|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 15, 01:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Radioelektronikos burelis kaune
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Radioelektronikos burelis kaune |
Parašytas: 2011 03 16, 20:09 |
|
|
|
Sveiki, neperseniausiai kelis kartus nuejau i radio bureli kaune mickeviciaus g. 2 (prie akro) ir nusyvyliau. As ten atejau labiau igauti teorijos ziniu, kad ismokintu apsisikaiciuoti kokio nominalo detaliu reikia ir pan. o mokytojas tiesiog liepia lituoti is schemu. Mat jis teigia kad per praktika ismoksi ir teorija. (o lituot as ir namie galiu). Todel ir norejau paklaust ar yra kaune daugiau radioelektronikos bureliu nes per interneta randu tik si bureli |
|
|
|
|
|
|
Re: Radioelektronikos burelis kaune |
Parašytas: 2011 03 16, 20:25 |
|
|
|
Zygis rašo: |
Sveiki, neperseniausiai kelis kartus nuejau i radio bureli kaune mickeviciaus g. 2 (prie akro) ir nusyvyliau. As ten atejau labiau igauti teorijos ziniu, kad ismokintu apsisikaiciuoti kokio nominalo detaliu reikia ir pan. o mokytojas tiesiog liepia lituoti is schemu. Mat jis teigia kad per praktika ismoksi ir teorija. (o lituot as ir namie galiu). Todel ir norejau paklaust ar yra kaune daugiau radioelektronikos bureliu nes per interneta randu tik si bureli |
jai nori rimtos informacijos, kazi ar bureliai ismokys. Reikia gauti issilvinima, pvz i univera stoji ir mokaisi. O siaip jai labai nori, gali ta teorija ir pats ismokti pradedant nuo omo, kirchhofo desniu, elektrovaros, itampos saltiniai, paskui ten metodai pakeitimo, kaip is zvaigzdes gauti trikampi ir t.t. Negalvok kad ta teorija tokia jau idomi, tai juodas mokslas. Man pvz tas schemos sulitavimas yra labiausiai malonus kazkaip . Bet ir be teoriniu ziniu nieko nepadarysi. |
|
|
|
|
|
|
Re: Radioelektronikos burelis kaune |
Parašytas: 2011 03 16, 20:29 |
|
|
|
Zygis rašo: |
Aš tą būrelį prieš 20m lankiau dvi savaites, supratau, kad tai tik laiko gaišimas. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 03 16, 23:00 |
|
|
|
na nezinau kokia ten mokymo kokybe, bet mokytojas teisus jog per praktika ismoksi ir irankiais normaliai dirbt ir igausi teorijos, o kai "sausai" kalsi teorija realiai paemes lituokli nezinosi kaip juo naudotis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 03 17, 08:21 |
|
|
|
Turbūt apie Kaune esančius būrelius aš galėsiu papasakoti daugiausiai. Ėjau aš pusę metų į tą būrelį prie Akropolio. Vadovas dėja nieko nebaigęs... Žodžiu lekiu į mokyklą gryžęs daugiau papasakosiu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 03 17, 10:05 |
|
|
|
Tiesą pasakius, manau tie būreliai tikrai laiko švaistymas... Informacijos apstu, pilnas i-netas, knygos, enciklopedijos, forumai, kaip šis... Geriausias variantas manau rasti bendraminčių, draugų kurie kiek labiau pažengę nei Tu ir taip pat domisi elektronika. Nes kiek iš patirties žinau, tai tokie būreliai ir šiaip mokytojai dirba tik dėl atlyginimo, o žmonių dirbančių šviečiamąjį darbą iš įdėjos tikrai mažai. Tai galiu pasakyti, jei rasi tokį žmogų, kuris dirbtų iš idėjos, tau labai pasisekė ir jis tau tikrai galės labai padėti, kitais atvejais siūlau neprasidėti... |
|
_________________ Nėra geriau už IBM/Lenovo ThinkPad! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 03 17, 10:22 |
|
|
|
Nu as kai pradejau dometis elektronika(mazdaug 1990m) tai labai daug ko ismokau is visokios literaturos,jos man skolindavo vienas geras pazystamas,kuris baige kazkokia radioelektronikos aukstaja buvusiame Leningrade,veliau vienas zmogus padovanojo Radio zurnalu 1977-1990m.paskui dar daug ismokau pas viena meistra Jurbarke.Jei gerai kerti ruskai tai as manau kad Radio zurnalai yra vieni geriausi rusu kalba,o gal net ir geriausi pasaulyje elektronikos tema.Rusu kalba informacijos kalnai.Zodziu jei netingesi ir turesi kantrybes ismoksi.As tai jokios mokyklos kas liecia elektronika nebaigiau,kazkaip su laiku ismokau pats |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 03 17, 11:52 |
|
|
|
Aš lankiau būrelį Joniškyje. Tai kaip kaimo vietovei būrelis buvo laibai geras, ir teorijos pasakodavo, rasydavomės, ir kai kurių schemų veikimus aiškindavo, ir praktikos netrūkdavo. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 03 17, 14:48 |
|
|
|
Tai kaip jau minėjo Evaldas būrelis MTKC yra laiko švaistymas. Toliau yra būrelis KTU. Jis yra nemokamas, kas jau ilgiau vaikšto tai žino, kad vyksta galima sakyti visomis savaitės dienomis, bet reklamuojasi, kad tik penktadienį lyg. Paragauk studento duonos, radau tokį prierašą. Nusivyliau labai. Jeigu Lietuvoje tokia studento duona, tai aš net neketinu čia studijuoti. Pas vadovą proto pilna, vadovas pagyvenęs, bet jau kaip žmogus tai tyliu... Vietoje rūko, geria ir t.t. kartais net miega. Įrangos pakanka, osciolografai modernūs, fotorezistas, karštas oras ir t.t. Bet visgi nemokamai Dėmesio tau niekas neskiria. Kažko nesupranti, turi aiškintis pats. Savaime aišku, kai pats išsiaiškini, tai jau gyvenime nepamirši, bet atsiranda tokių klausimų visgi, kai informacijos nesugebi rasti. Žodžiu pagrindus šiokius tokius vistiek gavau MTKC, bet juos tik neseniai perprasti pradėjau. Pagrindus visada gerai, kai duoda nusimanantis žmogus. O tada internetas tampa geriausiu draugu. Žodžiu pavargau rašyti. Jei ką domina tas būrelis ir nerandate jo aprašymo internete,sakykit. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 11, 18:19 |
|
|
|
Sveiki, esu naujokas jusu forume taip pat ir elektronikoje. Taigi tokia situacija pas mane, dali teorijos esu ismokes mokykloje, tiesa sakant dar ir dabar mokinuosi 12-toje klaseje, skaiciau visus pradziamokslius zaliems, svarbiausius komponentus ir savokas. Zinau schemoje,daugmaz ka visi simboliai reiskia ir kokia ju paskirtis(kalbant apie pradedanciuju schemas), moku apskaiciuoti, naudoti formules tik visiskai nieko nesigaudau praktikoje. Pasiziurejes i schema negaleciau sujungti prietaisu tinkamai, nes net neisivaizduoju to realybeje. Esu litavetes ne karta, cia neproblema, taciau neisivaizduoju jau kaip sakiau realaus schemos vaizdo ir daryk ka nori. Gal zinot ar dar yra veikianciu, kokiu bureliu kaune, ar yra tarp jusu norinciu pamokinti paciu pagrindu uz tam tikra atlygi. Ar siaip gal turit, kokiu patarimu kaip pereiti prie praktikos.?? Turiu dideli potrauki fizikai, noriu su ja sieti savo ateiti, tiesiog kolkas gyvenu vien teorija ir suprantu, kad tai nieko gero neatnes ;/ |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 11, 18:34 |
|
|
|
Visu pirma tai stojimas i universiteta, o jei jau ieskai burelio tai va numeris, 864825913, zmogus sake organizuoja elektronikos bureli. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|