|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 16:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Klausimas del mikroskopo BGA remontui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Klausimas del mikroskopo BGA remontui |
Parašytas: 2011 01 31, 14:45 |
|
|
|
|
| Maksiukas rašo: |
| LY1 rašo: |
Šituos naudojam šviesolaidžiam tikrinti. |
Nu pažiūrėti į plokštę galima, ale kaip daryti jei nori lituoti. Trečia ranka labai žemai.  |
Tai reiktu ant kokio stovelio primontuot ir viskas ir tada abi rankos litavimui. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 31, 15:01 |
|
|
|
|
Ir dar vienas klausimas ka darot kad rankos nedrebetu? Pas mane smarkiai nedreba bet kai bandau lituot bga tai pasijaucia.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 31, 15:03 |
|
|
|
|
tingiu galvot,bet ka gali matyti su mikroskopu kai BGA kojos po čipu,cia rentgeno reik,o ne mikroskopo  |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 31, 15:09 |
|
|
|
|
| Arvydas300 rašo: |
Ir dar vienas klausimas ka darot kad rankos nedrebetu? Pas mane smarkiai nedreba bet kai bandau lituot bga tai pasijaucia.  |
pries litavima negerem bent pora savaiciu
o as nesuprantu kuo lituoji tu ta BGA,karstu oru ta ranka gali drebet  |
|
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 31, 15:27 |
|
|
|
|
| Tai man mikroskopas reikalingas nes reik burbuliukus sudet ant cipo vienodus. Konkreciai tai led draiveri siu metu bandau perlituoti. Bandziau parsisiust nauja is Ridivos tai vietoi led draiveriu pridejo atminties korteliu cipu. Tai dabar bandau perlituot deveta o deveta perkelt daug sunkiau vien del burbuliuku dejimo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 31, 15:38 |
|
|
|
|
| Tai man mikroskopas reikalingas nes reik burbuliukus sudet ant cipo vienodus. Konkreciai tai led draiveri siu metu bandau perlituoti. Bandziau parsisiust nauja is Ridivos tai vietoi led draiveriu pridejo atminties korteliu cipu. Tai dabar bandau perlituot deveta o deveta perkelt daug sunkiau vien del burbuliuku dejimo. |
nu del burbulu tai taip reikia tokio daikto ir siaip turint nepamaisys,ir jei imt tai brangesni bet geresni  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 31, 15:48 |
|
|
|
|
| Tai ateiti reiks jimt ta per usb is ebay normaliausia kaina ir ziuret bus imanoma su abiem akim. O tai kaip paziuri i paprastus mikroskopus tai jei per abi akis tai jau virs 2000lt ant tokio turbut as dar ilgai neuzdyrbsiu. O dabar reiks bandyt su web kamera pridesiu padidinimo stiklu ir ziuresiu kas gausis. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 31, 21:24 |
|
|
|
|
Man asmeniskai "kamerinis" mikroskopas siam reikalui visai netinka.veluoja vaizdas,nera tiesioginio kontakto su objektu (jausmas kad dirbi pro veidrodi),zodziu priprast eina,bet as pasirinkau toki dalyka kuris man kainavo 4,60LT knygyne.
Stovas-chemijos laboratorijos inventorius...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 31, 21:51 |
|
|
|
|
As turiu toki pati kaip cia http://drpage.bartuva.lt/comment.php?comment.news.23 tik as ji gavau komplekte su momentiniu lituokliu. Bandziau as sendien su juo lituot tai but visai nieko nors reik vistiek viena aki primerkt nes kitaip vaizdas kreipiasi bet blogiausia kai jis pradeda griuvinet jau nesneku apie idejima kasko i tas znyples. Reiks kaska panasaus kaip pastave daryt ant ilgo laikiklio ir gal didesnio didinimo stiklo tai tada ir rankos maziau drebes nuo nervu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 31, 21:54 |
|
|
|
|
As turiu toki pati kaip cia http://drpage.bartuva.lt/comment.php?comment.news.23 tik as ji gavau komplekte su momentiniu lituokliu. Bandziau as sendien su juo lituot tai but visai nieko nors reik vistiek viena aki primerkt nes kitaip vaizdas kreipiasi bet blogiausia kai jis pradeda griuvinet jau nesneku apie idejima kasko i tas znyples. Reiks kaska panasaus kaip pastave daryt ant ilgo laikiklio ir gal didesnio didinimo stiklo tai tada ir rankos maziau drebes nuo nervu  |
Tarybiniais laikais geras meistras, kad rankos nedrebėtų, visada įkaldavo.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 06, 23:56 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 07, 00:07 |
|
|
|
|
| Pafotkint tam tikras vietas kad parodyt klientui geras daiktas.Dirbt ziauriai nepatogu kai rankos dirba cia o akys ziuri ten... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 07, 00:19 |
|
|
|
|
| Blossom rašo: |
| Pafotkint tam tikras vietas kad parodyt klientui geras daiktas.Dirbt ziauriai nepatogu kai rankos dirba cia o akys ziuri ten... |
dirbt gal,bet apziureti perlitavus cipa,ieskoti trukusiu takeliu ir pan,ir t.t arba kartais ant detaliu vos iziurimi uzrasai buna,manyciau vertas tu menku pinigu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 07, 12:01 |
|
|
|
|
Manau,kad įgudus tas nepatogumas turėtų sumažėti:juk kas rytą kai skutiesi tai irgi rankos dirba čia,o akys žiūri ten...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 07, 12:07 |
|
|
|
|
| RIMAS50 rašo: |
Manau,kad įgudus tas nepatogumas turėtų sumažėti:juk kas rytą kai skutiesi tai irgi rankos dirba čia,o akys žiūri ten...  |
beabejo atmusus rankas,turetu eitis kaip kine tik ji reikia prisitvirtinti,prie kazko panasaus kaip stalines lempos stovas ir kad galetum kur ir kaip nori pasislankiot/pasistatyt  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|