Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 12, 15:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Turbut labai kvaili klausimai, bet as labai mazai nusimanau tokiuose dalykuose, tai neprosal man pagalba butu kad viska gerai sulituociau
Na tu vaikine duodi. Tu ką, mokyklos dar nelankai? Juk mokykloje yra fizikos, darbų pamokos. Ten tokie dalykai yra aiškinami. O jei tau nedaina, tai ir mūsų nesuprasi.
Luknis rašė:...turbut labai kvaili klausimai......
-----------------------------------------------------------------------
Ną...būna ir kvailesnių.Čia,sakyčiau,vidutinio lygio klausimas,bet patarti,manau ir aš negalėsiu,nes aš visada surandu reikiamus kontaktus visada bandydamas jugti praktiškai.Žinoma,kartais "gaunu per nagus",kai ne ten kažką pajungiu.Bet nieko - truputį papurto,bet tada gerai supranti,kad ten aš daugiau jau nekišiu ir nieko nebandysiu.Bet yra daug kitų vietų kur galima bandyti ieškoti reikalingų kontaktų...
Ir taip daug metų bandydamas pripratau prie to,nes dabar turiu nuo tokių bandymų imunitetą.O tas šiandien labai padeda...
Todėl ir jūs mėginkite bandyti - gal padės.Man tai padėjo - padės ir jums
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.*
nusipirksi multimetra arba paprasciausia testeri,jei noresi issprest problema,
ne karve kainuoja,o ir kita karta pravers konstruojant
Nesvaikit su multimetrais gerai ?! Tokias schemas iš 3 elementų junginėdavau kai man buvo 9 ar 10 metų ir be jokių forumų pagalbos.
Jei nesugebate reiškia ne tą sritį pasirinkote.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring