|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 17, 18:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Stiprintuvas isijungia tik isiles
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Stiprintuvas isijungia tik isiles |
Parašytas: 2011 02 07, 17:57 |
|
|
|
|
Sveiki, nusipirko pazystamas recyveri berods pioneer. Beda tame kad ijungus stiprintuva, garsas atsiranda tik po ~10 min. Kai jau isyla galima isjungti ijungti ir garsas buna is karto. Sako kad garsas normalus be jokiu pasaliniu garsu ir neiskraipytas. Reikia kas Vilniui sutaisytu, bet reik patikimo zmogaus kad nebutu fintu Butu smagu sulaukti i PM telefono numeriuku. Zmogus pasirenges moketi uz remonta nuo 150 iki 300lt |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: Stiprintuvas isijungia tik isiles |
Parašytas: 2011 02 07, 18:35 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
Sveiki, nusipirko pazystamas recyveri berods pioneer. Beda tame kad ijungus stiprintuva, garsas atsiranda tik po ~10 min. Kai jau isyla galima isjungti ijungti ir garsas buna is karto. Sako kad garsas normalus be jokiu pasaliniu garsu ir neiskraipytas. Reikia kas Vilniui sutaisytu, bet reik patikimo zmogaus kad nebutu fintu Butu smagu sulaukti i PM telefono numeriuku. Zmogus pasirenges moketi uz remonta nuo 150 iki 300lt |
Gaila, kad protingas užsakovas ši kartą gyvena Vilniuje.  |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 07, 20:00 |
|
|
|
|
| o pats negali pažiūrėti jam? |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 07, 22:46 |
|
|
|
|
dar nelaikau saves labai kietu stipreku meistru gal geriau as kolonkes kepsiu o sita darba atiduosim zinanciam ka daro  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 07, 23:07 |
|
|
|
|
Gal man pabandyt, nes įtariu, kur šuo užkastas Beje, tikrai šiuo atveju protingas klientas, kokių reta. Visi nori pigiai ir gerai kas nelabai derinasi  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 07, 23:23 |
|
|
|
|
Sorry Ba1tuks, del manes galetum krapstyti, bet kai stiprekas ne mano o zmogus manes paprase surasti kazka kas paims ir pataisys tai nenoriu rizikuoti As zinoma labai tikejausi kad kazkas ir aktyviu vyresniu dalyviu parasys bet nesulaukiu :/ |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 07, 23:27 |
|
|
|
|
Sorry Ba1tuks, del manes galetum krapstyti, bet kai stiprekas ne mano o zmogus manes paprase surasti kazka kas paims ir pataisys tai nenoriu rizikuoti As zinoma labai tikejausi kad kazkas ir aktyviu vyresniu dalyviu parasys bet nesulaukiu :/ |
Atvežkit man i Kauną tikrai sutaisysiu pigiau negu nustatyta max kaina minus kelionės išlaidos. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 08, 00:09 |
|
|
|
|
parasyk man i pn savo numeriuka duosiu zmogui o ar jis vaziuos ne man spresti na bet pirko jis ji irgi ne is vilniaus tai manau vaziuos |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 08, 08:11 |
|
|
|
|
Jooo... gerai čia mane nuvertino ir į konteinerį išmetė Nu, tebūnie, ieškokit profų  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 08, 08:44 |
|
|
|
|
| Ba1tuks rašo: |
Jooo... gerai čia mane nuvertino ir į konteinerį išmetė Nu, tebūnie, ieškokit profų  |
Labai gerai kai žmogui su galva papuola koks rimtesnis aparatas akiračio praplėtimui. Bet duoti rimtą aparatą atsitiktiniam meistrui didžiulė rizika, pirmiausia reikia išsikovoti pasitikėjimą.
Savo laiku jei nebūčiau rizikavęs ir nebūčiau ėmęs sudėtingų aparatų, tai ko gero taip nieko daugiau apart "Brigų" ir "Radiotehnikų" taisymo ir nebūčiau išmokęs.
Apskritai tai dėjau aš ant buitinės technikos remonto. Taisyti pramoninę, automobilinę ir kitą specializuotą įrangą daug įdomiau ir pelningiau. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 08, 10:18 |
|
|
|
|
niekas taves i konteineri neismete neimk tu i plaucius. Aplamai man maloniausia butu kokiam StasiuiS duoti ar kokiam kitam kurie patys stiprekus projektuoja ir uzsimerke schemas skaito  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |