Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 03, 17:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Taigi, prireike fotoaparato, bet nezinau kokia firma yra geresne ir patikimesne prekes naudojimo ir kainos atzvilgiu. Brangaus nereikia, nes fotografuoti nieko ipatingo nereikes, o tiesiog siaip kasdienies nuotraukos. Jeigu turit patarimu ir pasiulimu, tai laukiu jusu nuomoniu
Brangaus nereikia, nes fotografuoti nieko ipatingo nereikes, o tiesiog siaip kasdienies nuotraukos..
Na tada brangaus ir nepirk,man pvz. Canon firmos patinka,pikseliai nesvarbu,zuminis objektyvas nereikalingas,jis tik blogina nuotrauku kokybe.
Gal tik reiktu kad dislejus kuo didesnis butu,tada patogiau nuotraukos kompozicija pasirinkti. Dar gerai pacio fotiko gabaritai kad butu kuo mazesni.
Brangaus nereikia, nes fotografuoti nieko ipatingo nereikes, o tiesiog siaip kasdienies nuotraukos..
Na tada brangaus ir nepirk,man pvz. Canon firmos patinka,pikseliai nesvarbu,zuminis objektyvas nereikalingas,jis tik blogina nuotrauku kokybe.
Gal tik reiktu kad dislejus kuo didesnis butu,tada patogiau nuotraukos kompozicija pasirinkti. Dar gerai pacio fotiko gabaritai kad butu kuo mazesni.
Del fotiko dydzio esi visiskai neteisus, ar esi kada naudojes normalu veidrodini fotika? Fotkinant: kuo didesnis fotikas ir kuo jis "salyginai" sunkesnis tuo stabiliau rankoje laikyti, maziau dreba vaizdas maziau nesufokusuotu kadru.
kadaise pats ieskojau gero fotiko, ziurejau i megapixelius, dabar jau i juos nebeziuriu. jeidu nori gero fotiko, rinkis ta kuris daugiausiai gali kadru padaryt per sekunde, ir kuris galetu fotkinti ant tvoros voratinkli, kartu su voru ir jo nesuliejant... cia mano patarimas...