|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 29, 05:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Random dėžė ir Lexton akustika
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Random dėžė ir Lexton akustika |
Parašytas: 2011 02 03, 16:27 |
|
|
|
|
aišku o gal gali pasidalinti informacija, ką ir kur užsakinėjai, bei schemą kokią naudosi?
Aš taip pat dar tik visai neseniai pradėjau šiais reikalais domėtis, tai informacija reikalinga kaip oras...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 06, 02:17 |
|
|
|
|
| JDV rašo: |
aišku o gal gali pasidalinti informacija, ką ir kur užsakinėjai, bei schemą kokią naudosi?
Aš taip pat dar tik visai neseniai pradėjau šiais reikalais domėtis, tai informacija reikalinga kaip oras...  |
Na pirkau viska rcl'e, nezinau kokia proga,cia man vienam ar visiem, kurie nemazai pinigu "prapirke" yra rcl'e,bet ten kai as prisijungiu prie savo profilio,man visi garsiakalbiai 2-5lt pigiau,beje ir visos kitos prekes, kazkaip ten proporcingai pagal kainą. Tai va,garsiakalbius ir filtrus perku rcl'e,nes daugiau kaip ir nera is kur gaut tokių detalių apart ričių, kurias gali susivynioti pats. Filtrų schema is dalies buvo nužiūrėta nuo vieno forumiečio jau gatavo darbelio - http://gsp.projektas.lt/gsp%20-%20lv100-2.htm + su jo siokia tokia pagalba. Filtras naudojamas butterworthas, aukstadazniui antros eilės, nu zodziu parasyta ten. nu daugiau nezinau ka galeciau pasakyti,klausk:) |
|
_________________ Miega tik silpnieji |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2011 02 17, 17:02 |
|
|
|
|
Na va,jau turiu namie visus garsiakalbius,beveik visus filtrus isskyrus zemiem rites.dar laukiu ju,tikiuosi gal kas suvynios man is pazistamu,nes truputuka gaila 80lituku. Na ir jau darbai pasieke viduriuka. Dezes katik baigiau dazyti treciaji karta. Dabar teliko tik ramiai su popieriuku pasvitrinti labai lengvai ir nulakuoti,o tada jau tik susideti viska i vidu ir porolono kieki truputi paderint, kad islauzt kiek imanoma bosiuka grazesni ir bus viskas:). Stai nuotraukytes -
http://img833.imageshack.us/i/dazymas5.jpg/
http://img189.imageshack.us/i/dazymas1.jpg/
http://img692.imageshack.us/i/dazymas3.jpg/
http://img262.imageshack.us/i/dazymas4.jpg/
Matosi siek tiek defektukai dazymo ir spakliavimo. Daziau tai su poroloniniu voleliu,tai nesigavo idealiai lygus pavirsius,bet nieko baisaus,defektukai matosi tik is labai arti,o is toli labai saldziai ir graziai atrodo. Kaip pirmajam blynui tai tikrai visai nieko, tuo tarpu pasverus, kad neviskas dar baigta ir galima truputi bus patobulinti . Greitu metu vel papildysiu nuotraukom. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 17, 18:14 |
|
|
|
|
Aukštadažniui skylę tai baisiai iškramtei...  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 17, 18:17 |
|
|
|
|
| obalys rašo: |
Aukštadažniui skylę tai baisiai iškramtei...  |
Aha tai kad nesismulkinau,po to kai vos siaurapjuklio nesudeginau bandydamas jam skyle ispjaut... nusvilo el. siauriapjuklio peiliukas,pradejo smirdet mediena,tai patikek...gerai issigandau .
matomai diametras permazas garsiakalbio,o peiliukas per platus,tai sukant sonu uzsidralijo:D |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 17, 18:28 |
|
|
|
|
| Klausimas. O nepagels mano kolonos nuo lako emaliniams dazams?(daziau emaliniais dazais) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 17, 18:36 |
|
|
|
|
peiliukus blogus nusipirkai (tiesiam pjovimui) del to ir svilo kai bandei maza diametra ispjauti. As su siaurapjukliu esu pjoves 4cm skersmens skyle ir niekas nesvilo.
Del lako : lakas pats gelsta arba jau buna gelsvas. Taip kad pagels, plius neisivaizduoju kaip reaguos su emale. As tau siulau dezes daryti naujas ir normaliai dazyti su normaliais dazais ir normaliai pavirsiu paruosti nes atrodo tai... hmmm |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 17, 18:40 |
|
|
|
|
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 17, 18:43 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
peiliukus blogus nusipirkai (tiesiam pjovimui) del to ir svilo kai bandei maza diametra ispjauti. As su siaurapjukliu esu pjoves 4cm skersmens skyle ir niekas nesvilo.
Del lako : lakas pats gelsta arba jau buna gelsvas. Taip kad pagels, plius neisivaizduoju kaip reaguos su emale. As tau siulau dezes daryti naujas ir normaliai dazyti su normaliais dazais ir normaliai pavirsiu paruosti nes atrodo tai... hmmm |
Nepirkau as jokiu peiliuku, buvo jie prie siaurapjuklio . Kaip senuku specai siule kai klausiau,tai tipo yra specovas lakas emaliniam dazam.
Kaip ziuriu kiekvieno skonis kitoks, vienam nepatinka tokia kokybe kitam anokia, neturiu jokios potekstes sakydamas tai,bet nu suprantu,kad man iki tamstos apdirbimo lygio dar tolokai,tad ir vertinat mane neigiamai,nes mano darbo atlikimas yra zemai zemai,taigi as net nesilyginu. O kokie tie tavo nuomone yra normalus dazai ir kaip normaliai paruost pavirsiu? , nes ji spakliavau,sveiciau ne po vieną kartą. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2011 02 17, 19:16 |
|
|
|
|
ne, niekas nevertina tavo darbo blogai. As tik sakau kad darbas yra nekruopstus, tavo salygom sita darba buvo galima atlikti zymiai geriau ir tam dideles patirties ar ziniu nereikia. Kaip tu spakliavai jei is arti kur nufotkinai visas pavirsius ziuriai grubletas ir nelygus? Nesuprantu.
As saviskes lakavau, vos vos tepagelto, labai nezymiai. Bet buvo baltesnes nei pries lakavima |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 17, 19:23 |
|
|
|
|
Toks įrankis geras tik tada, kai skylės reikia maždaug tokio skersmens. Jei reikia būtent 45mm skersmens skylės, o karūnėlės tik 43mm arba 48mm, kas tada? |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 17, 19:23 |
|
|
|
|
traukiant oda būtų gavęsi gražiau. o kaina ta pati. kaip kolonėlės nekaip žiūrisi, o kaip inkiliukas dideliam paukščiui- per geras kam taip skubėt? matosi, kad plokstumos lygiom linijom nesueina... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |