|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 18, 18:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » CREATIVE INSPIRE 2.1 P380 RETAIL
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
CREATIVE INSPIRE 2.1 P380 RETAIL |
Parašytas: 2011 04 27, 23:24 |
|
|
|
Tai vat gaunu rytoi sitas kaloneles papigiai, nelabai sudroztas, ir noriu pasidaryti nesiojamas kaloneles.
Noreciau jas ideti i mazesne deze, kad maziau vietos uzimtu arba bent jau sita deze biski sumazint.
Gal galit pasakyt?
1. Kaip reiks elktis su ju maitblokiu? Ji atjunkt ar kaip?
2. Kokio mazdaug akumo reiks? kad kokiom 2h islaikytu
3. Gal turit dar ka patart?
Tikrai butu labai dekui kas pilnai atsakytu.
Tikrai aciu uz pagalba. Esu naujokas, todel to ir klausiu. |
|
Paskutinį kartą redagavo fanax, 2011 04 27, 23:49. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Re: CREATIVE INSPIRE 2.1 P380 RETAIL |
Parašytas: 2011 04 27, 23:40 |
|
|
|
fanax rašo: |
Tai vat gaunu rytoi sitas kaloneles papigiai, nelabai sudroztas, ir noriu pasidaryti nesiojamas kaloneles.
Gal galit pasakyt?
1. Kaip reiks elktis su ju maitblokiu? Ji atjunkt ar kaip?
2. Kokio mazdaug akumo reiks? kad kokiom 2h islaikytu
3. Gal turit dar ka patart?
Tikrai butu labai dekui kas pilnai atsakytu. |
O šitą temą skaitei jau ? http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=31600 |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 27, 23:54 |
|
|
|
Taip puse perskaiciau, nusibodo. O cia rasau, nes reikia skubios pagalbos. |
Akumuliatorių žiūrėk kaip pagal biudžetą išeina. Veikimo laikas nelabai aiškus, nes neaišku kaip ten tu garsiai leisi visą laiką. Žodžiu kuo daugiau Ah, tuo geriau, žinoma dar reikia sutilpti į tavąjį turimą biudžetą.
Dėl maitinimo šaltinio, tai gali pasidėti į šalį gal prireiks jo dar kada, o junkti tiesiai 12V akumą.
P.S Perskaitęs pusę temos, turėjai tikrai kažką rasti ir susiorientuoti pats. Bet jei jau taip nėra, tada ana tema beviltiška arba tiesiog žinių trūksta. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 28, 10:24 |
|
|
|
Kiek zinau yra akumai skirtingo tipo. Tie kurie duoda daug sroves ir iskart, ir tie kurie po biski bet ilgiau. Manau tamstai reiktu antrojo tipo. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 28, 15:12 |
|
|
|
Tai vat nezinau del akumo. Ar man deti motorolerini koki is lemonos 7Ah ar pirkti 1Ah ar uztektu mano nuo dzipo 12V 700MAh
Ir dar klausimas kaip del tu kistuku? I kompa ieina 3 jungtys tai kurias jungtis reiktu paslepti ir per kuria jungti reiktu jungt i koki Mp3?? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 28, 15:19 |
|
|
|
Tai vat nezinau del akumo. Ar man deti motorolerini koki is lemonos 7Ah ar pirkti 1Ah ar uztektu mano nuo dzipo 12V 700MAh
Ir dar klausimas kaip del tu kistuku? I kompa ieina 3 jungtys tai kurias jungtis reiktu paslepti ir per kuria jungti reiktu jungt i koki Mp3?? |
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=31600 Cia taip pat buvo apie tai nutarta. Akumuliatoriaus reikia neaptarnaujamo. |
|
_________________ Nėra parašo. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 28, 15:24 |
|
|
|
Keik jus man ten siulysit, grynai sito atvejo ten aptarta nebuvo. Ten viskas su gaminamais stiprintuvais. Ir viskas skiriasi, beto man reikia skubios pagalbos, ir tikrai nespeju kad pamatys ten labai viska. Skaiciau puse tos temos, daug ka suzinojau. O ko man dabar reikia ir nesuzinojau todel ir klausiu.
Aciu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 28, 15:30 |
|
|
|
Dėk motorolerinį. Su tais 1Ah ir 700mAh nieko nenuveiksi
Dėl kištukų tai skaityk manualą kur ten kas jungiasi, kiek pamenų ant panašių tai turėtų būti subui, pisčialkoms atskirai, ir aux. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 28, 15:32 |
|
|
|
Ble, o man reikia kad vienu laidu veiktu visi Nes darau nesiojamas ir reikia kad man veiktu per mp3  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 28, 15:49 |
|
|
|
Ble, o man reikia kad vienu laidu veiktu visi Nes darau nesiojamas ir reikia kad man veiktu per mp3  |
Nu bet argi buvo sunku pasigooglinti kas ir kaip ?
http://i28.tinypic.com/2uer9qe.jpg Tik vienas audio inputas ir viskas. Aš ten truputį sumaišiau su 5.1 creativų kurį teko krapštyti. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 28, 23:22 |
|
|
|
Tai vat jau pradejau darytis, Ant mano maitblokio situ creativu yra output: 12V - 2.9A
Ir nelabai supratau tas 2.9A tai 2.9Ah?????????
Ir jaigu tai 2.9Ah tai ar man toki ir pirkt akuma 12V 2.9Ah ar galima pirkt didesnes talpos, ir jaigu pirkciau didesnes talpos kaip man , neperdegtu stiprintuvas, ar kas kita?
O ant subo kitos puses kur stiprius, raso input 12V AC IN--- Tai ka reiskia tas AC????
Ir gal galit atsiusk linka ar seip pasiulyt, kur surast ta kistuka kur nuo maitblokio i stipriaka eina? Nes niekur nerandu
Prasau labai atsakykit. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 28, 23:52 |
|
|
|
Jeigu jau srovės matavimo vienetų neskiri nuo akumuliatoriaus talpos matavimo vienetų, tai mažai dar žinai.
Srovė matuojama amperais 'A'. Akumuliatoriaus talpa ampervalandėm 'Ah'.
'AC' - reiškia "alternating current" ir išvertus į lietuvių kalbą, kintamoji srovė.
Akumuliatorius išduoda "DC", kas reiškia "direct current" t.y išlyginta srovė.
Tau tereikia gauti motorolerinį akumuliatorių ir jungi tiesiai, nesudegs, tik žinoma reikia nesumaišyti poliariškumo.
Maitinimo kištukų gali rasti kokioje evitoje, lemonoje ir panašiai, tik nusinešk pavyzdį. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 28, 23:56 |
|
|
|
kionig rašo: |
Jeigu jau srovės matavimo vienetų neskiri nuo akumuliatoriaus talpos matavimo vienetų, tai mažai dar žinai.
Srovė matuojama amperais 'A'. Akumuliatoriaus talpa ampervalandėm 'Ah'.
'AC' - reiškia "alternating current" ir išvertus į lietuvių kalbą, kintamoji srovė.
Akumuliatorius išduoda "DC", kas reiškia "direct current" t.y išlyginta srovė.
Tau tereikia gauti motorolerinį akumuliatorių ir jungi tiesiai, nesudegs, tik žinoma reikia nesumaišyti poliariškumo.
Maitinimo kištukų gali rasti kokioje evitoje, lemonoje ir panašiai, tik nusinešk pavyzdį. |
Aciu tau uz pagalba, aciu kad pasakiai apie ta AC gerai kad nesudegs su DC .
Gaila kad gyvenu rokiski ir nera tokiu evitu, gal tevas is darbo kaikur ras, bet mazai tiketina.
O akuma manau ras krikstotevas panvezio automobiliu turguje, ten kaip zinau visko buna
Ir kazin kiek ten galetu turgui kainuoti? O del pakrovejo to akumo kaip? ar imanoma nesunkiai pasidaryti ar yra kaikur pirkti?
jaigu kils dar klausimu reikes paklaust  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 29, 00:02 |
|
|
|
Jei jau nėra galimybės gauti kištuko, tada galima prasiardyti pačią dėžę, bet numanau, jog klausimų iškils bent dvigubai tiek, neturint net pačių pagrindų, o pamačius schemą(PCB) pasimesi, tai būtų galima pasijungti išorinius laidus, jei kiek daugiau suprastum, nors nėra ten nieko sudėtingo: stovi tiltelis ir elektrolitinis kondensatorius, o toliau jau užsimaitina visa schema. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |