|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 19:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Sharp SM-207 stereo stiprintuvo gedimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Sharp SM-207 stereo stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2011 04 11, 12:54 |
|
|
|
|
forsiuke tu..... ,jau labiau nusisneket negalejai,visiskai priesingai.... ,pats is tokiu juokios ,o mano kvaili klausimai prasidejo kvailo atsakymo pasekoje ,nes neatsake issamei ir esmes nepasake kad jai pas mane 6 omu stiprintuvas tada man reikia junkt 6 omu ar daugiau varzos koloneles,dbr aisku man .... tik gaila nes tokiu tik viena teturiu .o kaip zemu dazniu ? visos beveik 2 ar 4 omu , sunku gaut butu kokiu 8 omu .... ir daukas 4 omu naudoja, jungia neziuredami i stiprintuvo varza. |
|
_________________ why drink and drive ? when you can smoke and fly  |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 11, 13:07 |
|
|
|
|
| JM Ganjaman rašo: |
forsiuke tu..... ,jau labiau nusisneket negalejai,visiskai priesingai.... ,pats is tokiu juokios ,o mano kvaili klausimai prasidejo kvailo atsakymo pasekoje ,nes neatsake issamei ir esmes nepasake kad jai pas mane 6 omu stiprintuvas tada man reikia junkt 6 omu ar daugiau varzos koloneles,dbr aisku man .... tik gaila nes tokiu tik viena teturiu .o kaip zemu dazniu ? visos beveik 2 ar 4 omu , sunku gaut butu kokiu 8 omu .... ir daukas 4 omu naudoja, jungia neziuredami i stiprintuvo varza. |
/\ Neišprusėliai tik taip ir daro. AŠ jau būdamas 10 metų tai žinojau Sėkmingo technikos drožimo...
Ir aplamai ką ten jau tokio klausai, kad ne forselius pretenduoju, čia forume dabar tokių daug... |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 11, 13:49 |
|
|
|
|
dejau as ant ispruseliu ,but kur netiesa girdziu ir ypac apie mane tai pyktis ima ,dar kai su forsu lygina ,nesu as toks atsilupes nusimanau kaskiek apie garso aparatura bet dabar supratau kad nepakankamai,megstu muzika mano megstamiausi zarai - drum and bass,reggae,dubstep, dar sio bei to paklausau bet ne slamsto.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 11, 13:59 |
|
|
|
|
| Na kaip čia paskius nusimanai. Jei nusimanytum tai tikrai žinotum, kad prieš jungiant daugiau kolonelių reikia pasiskaičiuoti kolonelių varžą. Tu to nepadarei ir sudeginai savo stiprintuva. Bet gal bent taip išmoksi pamoka savo kailiu patyręs ir atsiminsi ilgam. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 11, 14:05 |
|
|
|
|
Drum'n'bass
Dabar jeigu rimtai, tai sugadinai pats. Niekas nekaltas. Turėsi pamoką, kaip jungti negalima. Gale gi ne ant durniaus parašyta varža. Ir aplamai fizikos kursas 7-8 klasės apie varžos kitimą įvairiai jungiant. Kogero pats vargiai ar pasikeisi galus, nešk į taisyklą. Gali kainuoti nepigiai, priklauso kas ten gale stovi. Na, ir plius darbas. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 11, 14:34 |
|
|
|
|
| tiesa sako visi o tu ce atseit ismanai apie muzika. nervas sako ima. daug tokiu ''moliu'' kaip tu kur prijungia lygegreciai ant kanalo bilekokiu kolonkiu ir kokybes iesko bei ant paprasto (su pilnais dazniais) isejimo jungia suba be filtro. patariu pasiskaityt literaturos apie stiprintuvus ir apkrovas tam psl kur idejo dar google isivesk ir mazu kanors suprasi arba toliau deginsi stiprius. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 11, 16:15 |
|
|
|
|
nu pats kaltas ta suprantu ,galvodavau atvirksiai jai 6 omu stiprius tai koloneliu omai negali virsiti 6 omu ,dbr jau pervelu ,ir nereikia cia ant manes varyt ir moliu vadint uz tai kad as nezinau to ko nesimokiau ,jus cia visi beveik studijave sia specialybe ar teisiog patys savo noru moketes placiai,o iskur man zinot kaikuriuos dalykus, siek tiek nusimanau apie garso aparatura bet apie varza kladingai galvojau. Gaila tik kad koloneliu reiks pirk 6 ar daugiau omu ,sunkiau rast tokiu ... , o ka del zemu dazniu koloneles patartumet nes 4 omu vistiek teks junkt.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 11, 16:30 |
|
|
|
|
Kolonėlių pilna ir 6 ir 8 ohm. Kur čia gyveni, kad deficitas? Subų 8ohm irgi pilna. Geriausia išvis tau nusipirkti aktyvų subą su galimybe pajungti satelitus. O tai jaučiu automobilinių prisirankiojęs. 4ohm yra daugiau taikoma auto, o 6 ir daugiau ohm buityje. O jungiant lygiagrečiai, atsimink, varža dalijasi, tai jai sujungei dvi 8ohm jau bus 4ohm ir t.t. |
|
Paskutinį kartą redagavo SPX, 2011 04 11, 16:32. Redaguota 1 kartą _________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 11, 16:32 |
|
|
|
|
nu pats kaltas ta suprantu ,galvodavau atvirksiai jai 6 omu stiprius tai koloneliu omai negali virsiti 6 omu ,dbr jau pervelu ,ir nereikia cia ant manes varyt ir moliu vadint uz tai kad as nezinau to ko nesimokiau ,jus cia visi beveik studijave sia specialybe ar teisiog patys savo noru moketes placiai,o iskur man zinot kaikuriuos dalykus, siek tiek nusimanau apie garso aparatura bet apie varza kladingai galvojau. Gaila tik kad koloneliu reiks pirk 6 ar daugiau omu ,sunkiau rast tokiu ... , o ka del zemu dazniu koloneles patartumet nes 4 omu vistiek teks junkt.  |
jungi 2 kolonkes po 4 omus nuosekliai, patartina VIENODAS ir gausi 8 omu apkrova |
|
_________________ Skype: dmb-220 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 11, 19:36 |
|
|
|
|
specelybe? tik ce 7-8 klases kursas. as tikrai dar mokyklos nebaiges ir jau seniai zinau situos niuansus. kiek pastebejau tu ce kitus pradedi kaltint o ne save  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 11, 19:47 |
|
|
|
|
kiek pastebejau tu cia nieko nepastebejai.... ,nk as cia nekaltinu .o ka 7-8 klasei mokiaus primirses esu tikrai. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |