|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 05:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Kabelis CKA499HE 2xRCA>2xRCA 0.5m High End :) iš rlc
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Kabelis CKA499HE 2xRCA>2xRCA 0.5m High End :) iš rlc |
Parašytas: 2011 02 27, 14:19 |
|
|
|
|
| DRAGONFLY rašo: |
| Drauguži DRAGONFLY, o tamsta ar buvote išardę savo stiprintuvą ar CD grotuva? Ten nuo lizdų iki plokštės laidai eina? Jei taip kuo jie ypatingi? jei ne tai kuo ypatingi takeliai ant platos? |
--------------------- Viskas gerai.As taip pat pasiskaitau daug apie ka ir randu geresniu sprendimu,negu pats galvoju apie tai.Cd grotuva klausau per optika,stiprintuvas mane tenkina.O apie kabelius tik vienas klausimas-kokia jusu nuomone kas geriau.Ar optinis laidas,ar koaksialinis perduoti signaluj is cd grotuvo Girdejau kad koaksialas geriau[/quote]
kad tenkina tai tenkina tave stiprintuvas, bet mano klausimas iš kokio žvaigždžių metalo padarytos platos jame ir laidai? Jei jie nekeičia garso o va tarpblokiniai laidai jau keičia.
Su optika aš nelabai susidūręs. bet manau esminio skirtumo neturėtų būti. Optika perduodamas skaitmeninis signalas o DAC jau įrengtas stiprintuve. tai labiau priklausys nuo DAC o ne nuo perdavimo būdo. Manau pati didžiausias nesąmonė būtų analogini signalą keisti į skaitmeninį, kad perduoti ji optika ir keisti vėl į analoginį. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 27, 14:22 |
|
|
|
|
Contax rašo:....Juk kaip pagalvoji....O kur dar dešimtys visokiausių jungiklių.....Kas gali garantuoti,kad juose metalas teisingas?......
------------------------------------------------------------------------------
Jūs visiškai esate teisus.Ir todėl aš,tarkim,visada žmogų ispėjų prieš imdamas "tvarkyti" jo audio sistemą.Reikėtų 100 kartų gerai pagalvoti apie pasekmes,jei įrašai yra negarantuotos kokybės.Man,tarkim,teko išmesti apie 60...70% CD įrašų.Gerai,kad tuo laiku nedaug turėjau - tai nuostolis gavosi nedidelis.Yra buvę,kurie turėjo apie 200 CD įrašų - dauguma jų buvo pirkti Maximoje po 1lt. - manau,kad komentaras mano nebereikalingas.
Manau,kad čia visiems suprantamas dalykas,kai perki po litą.Ir pykti negali jei prastai groja...O ką daryti tiems,kurie sumokėjo 80...120lt už audiofilinį vadinamą CD įrašą (buvo pirkti Anglijoje skyriuje "Audiofiliniai įrašai")...
Žmogus atsinešes pas mane paklausyti 10 audiofilinių CD diskų - dėja tik vienas tikrai normaliai grojo...Žmogui vos infarktas neištiko.Gerai,kad aš spėjau žmogų nuraminti pasakydamas,kad nereikia taip nusiminti.Parėjes į savo namus ir pasiklauses ant savo sistemos ,garantavau jam,kad visi CD įrašai gros "normaliai" ir skirtumo jis nepastebės....
Štai todėl ir gaunasi,kad apie 90% įrašų jau sugadinta įrašymo studijos......Štai ir todėl gaunasi,kad dauguma audio gamintojų iš anksto taip sukonstruoja aparatų schemas,kad tokius įrašus galima būtų dar kaip nors klausytis...
O tokių įrašymo studijų,kurie rimtai dirba su rimta audio techniką irgi yra,bet nedaug...Viena iš jų yra LENKIJOJE...."OBUH"( www.obuh.com)...
Ir todėl nors ir turėsi audiofilinį įraša,bet nebūsi dar tikras kaip jis gros,kol nepaklausysi ant normalios-rimtos audio sistemos. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 27, 22:04 |
|
|
|
|
| *Wytas* rašo: |
Contax rašo:....Juk kaip pagalvoji....O kur dar dešimtys visokiausių jungiklių.....Kas gali garantuoti,kad juose metalas teisingas?......
------------------------------------------------------------------------------
Jūs visiškai esate teisus.Ir todėl aš,tarkim,visada žmogų ispėjų prieš imdamas "tvarkyti" jo audio sistemą.Reikėtų 100 kartų gerai pagalvoti apie pasekmes,jei įrašai yra negarantuotos kokybės.Man,tarkim,teko išmesti apie 60...70% CD įrašų.Gerai,kad tuo laiku nedaug turėjau - tai nuostolis gavosi nedidelis.Yra buvę,kurie turėjo apie 200 CD įrašų - dauguma jų buvo pirkti Maximoje po 1lt. - manau,kad komentaras mano nebereikalingas.
Manau,kad čia visiems suprantamas dalykas,kai perki po litą.Ir pykti negali jei prastai groja...O ką daryti tiems,kurie sumokėjo 80...120lt už audiofilinį vadinamą CD įrašą (buvo pirkti Anglijoje skyriuje "Audiofiliniai įrašai")...
Žmogus atsinešes pas mane paklausyti 10 audiofilinių CD diskų - dėja tik vienas tikrai normaliai grojo...Žmogui vos infarktas neištiko.Gerai,kad aš spėjau žmogų nuraminti pasakydamas,kad nereikia taip nusiminti.Parėjes į savo namus ir pasiklauses ant savo sistemos ,garantavau jam,kad visi CD įrašai gros "normaliai" ir skirtumo jis nepastebės....
Štai todėl ir gaunasi,kad apie 90% įrašų jau sugadinta įrašymo studijos......Štai ir todėl gaunasi,kad dauguma audio gamintojų iš anksto taip sukonstruoja aparatų schemas,kad tokius įrašus galima būtų dar kaip nors klausytis...
O tokių įrašymo studijų,kurie rimtai dirba su rimta audio techniką irgi yra,bet nedaug...Viena iš jų yra LENKIJOJE...."OBUH"( www.obuh.com)...
Ir todėl nors ir turėsi audiofilinį įraša,bet nebūsi dar tikras kaip jis gros,kol nepaklausysi ant normalios-rimtos audio sistemos. |
 |
|
Paskutinį kartą redagavo Blossom, 2011 02 27, 23:31. Redaguota 5 kartus(ų) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 04, 18:39 |
|
|
|
|
| vinor rašo: |
| Jau kaip nusibodo tas durnelis iš Šiaulių su tuo pačių kompaktu iš maskvos ir vinilu iš lenkijos....... eitų pasimasturbuoti ant........., kaip darė audioforume ir aprimtų. |
Ale kaip dabar liudna siame "sniuiriniu" skyrelyje... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 04, 18:53 |
|
|
|
|
| Taip ir zusta tautos genijai,pamazgos lejasi ant protingu galvu ir tiek.Del to ir gaunasi stopas.Nemokate isklausyti kita nuomone be issidirbinejimo .Tai tiek apie stopus forume ir issidirbinejimus.Pagarba nusimanantiems |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 04, 19:38 |
|
|
|
|
Amicus Plato, sed magis arnica Veritas
Sokratui priskiriami žodžiai - Platonas man draugas, tačiau tiesa brangesnė.
P.S.
Tautos (ir Šiaulių) genijai irgi turėtų laikytis šio principo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 04, 20:53 |
|
|
|
|
| Contax rašo: |
P.S.
Tautos (ir Šiaulių) genijai irgi turėtų laikytis šio principo. |
Gerai ,jei tai tiesa visiems.Bet cia pas kiekviena savo tiesa.tot prav u kogo bolse prav .Arba- ja vsegda prav  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 04, 22:23 |
|
|
|
|
[quote="DRAGONFLY"]
| Contax rašo: |
P.S.
quote]Gerai ,jei tai tiesa visiems.Bet cia pas kiekviena savo tiesa.tot prav u kogo bolse prav .Arba- ja vsegda prav  |
netinka šie rusiški posakiai prie anksčiau minėto... geriau liekam prie kaip minėjai-
| Citata: |
| pas kiekviena savo tiesa |
jei jau baigėsi argumentai,logiški išaiškinimai ir t.t... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 04, 22:51 |
|
|
|
|
| teisingai.logiski isaiskinimai baigiasi,atejo laikas praktikai.klausydamas muzika as ja klausau ir tiek.nesergu svaiciojimais apie fizinius ir elektrinius parametrus ar cd disko su nutekintu kampu,ar cd grotuvu su isskrostais viduriais.pripazistu gerus stiprintuvus,kabelius , grotuvus ir irasus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 04, 22:56 |
|
|
|
|
Žmonės nenori net pagalvoti kitaip nei yra įsitikinimas. Va aš pvz labai noriu tikėti, kad kabeliai gali groti, nu bet fizikos dėsniai tam prieštarauja.
Turėjau tokį pokalbį kai moteriškei sakiau leiskitu man pasisakyti ir kai tik pusantro žodžio ištari ir pertraukia ir mala savo. sunku tada ką bepasakyti kai šnekama daug ir be argumentų
Tikėti Dievu aišku gerai, bet kuo toliau žengia mokslas, tuo sunkiau tikėti stebuklais. Ir kaip nekeista tamsūs žmonės dažniau tiki visokiais bildukais ir kitokiais velniukais. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 04, 23:30 |
|
|
|
|
Babajuss rašo:....tamsūs žmonės dažniau tiki visokiais bildukais....
-------------------------------------------------------------------------------
Įdomus ir keistas pastebėjimas,sakyčiau.Jūs čia turite omenyje tamsiaodžius žmones? |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 04, 23:33 |
|
|
|
|
Įdomus ir keistas pastebėjimas,sakyčiau.Jūs čia turite omenyje tamsiaodžius žmones? |
bučiau juos turėjęs bučiau taip pasakęs, turiu galvoje neapsišvietusius. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 03 04, 23:53 |
|
|
|
|
Kazkada is Lalunos Lasas po laso rubrikos skambino specas Lasas Lasevicius zmonems ir siule visa namie esama buitine technika jungti i viena rozete,kitas rozetes tiesiog panaikinti visiskai!Taip butu taupoma elektra ir zmones tuo tikejo ,ir net teiravosi kada ponas Lasevicius atvyks sutvarkyti reikala Si tema pretenduoja i Laseviciaus nauja skambuti! |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 05, 14:26 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
bučiau juos turėjęs bučiau taip pasakęs, turiu galvoje neapsišvietusius. |
Tai reiskia ,kad tie kurie klauso su 4 litus kainuojanciu ,,kabeliuku,, yra apsisvietusieji o tie kas nuperka brangesni su geru vardu yra mulkiai...Ar girdejote pranaso zodzius visi.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |