|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 11, 08:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Fm moduliatorius (modifikavimas)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Fm moduliatorius (modifikavimas) |
Parašytas: 2011 02 06, 16:37 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
| panasu kad procesorius toks pats tik ten normaliame korpuse |
Bet pas ji nera siustuvo mikroschemos.Pas mane tas lasas valdo ta mikroschema-dazni,garsa reguliuja.Karoce lasas pas mane yra visas protas,o siuncia ta mikruske.Pagal struktura labai ji panasi i BA1404 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 06, 16:45 |
|
|
|
|
| ai ta FM miksorhema gali deti ar nedeti nieko ytai nekeicia, procsorius universalus. ps tave tik programa kitokia. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 06, 16:53 |
|
|
|
|
Ieskojau jo proco... idomu kas cia?->http://www.datasheetcatalog.org/datasheet2/0/012arsf30a1su6u5d109dgkfac3y.pdfPagal ta apavadinima kazka ismete.Nu nezinzu kaip del to proco,pas mane visa juoda darba atlieka budent ta mikruske.Pas ji procas turi but jau su integruotu siustuvu.
To k.saulius66 ->USB sleifo vienas laidas tarnauja kaip antena,nesunku butu paziuret is kur ateina takeliai iki jo neskaitant kelyje esancio pikafaradinio kondo...
siap tai gali buti pardavinme ir versiju su normaliom mikroshemom
tik pries nupirkdamas deja nezinosi ka perki |
Nu,neaisku pas ka sklepe pagamintas:ar pas Yang Puonga ar pas Yang Huionga...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 06, 18:13 |
|
|
|
|
cia slamstas, kazkoka buferis.
| Citata: |
| Pagal ta apavadinima kazka ismete.Nu nezinzu kaip del to proco,pas mane visa juoda darba atlieka budent ta mikruske.Pas ji procas turi but jau su integruotu siustuvu. |
kiek suprantu pas ji isvis sisutuvo nera. ar apsirinku? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 06, 19:01 |
|
|
|
|
| k.saulius66 rašo: |
Antra mikroschemykė po LCD ekranėliu yra SMD 10-ies kokyčių vadinasi:
8027
1508
9KNB |
O antena nuo kur pareina? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 07, 15:49 |
|
|
|
|
Nusistebėjau, kad tema pritraukė susidomėjusių.
Kalbant apie moduliatorių, pasidarius LINE OUT, būtų tikrai neblogas ir pigus prendimas į automagnetolą per AUX pajungus, juolab kai moduliatorius tekainuoja 8 litus ebay. Žiūrinėjau aš ir man akį patraukė pvz acme moduliatorius:
http://www.acmemedia.lt/nesiojami-irenginiai/acme-automobilinis-mp3-grotuvas-fm-bangu-moduliatorius-f200-01-su-nuotolinio-valdymo-pulteliu.html
Tik jis velniokas pobrangis 60 lietuviškujų, kurie dabar nesimėto gatvėje. Toks klausimas ar tarkim tas acme geriau kažkuo grotu, gal kokybiškesnės detalės ar kas panaudota jame. Nes pvz acme surinkimo kokybė tikrai geresnė, nei to kitaiska.
Pasitelkus išradingumą, kyla tokių minčių, kad būtent patį moduliatorių įsimontuoti kur nors, kad dėrėtų matomoje automobilio panelė vietoje ir tarkim pajungti maitinimą nuo automagnetolos remote laido. Įjungiant magnetolą įsijungtų ir moduliatorius.
Buvau tą kitaiską pasiėmęs, tai kokybė tikrai nebloga, tik pritildžius jį girdisi elektronikos trugdžiai. Minusas tas pultelis reikia prie pat pat prikišti, kad veiktų. Surinkimo kokybė tikrai nestebino. Bet kita vertus ko tikėtis už tokią sumą
Radau vieną straipsnį, kur žmogus persidarė moduliatorių į LINE OUT grotuvą. Nuoroda čia:
http://jurgar.wordpress.com/2010/01/06/savadarbis-usb-mp3-grotuvas-mano-saabe/
Dar kolegos klausimas, dėl automagnetolos LINE IN darymo. Pas mane yra tik du rėžimai magiuke: FM bei CD. Tarkim pajungius LINE IN kokiu rėžimu būtų įmanoma priversti dirbti magą IN rėžimu? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 11, 21:45 |
|
|
|
|
perdriau moduliatoriu i mikruskes 6 7 kojas ir mase prilitavau isejimus rezultatas yra tai veikia bet kokybe nedauk gersne nei per fm atsirado pasalinis garsas atsirandantis sumirksint flasho indikatorui.kame reikalas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 11, 22:00 |
|
|
|
|
| Kas yra?Yra tas kad kaip ir sakiau,ji reik tobulint.Neisveza tas procesorius uzmaitint to fleso,dirba ant ribos.Pabandyk ant veikiancio istraukt ir vel ikist ta flesa,tikimybe kad uzlinks nepataisomai tas aparatas beveik 100 procentine.Be to mikroschemos "audio in" kojas reiktu visai atjungt ir pabandyt atjungt jos maitinimo koja (bet cia neaisku kaip gali suitakot proco darbui,nes ta mikruske uzmaitina jau procas). |
|
Paskutinį kartą redagavo Blossom, 2011 02 11, 22:03. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 11, 22:02 |
|
|
|
|
as pasiuyciau isejima pajungti per transformatoriu tiesiogiai laidu jungti radija su tuo plejeriu negerai nebent maitinima paduosi nuo radijos.
nu ir zinoma kondensatoriu reiketu ant maitinimo uzdeti daugiau, kieniciai zinoma ju bus pagaileje |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 11, 22:04 |
|
|
|
|
Vat kaip tik iš tokio moduliatoriaus pernai padariau naują mp3 grotuvą savo SAABui. Senasis buvo baisiai lėtas. SD slotą pašalinau, palikau tik USB.
| Blossom rašo: |
nelabai esu mates tokiu moduliatorisu i kurieuso ksitusi flash uz 8 litus
jei zinai pavyzdi parodyk, ir ziao butu idomu kas ten per procesoriaus toks pigus ir su usb ir mp3 iskodavimo funkcijomis |
Stai->
Kaip matai cia gali netik flesa kist,bet ir atminties kortele...Ir jis "jabejuje" kainuoja 8LT!O del procesoriaus gali but ramus,jis tik epoksidkes lasas ant platos.Ka galima isimt is jo tai ta mikroschema kur rodziau ir kriena 5V.
 |
|
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 11, 22:21 |
|
|
|
|
| kelinta maitinimo koja turetu buti.beje mano moduliatorius tos pat kaip foto zemiau idetose bet procas neaplietas taskas o su dafiga koju.ar kas turi ta daikta perdare kas gali pasakyti apie kokybe garso gal isviso neverta nei eksperimentuoti |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 12, 00:05 |
|
|
|
|
| pauliuspem rašo: |
| kelinta maitinimo koja turetu buti.beje mano moduliatorius tos pat kaip foto zemiau idetose bet procas neaplietas taskas o su dafiga koju.ar kas turi ta daikta perdare kas gali pasakyti apie kokybe garso gal isviso neverta nei eksperimentuoti |
Rytoj parodysiu ka ten reik atjungt,dabar per telefa neina paziuret.Tu geriau pasakyk kas ant tos mikruskes parasyta kur su daug koju. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |