|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 15, 03:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » idomus DVB-T imtuvo gedimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
idomus DVB-T imtuvo gedimas |
Parašytas: 2011 02 10, 20:14 |
|
|
|
viskas butu gerai, bet... isijungia saldytuvas-imtuvas pastringa,ijungi sviesa kambaryje-pastringa,staline lempa-pastringa ir t.t. kas ka gali patarti? aciu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 10, 20:49 |
|
|
|
/\ Visų pirma klausimas toks, ar kiti namie prietaisai veikia be panašių sutrikimų? Kaip maitinasi tas imtuvas? Blokelis ar viduje yra šaltinis? |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 00:09 |
|
|
|
visi kiti prietaisai dirba be problemu.maitinimas imtuvo viduje.DVB-T imtuvu turejau kokia 12 ir nei vienas nieko panasaus nedare.isbandziau keleta maitinimo filtru, uzmaitinau per ups-a kaip strigo-taip stringa.imtuvas Topfield TF7700.panasu kad kazkas lenda per antena |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 09:34 |
|
|
|
algis194 rašo: |
visi kiti prietaisai dirba be problemu.maitinimas imtuvo viduje.DVB-T imtuvu turejau kokia 12 ir nei vienas nieko panasaus nedare.isbandziau keleta maitinimo filtru, uzmaitinau per ups-a kaip strigo-taip stringa.imtuvas Topfield TF7700.panasu kad kazkas lenda per antena |
Taip, pas mane tas pats, kai trukdžiai stipresni už signalą, mieliau pagauna juos, tiksliau, tuo momentu nieko nepagauna ir imtuvas supranta kaip sugadintą failą. Restartavus viskas atsistato. Padėtu tik antenos perkėlimas, ar pakeitimas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 10:54 |
|
|
|
na pas mane signalo lygis 62,o kokybė 98%. Antena be stiprintuvo.Kompiuteris stovi už metro, bet nei vienam kitam imtuvui tai netrukdė |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 11:12 |
|
|
|
Pas mane antena su stiprintuvu, signalą gaudo 20 proc., jaučia žiebtuvėlio spragtelėjimą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 12:08 |
|
|
|
Tai jeigu gyvenate rajone, lygiai bus slipnesni. Čia savaime suprantama. kadangi aš pats gyvenu keli KM Vilniuje nuo TV bokšto, tai kita kalba. Nors mano giminaičiai irgi rajone gyvena, kažkaip tokių problemų nėra. Gali būti, kad patys imtuvai labai jautrūs trukdžiam. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 12:54 |
|
|
|
Tai pasiūlykite kas nors kaip išspręsti problemą? |
O tas pastrigimas koks būna? Vaizdas kvadratukais išsivaikšto ar kažkaip, kitaip tai pasireiškia? Pabandyk pasistatyti lauko anteną. Aišku, čia investicija, bet daug geriau bus, žinoma, jei yra galimybė. Matai kambarinė antena ir lieka kambarine. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 12:58 |
|
|
|
Pastrigimas-tai dingsta garsas,o vaizdas ir toliau geras, bet neina perjungti kanalus.Antena išorinė |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 13:08 |
|
|
|
Pastrigimas-tai dingsta garsas,o vaizdas ir toliau geras, bet neina perjungti kanalus.Antena išorinė |
Aš galvojau kad pradedant veikti šaldytuvui, tiesiog vaizdas išvaikšto. Tada kogero bus prastas imtuvo maitinimo blokas. Jeigu antena lauko, neturėtų būti jokių bėdų. Arba elektros instaliacija būste nekokia, kad taip viskas pasikeičia įjungiant net stalinę lempą. Tikrai, kad įdomus atvejis. Pabandyk kitoje vietoje patį tiunerį įjingti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 13:36 |
|
|
|
Ačiū, bet aš visvien nieko nesuprantu. Kaip tada paaiškinti strigimą maitinant nuo ups-o? Su tinklu tada ryšys tik per scart ir belieka antena |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 13:40 |
|
|
|
pas mane irgi panasus atvejis
priedelis selteka. pradejo durniuot, tai rodo tai nerodo. skanuojant programas kartais nei vienos neranda.
paziurejus koks signalo stiprumas ir kokybe, tai rodo 100 procentu tai po 10 sek 0 procentu.
ir taip vos ne kasdien. siandie prie tos pacios antenos prijungiau kita priedely tai viska normaliai rodo, netrukcioja.
selteka y garantiny nunesiau ziuresim ka pasakys |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 11, 13:43 |
|
|
|
Ačiū, bet aš visvien nieko nesuprantu. Kaip tada paaiškinti strigimą maitinant nuo ups-o? Su tinklu tada ryšys tik per scart ir belieka antena |
Jei yra kokia garantija, galima pabandyti perrašyti siftą, būna padeda. O gali būti, kad kažkoks techninis gedimas. Jei užstringa garsas, nebesivaldo reikėtų ieškoti problemos viduje. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|