|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 20:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Gręžtuvas mažiems (~1mm) grąžtams
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
Gręžtuvas mažiems (~1mm) grąžtams |
Parašytas: 2010 12 20, 16:39 |
|
|
|
|
Gal kas matė tokių bajerių, kai būna tokios mini staklytės gręžimo, su normaliu griebtuvu, be paketų, kaip ant daugumos, gal poros sprindžių aukščio. Kažkur esu tokias matęs, tai mane nepaprastai sužavėjo. Galvoju tokių Kalėdų senio paprašyt Gal atneš netyčia  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 20, 19:02 |
|
|
|
|
graztas nesimetriskai pagalastas gali but, arba atluzta vienos briaunos kampelis ir pradeda skersint, is akies nelabai ir pamatysi. siaip jei norit graziu skyluciu - reikia didint apsukas, tada ir buki graztai pravaro idealiai.
graztu rinkiniai yra nesamone. geriausia yra nusipirkt grazteli, toki koki reikia - pavarineji per koki metala. jei iskart neatsimpa ir pasiteisina - nusiperki bent kokiu 20 tokiu paciu iskart. tie kur pardavinejami po viena - visada buna is kokybiskesnio metalo. o is rinkinio puse ir gules nenaudojami, o labiau naudojami susivarys. ir bus toks rinkinys nei ismest nei naudot  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 03, 18:23 |
|
|
|
|
Sveiki. Norėčiau konsultacijos, gal kas tokį dalyką jau darėtės. Ar įmanoma apjungus
šitą ir šitą arba šitą pasidaryti plokščių grežimo stakliukes? Ar ne per silpnas variklis būtų? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 03, 18:45 |
|
|
|
|
| Universaliam greztuvui toks variklis per silpnas, na is bedos gal jis ir patemptu varganai koki 1mm grazteli, bet tada matyt ir sita griebtuva iki 3.5mm neverta naudoti, o iskart uzlituoti ta grazta ant veleno pastoviai, nes didesnio prie tokio variklio neprireiks. |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 03, 19:12 |
|
|
|
|
Variklis pats tas,tik reikia isimt is jo ta reguliatoriaus plata ir jungti tiesiai prie viduje esanciu gnybtu ir neprosal ten pakabinti koki 0,1 mkf gesinanti konda.Suka kaip turi but nuo 12V ir 1A maiteko.Dabar pilna tokiu varikliuku is masininiu magiu,gali drozt negailedamas.Beto nelabai greit ir uzsimusa tas varikliukas kaip atrodo is pirmo zvilgsnio.
Pats toki varikliuka naudoju... |
|
Paskutinį kartą redagavo Blossom, 2011 04 03, 19:22. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 03, 19:21 |
|
|
|
|
| RVRSS rašo: |
| Universaliam greztuvui toks variklis per silpnas, na is bedos gal jis ir patemptu varganai koki 1mm grazteli, bet tada matyt ir sita griebtuva iki 3.5mm neverta naudoti, o iskart uzlituoti ta grazta ant veleno pastoviai, nes didesnio prie tokio variklio neprireiks. |
Tai man didesnių gražtelių ir nereikia, iki 1mm pilnos akys. O užlituoti nelabai gal ir pavyktų tiesiai, kad mušimo nebūtų. Be to, dažnai reikia ir 0,6mm ir 0,8mm gražtelių.
| Blossom rašo: |
| Variklis pats tas,tik reikia isimt is jo ta reguliatoriaus plata ir jungti tiesiai prie viduje esanciu gnybtu ir neprosal ten pakabinti koki 0,1 mkf gesinanti konda.Suka kaip turi but nuo 12V ir 1A maiteko.Dabar pilna tokiu varikliuku is masininiu magiu,gali drozt negailedamas.Beto nelabai greit ir uzsimusa tas varikliukas kaip atrodo is pirmo zvilgsnio. |
O tai kaip ten dar kitaip pajungti? Ten yra +-AB kontaktai. Tai kaip suprantu, tai jungi tiesiai prie +- ir nekiši nagų prie tų AB? Beje, tas varikliukas 9V, ar neužmuš jo 12V?
P.S. Beje, gal žinote kokia tų griebtuvų ašelės skylės diametras? Nes varikliuko 2mm, tai ar nereiks dar kažką konstruoti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 03, 19:24 |
|
|
|
|
| Egis73 rašo: |
O tai kaip ten dar kitaip pajungti? Ten yra +-AB kontaktai. Tai kaip suprantu, tai jungi tiesiai prie +- ir nekiši nagų prie tų AB? Beje, tas varikliukas 9V, ar neužmuš jo 12V? |
Pakartoju dar syki,reik isimt reguliatoriu t.y. taplokste su tais visais b,+,-.Karoc atidarai galini dangteli ir nulituoja visa ta figne!Del 12v ar 9V nebeda.Duok jam kad ir 9V,svarbu kad maitblokis galingumo turetu. |
|
Paskutinį kartą redagavo Blossom, 2011 04 03, 19:28. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 03, 19:27 |
|
|
|
|
| Nu turiu aš ten tokį berods kompams skirtą 5V ir 12V 2A maitblokį. Tik kaip jau minėjau variklis 9V. Ar nesudegs jis man nuo tų 12V? Beje, kas ten dar prikonstruota pas tave prie to varikliuko? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 03, 19:36 |
|
|
|
|
Kazkada sudegs,amzino nera,5V bus permazai apsuku,varyk dvylikini!Svarbu kondika uzdek lygiagreciai ant gnybtu,ilgiau sepeteliai tarnaus.Tas daiktas ant varikliuko pas mane is stomatologijos kabineto dantu grezimo irankis...labai jis man tiko prie sito varikliuko  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |