|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 23, 19:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Forumo informacija » Išrinkti geriausi elektronikos mėgėjų sukurti prietaisai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
|
Išrinkti geriausi elektronikos mėgėjų sukurti prietaisai |
Parašytas: 2011 02 14, 13:05 |
|
|
|
Ei, piktasis lietuvi, nei tu zinai, nei ka veikiu is tiesu O kad cia kiek forume leidziu laiko, tai tik tiek ir tematai Visu pirma ideja reikia iskristalizuoti, o ne pulti ir kelti cia ant pjedestalo, kur manau eilines idejos nelabai turi ir reiksmes, ka cia ir buvo galima matyti ir pirmojo kunkurso etape |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 14, 13:19 |
|
|
|
sneikaz rašo: |
Revoliucinio daikto kurejau tik prisimink situs savo postringavimus uz 12 menesiu, kai baigsis konkursas, o busim nepamate tos tavo revoliucines idejos. |
Galesi priminti, jei nepatingesi |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 14, 16:42 |
|
|
|
circuit rašo: |
Su komisijos komentarais viskas aišku, bent aš tai turėjau progą gyvai pabendraut.
Na o sneikaz komentarus būtų įdomu išgirst.. :) |
Na kai viskas buna mano naudai irgi dazniausiai viskas labai aisku buna, bet is salies ziurint dabar tai labai neaisku. Speju komisijai nelengva butu argumentuotai paaiskint toki balu pasiskirstyma... |
Jei čia apie mano projektą kalbama, atkreipk dėmesį kad vien forumo balsai mano projektui suteikė 2 balų persvarą, kurią atskaičiavus komisijos vertinimai nedaug išsiskyrė (nors vien pagal komisiją vis vien pirma vieta, nors ir nežymiai).
Prie ko cia mano komentarai? Jei nepastebejai tai as komisijoj nesedziu... |
Nesėdi, bet iš komentarų panašu kad norėtum sėdėti. Tai vietoj to kad čia raukytumeisi geriau išsakyk kas konkrečiai nepatinka.
Kritikuoti visi gudrūs, bet kad net konstruktyviai to atlikti neišeina tai jau liūdna. Delfyje irgi pilna piktų komentarų visokiausių, bet puikiai matosi kaip paviršutiniškai žmonės į viską žiūri, komentuoja praktiškai tik antraštę perskaitę. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 14, 17:18 |
|
|
|
Nesėdi, bet iš komentarų panašu kad norėtum sėdėti. Tai vietoj to kad čia raukytumeisi geriau išsakyk kas konkrečiai nepatinka. |
Ne, nenoreciau sedeti... Kas nepatinka jau rasiau, dabar tiesiog noriu paskaityt argumemtuotus komisijos komentarus, lyginant du "brangius lego" projektus.
Kritikuoti visi gudrūs, bet kad net konstruktyviai to atlikti neišeina tai jau liūdna. Delfyje irgi pilna piktų komentarų visokiausių, bet puikiai matosi kaip paviršutiniškai žmonės į viską žiūri, komentuoja praktiškai tik antraštę perskaitę. |
Apie pavirsutiniskumus geriau isvis patylek, prisiminkim kaip nezinodamas faktu mane isvadinai sudmaliu, po to vadovaudamasis savo normaliam zmogui nesuvokiama logika pareiskiai, kad esu melagis... Tai idomu kuris is musu pavirsutiniskenis. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 16, 18:20 |
|
|
|
Man asmeninio komentaro nereik, noriu pamatyt komentarus kaip ir kiekviena menesi budavo. Nes dabar kai du toki patys projektai su kokiais skirtingais balais, na apsimeskim, kad as tik pristatancus filmukus paziurejau, nu tikrai kazkaip keista kai kopija laimi, be jokio paaiskinimo.
Keli zmones tam rengini isgirdo komentarus? Spendziant pagal foto 4-5 zmones. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|