naujo TV...
PranešimasParašytas: 2011 05 02, 23:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
tai ir nebesivargink palauk skaitmenines televizijos
PranešimasParašytas: 2011 05 03, 08:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andriuha
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Tokie fokusai vyksta ir pas mane ant kineskopinio samsungo. Tai tos spalvos susireguliuoja savaites begyje pacios Wink

PranešimasParašytas: 2011 05 03, 09:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maksiukas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Andriuha rašo:
Tokie fokusai vyksta ir pas mane ant kineskopinio samsungo. Tai tos spalvos susireguliuoja savaites begyje pacios Wink

Na Samsungams dažnai dvesia išmagnetinimo kilpos grandinėje stovintis pozistorius. Efektas gaunasi panašus. Pasitikrink.
PranešimasParašytas: 2011 05 03, 10:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andriuha
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Maksiukas rašo:
Andriuha rašo:

Na Samsungams dažnai dvesia išmagnetinimo kilpos grandinėje stovintis pozistorius. Efektas gaunasi panašus. Pasitikrink.

Ner poreikio, ypac kai tas itampos suolis buna gana retas, o ta tv isijungiu tik tada, kai jau tikrai nebera kas veikt Smile

PranešimasParašytas: 2011 05 03, 11:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Ba1tuks rašo:
Turiu televizorių tokį senuką. Vadinas Promus TV. Daugiau nieko. Žodžiu kažkoks širpotriebas. Jau buvau labai juo nusivylęs, bet žvilgtelėjus į vidų tikrai teko nustebti. Geros detalės, kondikai ne patys pigiausi, samsumg kineskopas, kondai, tikslūs rezistoriai svarbesnėse vietose, originalūs, ne china gamybos tranzai - nu keista Very Happy Labai kietas filtras maitinime, HV trakte. Gal kokie 30 didelių plėvelinių kondikų šuntavimui.
Bet turi jis kažkokią durną problemą... Kai būna koks viršįtampis didesnis - nusimuša visos spalvos. Tampa kažkokia pieva. Raudona pavirsta mėlyna, mėlyna - labai ryškia žalia ir t.t. Kartą jau nešėm pas meistrą - nulupo 70lt nu nafik... Ir vėl vat parėjo, neaišku, kas ten jam blogai.
Kilo mintis: Kartą nešiau jau taisyt pats nepasiknisęs, tai jei kažką keitė - bus lydmetalis pajudintas Smile BET NIEKO NERADAU, nors tu ką. Visi kondai patikrinti - geri. Jokių pasvilimų, šaltų paikių, visos įtampos savo vietose ir ribose ir pan. Gal kas turit minčių? Įtariu kažkokį programinį nusimušimą, bet kaip tarkim nuresetinti kontrolerį ar pan Smile Nesinori ploti tokių bapkių, kai keisiu po metelių - tuoj skaitmeninė televizija bus - reiks naujo TV...

foto i eteri,ten kogero tik ismagnetinti reikia,susisuk ismagnetinimo kilpa,jei viju mazai tai maitinti nuo kokio trafuko turesi nes ikisus i 220 greitai uzkais Smile arba su isjungimo knopke kur tinkla atjungia,ja isjungi palauki normaliai.ijungi,taip gali tekti kelis kartus pakartoti,jei niekas nesikeicia.tai pades tik kilpa,ir plius reiktu pasiziuret ar ismagnetinimas telike isvis veikia Smile

Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
PranešimasParašytas: 2011 05 03, 11:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
bendram vaizdui susidaryti

Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
PranešimasParašytas: 2011 05 03, 12:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zigmas123
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
sykį buvo toks bajeris rusiskam kineskopinem TV kad isimagnetina kineskopas. ismagnetinu po keliu dienu vel tas pats po keliu sykiu toptelejo mintis kad pas kaimyna uz sienos stovi muzikinio centro koloneles pernesus Tv i kita kampa problemos baigėsi Very Happy

PranešimasParašytas: 2011 05 03, 17:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Dėkui visiem, kolegos Smile Telikas vėl veikia kaip ir turi būt Smile Kaip ir sakėt - pozistorius kaltas. Pasioksidavo/pakibirkščiavo kontaktai viduje Smile Išvaliau jį, bet spalvos buvo dar šiek tiek negeros, kampe dar beveik visai neteisingos. Tai atsinešiau iš savo didelės kolekcijos didžiausio tauro ritę, nykščio storio, pasijungiau per autotrafą ir sukdamas ją kėliau į viršų - rezultatas: Viskas net geriau nei po meistro kur 70lt suplojom... Net siutas pajamė, kad tiek nulupo už 10min darbo... Laughing Gaila, kad aną kartą tėvai nepasakė, kad telikui kažkas blogai, o patys nuvežė į taisyklą - būčiau sutaupęs jiems 70 litofcų Very Happy
P.S. Nu jau tokios ritelės kaip pas Jakaz tikrai neturiu Very Happy Superdupermegakadtavekur ritelė Laughing
PranešimasParašytas: 2011 05 03, 17:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maksiukas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Ba1tuks rašo:
Dėkui visiem, kolegos Smile Telikas vėl veikia kaip ir turi būt Smile Kaip ir sakėt - pozistorius kaltas. Pasioksidavo/pakibirkščiavo kontaktai viduje Smile Išvaliau jį, bet spalvos buvo dar šiek tiek negeros, kampe dar beveik visai neteisingos. Tai atsinešiau iš savo didelės kolekcijos didžiausio tauro ritę, nykščio storio, pasijungiau per autotrafą ir sukdamas ją kėliau į viršų - rezultatas: Viskas net geriau nei po meistro kur 70lt suplojom... Net siutas pajamė, kad tiek nulupo už 10min darbo... Laughing Gaila, kad aną kartą tėvai nepasakė, kad telikui kažkas blogai, o patys nuvežė į taisyklą - būčiau sutaupęs jiems 70 litofcų Very Happy
P.S. Nu jau tokios ritelės kaip pas Jakaz tikrai neturiu Very Happy Superdupermegakadtavekur ritelė Laughing

Ba1tuks, iš tavys, alus. Laughing Laughing Laughing
PranešimasParašytas: 2011 05 03, 18:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Maksiukas rašo:
Ba1tuks rašo:

Ba1tuks, iš tavys, alus. Laughing Laughing Laughing

Žinoma, atvyk iki Trakų, būtinai pavaišinsiu Smile Ir ne vienu buteliu, jei bus noras Laughing

P.S. Labai man keistas Digix mastymas... Jei jie teliką žiūri tik kokias žinias, serialą "nemylimi", tėvas kokį filmą porą kartų per savaitę ir viskas, tai reikia čia jau pirkt naują TV, kai šis nuo stovėjimo pūna? Nieks čia teliko beveik nežiūri pas mus. Aš tik filmus per lapą, pasiskaitau delfi, CNN, o kai dirbu karatais savo TV dėl fono pasileidžiu, jei kokį seną, gerą, šimtą kartų matytą filmą rodo, jei muzikos nesinori šiuo metu.
Aš tai taupus žmogus, tai man tokie dalykai nepriimtini...
PranešimasParašytas: 2011 05 03, 18:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Ba1tuks rašo:

P.S. Labai man keistas Digix mastymas... Aš tai taupus žmogus, tai man tokie dalykai nepriimtini...

kuo tas mano mastymas keistas?

O zinai, skupus moka dvigubai Wink

vistiek teks nauja televizoriu pirkti po keliu menesiu
negi manai jie atpigs daugiau nei tu sumokesi (arba sugaisi laiko) uz remonta .
PranešimasParašytas: 2011 05 03, 18:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maksiukas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Oj, tai ačiū. Smile Bet man tie Trakai taip toli, kad net nesu buvęs. Užsuksiu, gal kitam gyvenime. Wink
PranešimasParašytas: 2011 05 04, 15:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Digix rašo:
Ba1tuks rašo:

P.S. Labai man keistas Digix mastymas... Aš tai taupus žmogus, tai man tokie dalykai nepriimtini...

kuo tas mano mastymas keistas?

O zinai, skupus moka dvigubai Wink

Man gaila valandos už tokio gedimo remontą, sugaištą daugiausia ieškant info, t.y. čia forume temą įdedant? Nu kad ne... Kol dar reiks teliko kito, tai dar net metai liko, tai kad nereikia... Balandžio 12d, 2012 išjungs atrodo
PranešimasParašytas: 2011 05 04, 16:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zigmas123
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Digix rašo:

nusipirksi priedeli ir galesi ziureti ta "privalumu" turincia televizija.

gaila butu koki nauja TV uz kokia 1500lt palikti sode ar kaime ir veziotis nepatogu o priedeli po i krepsiuka ir atgal namo. panasi situacija buvo kai isjunge SECAMa juk visi nepuole pirkti nauju TV.

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Fun football drills
Football Training Equipment, Defending drills football, Kids football training kit
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps