|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 22:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Magnetola veikia, tačiau negroja
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Magnetola veikia, tačiau negroja |
Parašytas: 2011 01 14, 07:31 |
|
|
|
|
| xyznia rašo: |
del airbag issovimo.vyrai,maziau filmu ziurekit kad issautu airbag reikia prie paduskos laidu tiesiai pliusa su minusu pajungt,kas yra is esmes atsitiktinai padaryt nelabai imanoma.o kad blokas nei is sio nei is to duotu komanda saut tai nelabai isivaizduoju kaip ji taip apgaut imanoma |
mazai koses dar valgiai, paauk dar. jai nezinai geriau nekomentuok. tavo ziniai vaziuojanciai masinai buvo isove ne karta, tu dar nematei kaip masinos buna surinktos po avariju, degusios ar skenduoles. durniui ir duru rankena viena karta sauna. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 14, 10:23 |
|
|
|
|
| kas kur ir kaip yra buve gali cia man nepasakot,faktas kad zmogus kazka bekrapstydamas masinoj ju tikrai neisaus.o apie be reikalo sovusius airbagus esu girdejes tik is visokiu garaziniu perekupu,kurie patys nelabai supranta apie ka sneka ir kaip sistema veikia. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 14, 10:32 |
|
|
|
|
| kas kur ir kaip yra buve gali cia man nepasakot,faktas kad zmogus kazka bekrapstydamas masinoj ju tikrai neisaus.o apie be reikalo sovusius airbagus esu girdejes tik is visokiu garaziniu perekupu,kurie patys nelabai supranta apie ka sneka ir kaip sistema veikia. |
Tu visiškai neteisus , esu matęs airbegus iš po proto bokštų pasiknaisymo po mašiną .http://www.youtube.com/watch?v=tWNNysIEaYg |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 14, 13:15 |
|
|
|
|
kaip tu uzknisi su savo paistalais teoriniais. praktikos neturi tai nelysk visai.
visai neseniai servizo pavadinimo neminesiu, nes cia gali buti "meistriuku" is ten. dedami i Opel signalizacija, susprogdino Air Baga |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 14, 13:18 |
|
|
|
|
| genka rašo: |
Tu visiškai neteisus , esu matęs airbegus iš po proto bokštų pasiknaisymo po mašiną .http://www.youtube.com/watch?v=tWNNysIEaYg |
na visokiu durniu pilna |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 14, 17:16 |
|
|
|
|
| as dirbu autoelektriku 8m jei ka.o tokie kaip tu su praktika be teoriniu ziniu per daug cia achujeni jaucias ir zmones be reikalo gasdina. zmogus netycia atjunge airbag indikatoriu,kas nuo to gali sprogt tu man durnam isaiskink,o paskui jau savo graudzias istorijas cia visiem pasakok.pats turbut vaira nueiminemas salma uzsidedi,kad taip visko bijai? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 14, 17:20 |
|
|
|
|
| p.s. kazkada reikejo draudiminiam roveriu 420 susprogdint vairo paduska.pajungiau KRONA 9V -nesove.teko atsitempt akuma.o signalizatorscikai tie kur susprogdino-lochai.turbut bande posukiu ieskot tiesiai pliusa pasieme .dejau daug signalkiu i opelius,ten visi airbag laidai atskiruose geltonuose kembrikuose eina. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 14, 18:37 |
|
|
|
|
| Citata: |
| turbut bande posukiu ieskot tiesiai pliusa pasieme .dejau daug signalkiu i opelius,ten visi airbag laidai atskiruose geltonuose kembrikuose eina. |
Teisingai atskirose kembrikuose, bet matyt neteko susidurti su auto kuriai buvo svilusi provodkė ir garažiniai tvarkė, tada jau nebėra jokių kembrikų ir spalvos belekokios. Apturėjau tokį reikalą su scharan, sprogo sėdynės pagalvė.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 15, 11:16 |
|
|
|
|
| Supratau, kad daugiau patarimu nebus kaip isspresti problema. Ketinu kita savaite varyti auto pas meistrus, tik kol kas nensuprendziau pas ka. Gal galite ka nors parekomenduoti |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 15, 14:04 |
|
|
|
|
| tau tvarkant sprogo?ar garaziniai betvarkydami pravodke susprogdino? |
Man sprogo kai dėjau signalizaciją.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 15, 17:51 |
|
|
|
|
| tai daugiau papasakok kaip tai ivyko,ar cigarete kai degeis jobino?be reikalo net bombos nesprogsta,o cia airbag |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 15, 23:48 |
|
|
|
|
| Senokai tai buvo, ieškojau durų galinukų laido su kontrolkę nuo pliuso ir gavau į petį. Teko nupirkti sėdynę vairuotojo. Ir vėliau dar sužinojau kad ten labai chaltūrnai prikimyčinta buvo vargo žmogelis su elektra. Be to arbago kontrolinė lemputė degė kad kažkas blogai, dar prieš man pradedant montuoti signalizaciją. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 15, 23:58 |
|
|
|
|
nu kaip ir aisku viskas,matyt tas laidas buvo niekur nepajungtas,t.y. nutrukes nuo bloko,likes tik galas i pagalve kur eina.bet cia jau yra neeilinis atvejis,nes as pats pastoviai Audi A3 ibesdavau i sedynes paduskos laida su tokia pat kontrolke,mat laidas rudas su baltu tai tik uzsidedavo klaida short to 12v-niekas niekada nesprogo.ten pas A3 tie visi laidai kartu eina zgute |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |