|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Lagina PC. Padekite :)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Lagina PC. Padekite :) |
Parašytas: 2011 01 11, 15:53 |
|
|
|
|
| o hardas SATA ar ATA. Jei ATA kartais buna nusimuse UDMA mode i PIO. tada irgi stabdo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 11, 20:48 |
|
|
|
|
Trumpai uzklausiu , yra nesiojamas kompas , OS win 7 (versija lyg gera nes sukista i kitus kompus nekelia rupesciu) vienam is mano nesiojamu kartais lagint pradeda,pvz leidziant muzika su AIMP uzstringa garsas,arba FF narsykle pasidaro not responding, pele veikia (desktopas veiklus) , bandat paleist taskmanageri arba dar ka nors,galutinai uzsilagina ir pele,bet po 5 ,10,20,30s atsilagina, arba jeigu ctrl+alt+delete ,ir logoffinuos arba lockinu kompa ir iskart ieinu vel,viskas buna tvarkoi, kol kas dar tam kompui nepaskyriau laiko kad tikrint viska is eiles, gal kas patars i ka labiau ziuret ? Pats galvoju arba draiveriai arba hdd kaltas bet hdd naujas.
Lagina kaip kada, kartais i savaite 3 kart kartais 1kart.. Va tas ir keisciausia  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 11, 22:21 |
|
|
|
|
| dariusia rašo: |
| o hardas SATA ar ATA. Jei ATA kartais buna nusimuse UDMA mode i PIO. tada irgi stabdo. |
abu HDD, kurie siame PC pabuvojo yra SATA |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 15, 21:22 |
|
|
|
|
| to Deep na man taip irgi budavo, bet pastebejau, kad tai atsitinka tik tada kai windowsai ima updeitus siust, isjungiau updeitus pamirsau ta laga, tik tenka rankiniu budu updeitint jei noriu, arba dar gali but kad antivirusine tada pradeda skenuot... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 15, 21:41 |
|
|
|
|
| utgang rašo: |
| to Deep na man taip irgi budavo, bet pastebejau, kad tai atsitinka tik tada kai windowsai ima updeitus siust, isjungiau updeitus pamirsau ta laga, tik tenka rankiniu budu updeitint jei noriu, arba dar gali but kad antivirusine tada pradeda skenuot... |
Pala o ant win7 kai atsiuncia updeitus gi ismeta langa kad "updates ready for instal" ar kazka tokio ar ne ?kiek atsimenu tai rodydavo notification (neistyriau dar normaliai win7) , del antivirusines tai esu beveik tikras kad skanuoja jinai tada kai as noriu o ne bet kada , antivirusine avira. Beto del teiginio kad gali lagint siunciant updeitus verta pagalvoti bet vienas priestaravimas mano galva jei but kompas silpnas,tada gal, bet kompe 3gigai ramo cpu intelinis T4200, nors siunciant updeitus ar siaip faila dideliu greiciu turi apkrauti HDD na tarkim torrentus puciant dideliu greiciu hdd uzkemsamas,bet updeitai nemanau kad tokius greicius visto kaip torrentai lietuvoje,nes updatei is MS eina ne is lietuvos servu todel greitis siuntimo turetu but mazesnis. Siaip sukroviau i ta kompa win xp ,tik dar negalutinai ,be draivu ir soft pako,bus laiko reiks dasibaigt ir ziuret ar su xp nera tokiu problemu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 08, 20:54 |
|
|
|
|
Sveiki!
Atnaujinu sia tema. Per ta laika, kol nerasiau, ivyko siek tiek pasikeitimu. I gera, zinoma. Taigi:
1. Pasikeiciau procesoriu. Is Pentium 4 HT i Pentium D (pirmasis dvieju branguoliu intelis, jei kazkas jau nepamenate tokio ). Zymiai pagerejo komputerio darbas.
2. Isardziau vaizdo plokste ir pertepiau is naujo termo pasta. Rodo cool, maziau kaista.
Bet..
Beda su garsu isliko... Karts nuo karto patraska jis man. Bet beda nevaiksto po viena. Bandziau atnaujinti draiverius. Nera! nieko nera nuo win xp laiku ) nezinau, is kur win 7 tuos draiverius paeme. Manau, kad liko tik juose slieku kapstyti..
Mano motinine Asrock 775VM800. Gal kas zino, ka daryt, jei labai noriu atsinaujinti, bet nerandu kur?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 08, 22:20 |
|
|
|
|
Pabandyk SAMDRIVERS, gal kartais netyčia padės Ramus prasitestinai? |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 09, 08:42 |
|
|
|
|
| Donatassj rašo: |
Pabandyk SAMDRIVERS, gal kartais netyčia padės Ramus prasitestinai? |
Ramai turetu buti geri, nes kitam kompe nedaro jokios itakos garsui greiciausiai, reikes detis kita garso plokste.
P.s. siuo metu stovi vidine garso plokste  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 09, 11:51 |
|
|
|
|
| Kazkada turejau beda su pasaliniais garsais is garso plokstes,pakeiciau maitiaka ir viskas susitvarke. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 16, 21:02 |
|
|
|
|
atidarem maitiaka. viskas atrodo tvarkingai, kondai neisdziuve. motinos kondai irgi tvarkingi ieskau pacios motinos dabar ) |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |