|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 10, 00:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » TDA 1554 stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
TDA 1554 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 03 19, 12:57 |
|
|
|
Sveiki, Noriu paklausti apie TDA1554 stiprintuvo schemą. Viskas lyg ir aišku , bet vienoje vietoje iškilo klausimas.(jis apvestas raudonu kvadratu)
Nesuprantu su tais įėjimas , kaip gali būti du įejimai jei jungi nuo stereo kištuko ??
http://img.webme.com/pic/x/xmakers/ssssssssssssss.bmp
Gal aš kažką čia ne taip suprantu...
P.S. Esu žalias... |
|
|
|
|
 |
Re: TDA 1554 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 03 19, 13:00 |
|
|
|
drews rašo: |
Sveiki, Noriu paklausti apie TDA1554 stiprintuvo schemą. Viskas lyg ir aišku , bet vienoje vietoje iškilo klausimas.(jis apvestas raudonu kvadratu)
Nesuprantu su tais įėjimas , kaip gali būti du įejimai jei jungi nuo stereo kištuko ??
http://img.webme.com/pic/x/xmakers/ssssssssssssss.bmp
Gal aš kažką čia ne taip suprantu...
P.S. Esu žalias... |
stereo ir yra 2 audio kanalai ir ekranas(zeme). Labiausiai isoriska dalis zeme, serdis vienas kanalas ir kitas kanalas |
|
|
|
|
 |
 |
TDA 1554 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 03 19, 20:28 |
|
|
|
Sveiki . Aciprasau kad isimaisau cia bet nenoriu naujos temos kurti. Tai va toks dalykas: pasidariau LM3886T pagal http://circuit.lt/?section=sch&page=lm3886t ir iskilo problema. Kai groja girdisi lyg traskejimas lyg dar kazkas sunku suprast. Vienu zodziu netaiop kazkaip groja. As jungiau nuo 2x12v akumu (pabandymui) bet jie skirtingu talpu ir ju itampos skyresi kazkur 1 ar 2V. Tai gal del to? Gal jeigu pajungsiu prie normalaus maitinimo bus viskas gerai? Zinot bijau pirkt transformatoriu juk nepigus. Taigi gal kas susidure su tokiais dalykais ir ka nors patartu. Schemoj klaidu netikiu kad padariau, nes dariau viska kaip priklauso, isezdinau, be to sudetingesniu dalyku esu dares. Is anksto dekoju uz pagalba ir nepykit jei nusisnekejau Rolling Eyes |
|
|
|
|
 |
 |
TDA 1554 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 03 19, 22:27 |
|
|
|
Nuo ko muzika jungei?? Na nežinau aš buvau pasidares TDA7294 man panašiai buvo , dainos žodžiuS iškraipė ar kažkas panašaus , bet po kiek laiko atradau problemą... Įėjimo laidai buvo kažkokie nenormalūs (nuo paprastų ausinių ĮZOLUOTI ) Kai juos pakeičiau viskas susitvarkė ...  |
|
|
|
|
 |
TDA 1554 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 03 20, 14:35 |
|
|
|
Nuo telefono. Siandien prijungiau prie kronu 4 +-18v gavosi. ir dabar lyg ir viskas gerai. bet kai nieks neprijungta tai burzgia biski. bet manau kai tvarkingai sudesiu viska, ekranuosiu ir bus gerai. |
|
|
|
|
 |
TDA 1554 stiprintuvas |
Parašytas: 2011 03 20, 15:58 |
|
|
|
Valtra103 rašo: |
Nuo telefono. Siandien prijungiau prie kronu 4 +-18v gavosi. ir dabar lyg ir viskas gerai. bet kai nieks neprijungta tai burzgia biski. bet manau kai tvarkingai sudesiu viska, ekranuosiu ir bus gerai. |
Sutvarkysi zemes kaip priklauso,tai nefonuos |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|