Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 05, 15:58. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
man taip pat reik patarimo dėl išroninio , kiek žiūrėjau greitis jų max iki 5400rpm , ar nebus taip kad naudojant kasdien ,klausyt muzikos , filmam žiūrėt strigs kompas?
man taip pat reik patarimo dėl išroninio , kiek žiūrėjau greitis jų max iki 5400rpm , ar nebus taip kad naudojant kasdien ,klausyt muzikos , filmam žiūrėt strigs kompas?
kompas nestrigs. strigs muzika ir filmu ziurejimas. kuo geresnes kokybes muzika ir filmai - tuo labiau strigs. be to kasdien.
stabdo ne isorinis hdd.
kompas nestrigs. strigs muzika ir filmu ziurejimas. kuo geresnes kokybes muzika ir filmai - tuo labiau strigs. be to kasdien.
stabdo ne isorinis hdd.
turiu 5400 RPM isorini usb 2.0 HDD tai ziurint 1080p vaizdo medziaga neikiek nestringa nebent tuo pat metu dar kanors keliu i ji ar is jo, taip viskas tvarkoj netrugdo labai bet kokius win leist is jo butu labai nekomfortiska
pakentekit kelis metelius. baigia juk optika isisavint. tinklo kortos optines jau zenkliai pinga. tuoj isleis ir isorinius hdd su optiniu duomenu kabeliu. kam cia kist pinigus i visokias laikinas technologijas. as tai perku standartini diska, o kompe issikises sata ir uzmaitinimo laidus. pajungi sata diska ir naudojiesi kaip nesiojama. prijungimas greitesnis negu kaisiot isorini hdd su usb2 laidu. tik minusas - reikia kompo restarta padaryt - kad diska atrastu.
Hi. Pazystamas is kazkur gaves atidave WD My Book external with backup software 500GB Tai buvau pajunges, gyvas tik nera USB kabelio. ka galetumete pasakyti apie si HDD? Ar prikelus filmu i ji imanoma butu perziureti per tv pajungus per usb?