|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 18, 15:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » PC isijungia tik is keliu bandymu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
PC isijungia tik is keliu bandymu |
Parašytas: 2011 02 02, 21:45 |
|
|
|
sveiki,
nusipirkau pries tris menesius nauja pc (stalini). Taigi, praejus tiem keliems menesiams is niekur nieko nebeisijungia pc is pirmo karto. na, kartais pasitaiko, kad is pirmo, bet pagrinde is keletos kartu. ijungus pc visi ausintuvai sukasi, lemputes dega, dvd-rom'o lempute sublyksi, hdd padirba kelias sekundes ir sustoja visas veiksmas, monitorius net neisijungia. perkrauni - vel tas pats, dar kelis kart ta pati padarai - isijungia ir viskas uzsikrauna ir puikiausiai veikia. na nesuprantu kas per bajeriai cia. butu galima daryt isvadas jei niekad neisijungtu, o dabar... gal kam buwo kazkas panasaus tj pagelbekit.
PC - AMD Phenom 2 x2 550, 3.1 Ghz, RAM 3x2 GB DDR3, Vga - AMD HD 5770 1Gb VRAM, maitblokis - 500 v.
is anksto aciu. |
|
|
|
|
 |
 |
Re: PC isijungia tik is keliu bandymu |
Parašytas: 2011 02 02, 21:55 |
|
|
|
COBALT rašo: |
sveiki,
nusipirkau pries tris menesius nauja pc (stalini). Taigi, praejus tiem keliems menesiams is niekur nieko nebeisijungia pc is pirmo karto. na, kartais pasitaiko, kad is pirmo, bet pagrinde is keletos kartu. ijungus pc visi ausintuvai sukasi, lemputes dega, dvd-rom'o lempute sublyksi, hdd padirba kelias sekundes ir sustoja visas veiksmas, monitorius net neisijungia. perkrauni - vel tas pats, dar kelis kart ta pati padarai - isijungia ir viskas uzsikrauna ir puikiausiai veikia. na nesuprantu kas per bajeriai cia. butu galima daryt isvadas jei niekad neisijungtu, o dabar... gal kam buwo kazkas panasaus tj pagelbekit.
PC - AMD Phenom 2 x2 550, 3.1 Ghz, RAM 3x2 GB DDR3, Vga - AMD HD 5770 1Gb VRAM, maitblokis - 500 v.
is anksto aciu. |
Pradžiai pasiskolink kitą maitinimą, labai tikėtina, kad teks ieškoti naujo arba taisyti. Na ir tuo pačiu gerai apžiūrėk kondensatorius ant motininės šalia procesoriaus. Ar nepamatysi tokių vaizdelių:
http://www.thenakedpc.com/dan/Bulging_Capacitors/close-up.jpg |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2011 02 02, 21:59. Redaguota 1 kartą _________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 02, 21:57 |
|
|
|
Mano vienam buvo: paspaudi jungikli ir nieko. Po ~10 sek. uzsikuria pats. Buvo kondas maitblokyje issiputes. Ir cia gali koks kondas but pasiputes. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 02, 22:07 |
|
|
|
Jons rašo: |
Mano vienam buvo: paspaudi jungikli ir nieko. Po ~10 sek. uzsikuria pats. Buvo kondas maitblokyje issiputes. Ir cia gali koks kondas but pasiputes. |
pas mane panasumu yra : pirma kart dienoje kai jungi pc ir jei nesikrauna spaudziu restart, tol spaudineju luktelejes kol uzsikrauna. o kartais net is 5 kartu nepasikrauna, tj bandau issjungt, laikant ilgai ijungimo mygtuka ir vel ijungiu, jei neina, bandau dar restartint ir va tada efektas - vos tik paspaudi restarta kompas issijungia lauk pats, prejus gal 5 s daugmaz ir vel pats isijungia be mano mygtuko spaudimo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 02, 22:10 |
|
|
|
gerai, pabandysiu. o ka tai reiskia kai sie kondensatoriai issipucia ? |
Tai reiškia, kad jiems pypiec. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 02, 22:18 |
|
|
|
Jons rašo: |
pas mane panasumu yra : pirma kart dienoje kai jungi pc ir jei nesikrauna spaudziu restart, tol spaudineju luktelejes kol uzsikrauna. o kartais net is 5 kartu nepasikrauna, tj bandau issjungt, laikant ilgai ijungimo mygtuka ir vel ijungiu, jei neina, bandau dar restartint ir va tada efektas - vos tik paspaudi restarta kompas issijungia lauk pats, prejus gal 5 s daugmaz ir vel pats isijungia be mano mygtuko spaudimo  |
Spaudinedavau ir as, pask ismokau: spusteli ijungima ir palieki, pask pats isijungia ir pasikrauna. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 02, 22:25 |
|
|
|
na as ne karta esu taip dares. ta prasme gryztu is darbo, ijungiu pc ir einu pavalgyt ar pan, bet parejus po kiek laiko vistiek nepaasikroves... na, zodziu kai bus laiko apziuresiu tuos kondus ir pabandysiu idet kita maitbloki ir bus aisku, jei ne tj teks toliau ieskot bedu.. o kolkas dekingas uz patarimus  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 02, 22:44 |
|
|
|
eMDy rašo: |
Jai pirkai pries tris menesius, tai visu pirma ne kondiku issiputusiu ieskok, o nesk ten kur pirkai  |
Tiksliai ! Parašyta naują, aš iš pradžių pagalvojau, kad naudotą pirko. Bet čia gal tik autoriui naujas. Juk jei nusiperki biurgerio nudrožtą mašiną vistiek sakai naują mašiną pirkau  |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 03, 20:11 |
|
|
|
pc naujas, is parduotuves. zinau, kad galiu nest i garantini, bet supraskit, man viskas idomu kas susije su jais, todel idomu suzinot kas siuo atveju yra jam nutike. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 02 04, 22:37 |
|
|
|
Daug kas gali but nutike:mygtukas stringa,maitblokis brokuotas,motka brokuota...Pats geriau nekisk nagu prie jo.Butu senas grabas galetum zaistis su juo.Cia mano patarimas.Ka gali padaryt tai kistukus visus istraukt ir vel ikist,gal kur kontaktas blogas,arba pagal motinos aprasyma susirast kur jungiasi ijungimo mygtukas prie motinos,ir pasitikrint kaip mygtukas kontaktuoja.Gal dar kita maitbloki pabandyt pasijungt... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 02 25, 22:09 |
|
|
|
tj va, gryzau po kurio laiko zodziu motke buwau junges pagrindini maitinima tik 20 pin jungikliu, o yra 24, bet su tuo 20 pin ejo tuos tris ar keturis menesius ir po to prasidejo cirkai kaip kalbeta auksciau. kaip saket, nuveziau i garantini, jis mano pazystamas siaip, tj sako iseme mano hd5770 vaizdushke su papildomu maitinimu, idejo silpnesne, modelio nepamenu, kompas is kart pasikure, ideda mano- nesikuria. zodziu prijunge dar tuos 4 pin i pagrindini lizda maitinimo ir visos bedos dingo KOLKAS. bet as kazkaip turiu tokia nuojauta, kad kazkas vistiek yra maitblokiui negerai, jei anxciau veike, o dabar ne(turiu omeny su 20 pin). su 24 pin eina. tad garantinio negavau, nes nera priezasties kodel siust maitbloki i garantini. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |