Elektronika.lt
 2026 m. gegužės 8 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 05 08, 10:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Gamtinių dujų energetinė vertė arba kiek kainuos šildyt H2O
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 34
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Gamtinių dujų energetinė vertė arba kiek kainuos šildyt H2O
PranešimasParašytas: 2011 03 28, 10:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Hi
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Na neitikinesiu tusciai - ).

Paskutinį kartą redagavo Hi, 2011 03 28, 10:51. Redaguota 1 kartą

PranešimasParašytas: 2011 03 28, 10:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Garažiniai kurmiai Laughing
PranešimasParašytas: 2011 03 28, 10:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Hi rašo:
Na neitikinesiu tusciai - "pipelaco" NK apie 80% ir jokiu stebuklu mehaniniu .
Jokiu super duper bajeriu , Paprasciauses mehaninis agregatas : gravitacine jega vercia i mehanine kuris gali sukt betka ( kas dirba sukant ) .
Toliau Butu tik tuscios kalbos .
Del kilimo tai cia hebros bajeris . Tipo pas valdzia ant kilimo kviecia ,
o nori raudono prie masinos - nebeda patiesim . :lol: :lol: :lol: :lol:
O jai manai kad grupe garaziniu bedarbiu - kieta firma - tai gali nevargint .
Jie ir be taves turi ka veikt .
:lol: :lol: :lol: :lol:
tau reikia " pipelaco " mums reikia babkiu masinu perdirbimui ( ir ne vienai ).

Tu vėl apie amžinuosiu variklius? Gal jau gana?
PranešimasParašytas: 2011 03 28, 10:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Hi
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
circuit rašo:
Hi rašo:
Jokiu super duper bajeriu , Paprasciauses mehaninis agregatas : gravitacine jega vercia i mehanine kuris gali sukt betka ( kas dirba sukant ) .
o nori raudono prie masinos - nebeda patiesim . Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing

Tu vėl apie amžinuosiu variklius? Gal jau gana?

Gaila bet ne amzinas variklis - paprasciauses trafas , Viena energija virsta i kita .
Ir tu teisus nereiktu reklamos , Kam reikia patys susiranda ir be Chato .

PranešimasParašytas: 2011 03 28, 10:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
Hi rašo:
o nori raudono prie masinos - nebeda patiesim . Laughing Laughing Laughing Laughing

nihriena nebesuprantu-ar as nors zodziu uzsiminiau apie kazkokius garazinius ir tt Question Question Question -malonekit gerbiamasis paaiskint sita reiskini jusu issakyta Laughing Laughing Laughing
na antras reikalas-taip ir nepasaket ar parodysit man veikianti pipelaca Evil or Very Mad
ir dar idomu apie koki cia kokiu masinu perdirbima kalba eina-gal ir man reikia tamstu paslaugos-atvarau wolksvagena sena-isvaziuoju su pipelacu -saunu tavju matj
Laughing Laughing Laughing ar cia masina tiesiogine zodzio prasme-ne lietuviska- masinautomobilis Laughing Laughing Laughing
PranešimasParašytas: 2011 03 28, 10:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
hi-tai kaip suprantu jau i svecius nebekvieciat kai pasakiau kad atvaziuosiu Laughing Laughing Laughing
PranešimasParašytas: 2011 03 28, 10:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Hi
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kybertarakonas rašo:
Hi rašo:

nihriena nebesuprantu-ar as nors zodziu uzsiminiau apie kazkokius garazinius ir tt Question Question Question -malonekit gerbiamasis paaiskint sita reiskini jusu issakyta Laughing Laughing Laughing
na antras reikalas-taip ir nepasaket ar parodysit man veikianti pipelaca Evil or Very Mad
ir dar idomu apie koki cia kokiu masinu perdirbima kalba eina-gal ir man reikia tamstu paslaugos-atvarau wolksvagena sena-isvaziuoju su pipelacu -saunu tavju matj
Laughing Laughing Laughing ar cia masina tiesiogine zodzio prasme-ne lietuviska- masinautomobilis Laughing Laughing Laughing

ta tema apie sidyma .
placiau galiu paaiskint temoi :
Ar galima sukurt amzina varikli ?..
Matai kad zmonems jau pabodo - jie nori malkolm sildyt . o ne tenais .Ir Man laikantis Chato taisykliu negalima reklamuot savo " Pipelaco "
Geras pavadinimas - didelis dekui - praskaidrino nuotaika nuo ryto .
beje supratai teisingai - vazinet galima netik nuo koloneles iki koloneles i jas kisant babkes .

PranešimasParašytas: 2011 03 28, 11:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
hi-as visai rimtai tik su jumoru.ir man nepatinka su suodziais uzsiimt.tad jei ten viskas tikrai rimta idomu butu pabendraut rimciau nei cia.cia tik sposauju jei pastebejot Laughing Laughing Laughing o pipelaca tarkovskis sugalvojo ar bent jau isreklamavo Laughing Laughing Laughing visai ne mano isradimas Cool
PranešimasParašytas: 2011 03 28, 11:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Hi
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kybertarakonas rašo:
hi-as visai rimtai tik su jumoru.ir man nepatinka su suodziais uzsiimt.tad jei ten viskas tikrai rimta idomu butu pabendraut rimciau nei cia.cia tik sposauju jei pastebejot Laughing Laughing Laughing o pipelaca tarkovskis sugalvojo ar bent jau isreklamavo Laughing Laughing Laughing visai ne mano isradimas Cool

Kai snekejau rimtai - garaze - Visi i kelnes myzo .
Kai pradejo dunkset - juokiausi as vienas is ju nukarusiu stalciu .
Fizikos nemokiau nei vieno - patys puikiai zinot - geriau uz mane .
O ka ir kaip daryt - jau jusu visu reikalas . As jug ne KUBILIUS ir ne Sekmokas . Pas mane audienciju prasytis nereikia . Turiu begales laiko
Tik nora turekit - 8 422 53685 . Pradziai . Laughing( kai sedesiu namie - turesit galimybe rast ).

PranešimasParašytas: 2011 03 28, 11:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
Hi rašo:
Kybertarakonas rašo:

O ka ir kaip daryt - jau jusu visu reikalas . As jug ne KUBILIUS ir ne Sekmokas . Pas mane audienciju prasytis nereikia . Turiu begales laiko
Tik nora turekit - 8 422 53685 . Pradziai . Laughing( kai sedesiu namie - turesit galimybe rast ).

jei pamenat galbut uzkliuvo keli mano pasakymai amzinojo variklio temoj.rimti zmones rimtai kalbejo pries daugeli metu apie panasius reikalus ka tamsta cia bandot kalbet bet cia publika neta Cool
ok -paskambinsiu artimiausiu metu.atstumai tarp musu kaip supratau nemazi tad reikes paplanuot is anksto kada susitikt jei tai imanoma.
PranešimasParašytas: 2011 03 28, 11:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Hi
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kybertarakonas rašo:
Hi rašo:
Kybertarakonas rašo:

jei pamenat galbut uzkliuvo keli mano pasakymai amzinojo variklio temoj.rimti zmones rimtai kalbejo pries daugeli metu apie panasius reikalus ka tamsta cia bandot kalbet bet cia publika neta Cool
ok -paskambinsiu artimiausiu metu.atstumai tarp musu kaip supratau nemazi tad reikes paplanuot is anksto kada susitikt jei tai imanoma.

Yra dar skipe - Boltun112 Laughing Wink Jai kartais prie kompo uzsisedi vakarais .( nikas labai senas ).

PranešimasParašytas: 2011 03 28, 11:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kybertarakonas
Senbuvis
Senbuvis
gerai kad ne pizdobol Laughing Laughing Laughing o gal cia vienas ir tas pats nesu kalbos ekspertas Laughing Laughing Laughing
PranešimasParašytas: 2011 03 28, 11:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Hi
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kybertarakonas rašo:
gerai kad ne pizdobol Laughing Laughing Laughing o gal cia vienas ir tas pats nesu kalbos ekspertas Laughing Laughing Laughing

moketum rusu kalba - taip nemanytum . Wink

PranešimasParašytas: 2011 03 28, 14:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kaskas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
kas tas "pipelaco" ?
PranešimasParašytas: 2011 03 28, 17:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Hi
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
kaskas rašo:
kas tas "pipelaco" ?

Pavadinimas - daikto . Sinonimas Wink

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, Assetto Corsa Rally Mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
ScriptHookV, GTA 5 Mods, GTA 5 Map Mods
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“