Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 05, 16:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Na iš tikro neturiu ką pasiūlyt. Iš pirmo žvilgsnio atrodo kad darbo turėtų būti 30min, bet kai pradedi viską dėliotis, tekstą rašytis, įgarsinimą karpyt... Žiūrėk ir praėjo visa diena.
Na o jei reikia greitai, tai tiesiog ekspromtu nusifilmuot, pakalbėt bileką ir tiek. Bet visas 3 minutes iškalbėti nenusišnekant irgi reikia sugebėt, kaip žinia inžinieriams tai sunkiai įveikiamas darbas. Tai ir tą kalbą tektų kartoti visą dieną...
Beje, įdomumo (ir gal bus naudinga būsimiems dalyvaims) dėlei: kokiomis programomis naudojatės, kad pagaminti filmukus? Gal yra kokių praktinių patarimų dėl siužeto „režisūros“, klipo montavimo, formatų, įgasinimo...
Aš naudojau Windows movie maker. Baisiai nepatogu, bet geriau nei vogti, instaliuotis ir mokintis naudotis kokiu nors gremėzdu.
O pasiūlymai... Filmuką padaryti įdomų, ne tik parodyti krūvas detalių iš arti.
Man filmavimas trunka apie 15 min. o montavimas ir igarsinimas apie valanda su puse.
Manau reiketu daugiau laiko praleist ruosiant įgarsinima, pasirasyt visa teksta, igarsint tada su vaizdu suderint, nes dabar tai pusiau ekspromtu igarsinimas daromas.
Man motorolerio pristatymo filmavimas truko kokias 4 valandas (trypčiojimas lauke prie -17°C). Video/audio montažas truko dvi dienas (pirmos dalies, tuo užsiėmė brolis, jis "prie miano"). Antros (techninės) dalies montažą dariau pats, užtrukau dieną maždaug.