|
Forumas » Elektronika žaliems » Padekit del transformatoriaus
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Padekit del transformatoriaus |
Parašytas: 2011 01 30, 17:47 |
|
|
|
|
ok aip sakot ar su ta lempute arba trafu negali koks gaisras kilti nes inkubatorius padarytas is polisterolio  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 30, 18:44 |
|
|
|
|
Jei nėra kibirkšties ir aukštos temperatūros, t.y. tvarkingai viskas įrengta, su protu, tai kaip kils tas gaisras. Lemputė turi būti įdėta jai skirtam patronėly, tokiu atstumu nuo sienelių, kad negautų kaitros nuo lemputės tas polisterolis ir tiek. O jeigu ir gautų tos kaitros, tai netikiu, kad užsiliepsnotų. Transformatorius jeigu užtrumpintum gali ir sprogti su liepsna  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 30, 18:46 |
|
|
|
|
| kulverstuks rašo: |
ok aip sakot ar su ta lempute arba trafu negali koks gaisras kilti nes inkubatorius padarytas is polisterolio  |
Jeigu dirbdamas naudosies galva tai nekils. Bet kaip suprantu nuosava galva nelabai padės, nes žinių ir patirties ne fontanai. Gal daryk pasikonsultuodamas su labiau patyrusiais. Tik ar sugebėsi atsirinkti kuris patyręs, o kuris tik tokiu apsimeta ? Tam irgi reikia patirties. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 30, 21:41 |
|
|
|
|
| o kaip tas transformatorius gali uztrumpint tipo pats gali ar turi ka nors su juo daryti kad uztrupintu?? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 30, 21:52 |
|
|
|
|
| Dziastis rašo: |
| Patyrusiu ir neapsimetu, o bandau patarti tik. Atsiprašau, kad sudariau tokį įspūdį. |
Tu čia kažką supainiojai, tavęs aš visiškai neturėjau omeny, juolab tavo postas atsirado per tą laiką kol rašiau savąjį t.y. vėliau negu aš pradėjau rašyti atsakymą.
| kulverstuks rašo: |
| o kaip tas transformatorius gali uztrumpint tipo pats gali ar turi ka nors su juo daryti kad uztrupintu?? |
Gali ir taip ir taip, bet ir nuo vieno ir nuo kito saugo teisingai parinkti saugikliai. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 30, 22:03 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Tu čia kažką supainiojai, tavęs aš visiškai neturėjau omeny, juolab tavo postas atsirado per tą laiką kol rašiau savąjį t.y. vėliau negu aš pradėjau rašyti atsakymą. |
Į laiką nepažiūrėjau, pamaniau, kad turite omeny mane  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |