|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 19:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Tv tiuneris masinoje
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 04, 17:37 |
|
|
|
|
Sveiki turiu Renuke maga Philips su atskiru lcd monitoriumi ir galvoju ar eitu man kaip nors pasijungti automobilini tv tiuneri kad ziureti tv programas aisku koki naudoti tv tiuneri kad butu visos paieskos ir t.t funkcijos jame nes su magu tikrai nesuderinsiu ar as cia apskritai per daug uzsilauziau .
Is anksto dekoju uz protingas mintis!!! |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 04, 19:22 |
|
|
|
|
| nu jei yra monitoriuj video IN, tai turetum prisijungti.. bet is kart pasakau, kad vaziuojant prastai rodo, ypac jei parastos antenos.. |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 04, 21:52 |
|
|
|
|
| Na manyciau jei konkreciai nera video in tai kaip ir nesudetingai galima butu padaryti , bet as ne apie tai man svarbiausia kad visas valdymas butu is pacio tiunerio ir gal zinai kokios firmos nauja ar naudotai kuris kaip sakai padoriai rodytu be trukdziu ir panasiai ! |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 04, 23:12 |
|
|
|
|
matai, siaip tiuneryje jungiasi per laida IR akis ir komplekte buna distansinis, taip ir valdosi.. vieni is padoresniu yra Alpine, dar Clarion neblogi.. o siaip is pigiuju nieko gero nesitikek. beto antenos turi buti uz kelis simtus (clarion yra apie 400lt kainuoja) tai tada kazka dartraukia, o siaip nieko gero...
statem ne viena ir zinau kas ir kaip...  |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 04, 23:18 |
|
|
|
|
| Tada kiek man tas malonumas galetu kainuoti turiu omeny pati tiuneri jo kaina naujo ir naudoto? |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 05, 00:25 |
|
|
|
|
na naudotu tuneriu dar nemaciau.. siaip naujas normalesnis kainuoja 1500-2000 ardar daugiau. pigiu irgi mates, tai iki 1000 eina.. bet ar tau to reikia? vaziuodamas visvien nepaziuresi normaliai, o masinoj juk negyveni manau..  |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 05, 00:31 |
|
|
|
|
| Masinoje aisku negyvenu tiesiog siaip galvojau jei neipatingai brangu pasistatysiu bus ka vaziuojant pasiziureti. |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 05, 00:57 |
|
|
|
|
Matai nelabai jam vietos atrasciau , nes originalu cd noreciau palikti man visai nieko .
Tuomet dar vienas klausymas gal tuomet yra toks dvd grotuvas kartu su tv tiuneriu tiesiog be monitoriaus, jei taip tai issamiau koks modelis , gamintojas? |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 05, 01:02 |
|
|
|
|
na ne.. tokiu neteko girdet.. jei tv tuneris - tai atskira dezute.. buna dvd su isvaziuojanciu moniku kad viduj integruotas tuneris, bet kainos nemazos..
o DVD grotuvui galima tikrai atrast vieta, ar bardacioke, ar po sedyne ar bagazinej ir pan.. |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 05, 01:05 |
|
|
|
|
na ne.. tokiu neteko girdet.. jei tv tuneris - tai atskira dezute.. buna dvd su isvaziuojanciu moniku kad viduj integruotas tuneris, bet kainos nemazos..
o DVD grotuvui galima tikrai atrast vieta, ar bardacioke, ar po sedyne ar bagazinej ir pan.. |
|
|
|
|
|
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 05, 01:14 |
|
|
|
|
| Kiek esu mates kad dar buna tokiu ne stacionariu daiktu atsivercia per puse su ekranu skaito viska dvd, mp3 , cd ir t.t tik va turbut tv tiunerio ten irgi nebuna dar elemntus savo turi galiam kaip ir nesioti su savimi ir maitinti nuo masinos prikurkes arba namie nuo atskiro trafo . |
|
|
|
|
|
 |
 |
Tv tiuneris masinoje |
Parašytas: 2005 12 05, 22:42 |
|
|
|
|
| Dainiuks rašo: |
Matai nelabai jam vietos atrasciau , nes originalu cd noreciau palikti man visai nieko .
Tuomet dar vienas klausymas gal tuomet yra toks dvd grotuvas kartu su tv tiuneriu tiesiog be monitoriaus, jei taip tai issamiau koks modelis , gamintojas? |
buna DVD grotuvu su vidiniu tv tuneriu. man is USA buvo atsiunte, tik beda ta kad amerikietiski tuneriai dirba NTSC sistemoje ir man niekaip nepavyko perjungti i pal.dvd dirbo visose sistemose, o tuneris tik ntsc. kadangi del perdarymo, ar kokio konverterio nieks protingu minciu nepasiule, teko atsikratyti tuo daigtu. siaip reiktu paieskot, gal ir europoje tokiu dalykeliu yra.
paziurek: http://www.dealtime.com/xPF-DVD_3800T_Boss_Mobile_DVD_Player_with_Built_In_TV_Tuner |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |