|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 16, 10:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Klausimas dėl oscilografo ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Klausimas dėl oscilografo ? |
Parašytas: 2011 01 23, 13:57 |
|
|
|
Gal kas turi oscilografą DS6062,Lemonoje galima užsąkyti.Ar patogus naudotis?Taip man tiktu,bet gal kas išbandėte praktiškai ? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 23, 16:59 |
|
|
|
Tai Tektronix tipo DPO žymiai brangesni,o parametrai blogesni,normalaus už 2000 nenupirksi,nebent mašinai į bardačioką,pirki juk ne vieniem metam ir norisi ne vienkartinį,todėl ir klausiu,Lemonoj sakė,kad perka,tai gal atsilieps kas turi |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 23, 17:08 |
|
|
|
Bet tavo aukščiau nurodytas modelis lemonoje kainuoja beveik 30 tūkstančių litų, tikrai nesuklydai rašydamas modelį ar žiūrėdamas į jo kainą? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 23, 17:47 |
|
|
|
viktorasss rašo: |
Tai Tektronix tipo DPO žymiai brangesni,o parametrai blogesni,normalaus už 2000 nenupirksi,nebent mašinai į bardačioką,pirki juk ne vieniem metam ir norisi ne vienkartinį,todėl ir klausiu,Lemonoj sakė,kad perka,tai gal atsilieps kas turi |
gal koki atliekma buta pardavei?
siap man aidomu ka tu tokio konstuoji kad tau reikia tokio osolografo. beje Rigol firma yra dideli aferistai, tai as nepatarcisu su jais prasideti. ten kiek matau stipriai kastruotas orilografas, ir ko gero adc kaip visada is rigol stipriai paturbinti.
as tai psiulyciau apsiriboti kio nors paprastesniu su 1GSPS maksimum 2 GSPS uz 3000lt o ne uz 30 000lt |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 23, 18:21 |
|
|
|
viktorasss rašo: |
viktorasss, ar pats neapsirikai sito Rigol kainoje?
ten 28 tukstanciai, ne 2,8
28kLt kainu kategorijoje nieko patart negaliu
bet jei kalba eina apie 2000...3000 Lt biudzeta - kreipkis i forumieti Lakonas, manau jis tures tau ka pasiulyti
jei nepavyktu greitai susisiekti per foruma - parasyk man i PM, duosiu jo tel |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 23, 18:37 |
|
|
|
Citata: |
Lemonoj sakė,kad perka |
Tai pardavėjų tipinė frazė,nereikėtų ja labai pasikliauti...
Na,nesitiki,kad panašius prietaisus Lietuvoje masiškai pirktų...
Nors turėti tokį daiktą ,aš manau ne man vienam,oi,kaip norėtųsi...
O "perka" ,be apgaulės galima būtų pasakyti,nebent apie M830. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 23, 18:54 |
|
|
|
Nei vienas asmeniskai to nepirktu.....lietuvoj tokiu kiseniu nesiuva.Firma matomai perka. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 23, 19:10 |
|
|
|
Tai aš ir klausiu patarimo ir rytoj bėgti į parduotuvę neketinu,dėl tos Rigol ir neramu,juk kiniečių palyginti jauna firma,yra rusų firma АКИП,panašus prietaisas tik 3000-4000 kainuoja,reikės gerai pastudijuoti Tektronix gaminius,visgi amerikonai ir trečdalį rinkos užsigrobė arba Fluke irgi USA,o dėl pinigų tai yra sponsorius,ko nepirkti |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 23, 19:49 |
|
|
|
Jo nuomonė kategoriška-tik Tektronix-10 metų garantija,o Rigolą,tik pigesnį turi Circuit,tai džiaugiasi be galo,radau čia forume panašią temą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 24, 00:23 |
|
|
|
Nu as nusipirkau sia savaite Hantek DSO5102B 100MHz (perdarinesiu i 200MHz), 2 kanalai, 7 coliu ekranas, kruva navarotu, 1GS/s ir daug atminties. Susimokejau su DHL siuntimu nepilnai 2000Lt. Vienzo savo bloge dar nespejau aprashinet, bet kolkas esu patenkintas, veikia puikiai. Kas del oscilografo, tai forumietis "Jedas" minejo, jog ims Hameg oscilografa uz 13k, be to BW ten zymiai didesnis, taigi siulau parasyt gal privacia zinute, papasakos placiau. Imho uz tokia kaina mano nuomone neverta, nes Lemona bus uzsidejusi kokia 20-30% antkaini. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|