|
Forumas » Elektronika žaliems » Gal galite man padeti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Gal galite man padeti? |
Parašytas: 2011 04 04, 21:37 |
|
|
|
|
nu nereikia pult, visdelto as jo vietoi irgi esu. bet: nueini i youtube, palandzioji pasiziurineji tada uzkabins, tada eini cia ir skaitai teorija  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Gal galite man padeti? |
Parašytas: 2011 04 04, 21:50 |
|
|
|
|
Sorry... Aš nepriimu tokių nesamonių... "Nuo ko pradėti" arba "gal galite man padėti" (net neaišku ir kaip) - gal vieni iš dažniausių kvailų klausimų, pasitaikančių ne tik čia, bet ir su gitara, programavimu ir panašiomis sritimis... Jei jau sugalvojai kažką daryti, o žinių nėra, tai šmirinėk po netą ir aiškinkis kankinančius klausimus palaipsniui... Apie mirksiuką begalės straipsnių įvairiomis kalbomis, perskaityk 4-5 straipsnius nuo a iki z ir šis tas paaiškės. Negalima taip, kad nieko nežinau, man padėkit. Į galvą neįkals, o ir informacija ant lėkštutės padėta nelabai naudinga, nes ji greit prapuls, o kai pats susirasi išsiaiškinsi, tada gal bent kiek įkirsi daugiau. Plius beieškant reikalingos informacijos pereini begalę pašalinių duomenų, kurie gal tau dabar ir nereikalingi, bet pravers ateityje... O jei neįkerti pateiktos schemos (mirksiuko ar ko ten) vadinasi tau dar per anksti ją daryti, pradžioje bent apie žymenis elektronikos komponentų paskaitinėk, jų matavimo vienetus, kol bent suprasi kokių detalių tau reik ir kaip jas jungsi. Viskas PALAIPSNIUI turi eiti.
Ne iš piktos valios čia burnoju, bet noriu kad susiprotėtum...
Prašom persiskaityti, turėtų padėti, čia kaip tik tokiems parašiau kaip tu, kurie nori greitai ir paviršutiniškai: http://6stygos.webnode.com/pagaminta-lietuvoje-/pradziamokslis/
Nieko asmeniško.  |
|
_________________ Nėra geriau už IBM/Lenovo ThinkPad! |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|