|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 10:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Stiprintuvas, kokių reta!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Stiprintuvas, kokių reta! |
Parašytas: 2011 01 06, 12:13 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
belieka eiti i baznycia ir pradeti sukauti kad ir dievo nera ir viskas moksliskai jau irodyta kad ne dievas pasauli sukure ir ne nuo adomo ir ievos viskas prasidejo...
|
Nu. Viska teisingai sakai.
Seip audiofylija su religija labai panashi - tiki tuo ko nera ir tuom ko negali patikrint.
Del to stipro - aprashyme prirashyta visokiu nesamoniu ir tiek, marketingui reikia pardavinet gi.
Kaip sakant double blindas parodys kas kur shiko. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 06, 13:30 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Seip audiofylija su religija labai panashi - tiki tuo ko nera ir tuom ko negali patikrint. |
bet juk reikia kazkuom tiketi? Ant dusios juk geriau Kiekvienam aisku skirtingai, vienam nuejus kunigeliui pasipasakojus ko nedoro pridirbo kitam ziurek sniurelius pakaitaliojus treciam... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 06, 15:21 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
| bet juk reikia kazkuom tiketi? |
Turiu tau blogu naujenu
O jei rimtai tai tik savimi. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 06, 17:52 |
|
|
|
|
Kietai įsivėlėt į diskusiją.
Iš šono paskaitęs galiu pasakyti tiek, susitiko "krikščionis musulmoną".
Ar verta diskutuoti šiomis temomis? Kaip kažkas minėjo, tai tas pats kas religiją peikti, ar tiesos joje ieškoti....
Audiofilija hobis, malonumas, kaifas, tikėjimas.... Pvz. man daug ramiau kai laidus stipre palei sieneles išvedžioju, ar bent supinu. Tada atrodo ir groja gražiau, o realiai tai gi tas pats. Tai manau saviitaiga, žinai, kad taip geriau ir iš tiesų geriau pasidaro. Tai ką jau audiofilas aš?
Manau ne.
O ką pedantui pasakysi? Jam atrodo, kad ant stalo esančios dvi knygos, raudona ir žalia turi būti sudėliotos pagal autoriaus pavardę abėcėlės tvarka. O kai reikės paimti vieną ar kitą knygą, jam tai nei patogumo, nei sunkumų nesukels, ims pagal spalvą ir tiek.... Tačiau jam bus ramu, savo darbą atliko, viskas tvarkinga ir pagal jį. Nu tai ir audiofilas deda žvaigždžių metalo laidus, nes jam taip ramiau ant dušios. O padės, ar ne velnias ten jį žino.
O bapkių sukiša, tai faktas... Bet paimk, turi pana, sukiši bapkes, apribotą gyvenimą gauni (buktai į kitas nebegali žiūrėti), o naudos kas? Malonuma gauni ir tiek. Tai audiofilo stipras jam kaip pana.
Kad giria savo aparatus, tegu giria. Ir gaidys savo plunksnas prieš kitą gaidį kedena, kas iš to? Nieko... Abu puode atsiduria.
Tai manau iš kur pažiūrėsi iš ten argumentų rasi ir prieš ir už audiofilija. Tai gi vėl pasikartosiu, ginčas dėl religijos, tai ginčas dėl religijos, nes ir tą audiofiliją religija savotiška laikyti galima.
O kad nuomonę kiekvienas turi tai puiku, labai svarbu ją išreikšti, tik be purvų.  |
|
_________________ Nėra geriau už IBM/Lenovo ThinkPad! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 06, 18:15 |
|
|
|
|
| Bet paimk, turi pana, sukiši bapkes, apribotą gyvenimą gauni (buktai į kitas nebegali žiūrėti), o naudos kas? Malonuma gauni ir tiek. |
blemba sitas nuzude zinok reik daryti rimtas isvadas jei tau su tavo pana taip vyksta poto gyvenima susigadinsi ir jai sugadinsi  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 06, 18:19 |
|
|
|
|
Na tada 90% visu mariju zemiu reikia tas pacias rimtas isvadas daryti , nes ten butent taip viskas ir vyksta.  |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 06, 22:49 |
|
|
|
|
| blemba sitas nuzude Laughing zinok reik daryti rimtas isvadas jei tau su tavo pana taip vyksta Very Happy poto gyvenima susigadinsi ir jai sugadinsi Laughing |
Gal nevisai gerai suformulavau... Išvados tokios, kol pana viskas cool, kai žmona, patylėsiu... Ačiū dievui dar neužsiroviau, kad vestuvių prireiktų. O šiaip tai pats pamatysi, jei dar nepamatei, kas ten bus. Manau 80% visų vyrų žmonomis ne itin patenkinti... Kažkada rimtai buvau susimąstęs šia tema, tai dabar net purto apie kokias sužadėtuves ar vestuves pagalvojus. Gerai dar kad jaunas...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 06, 23:01 |
|
|
|
|
| *Ričardas rašo: |
| Pvz. man daug ramiau kai laidus stipre palei sieneles išvedžioju, ar bent supinu. Tada atrodo ir groja gražiau, o realiai tai gi tas pats. Tai manau saviitaiga, žinai, kad taip geriau ir iš tiesų geriau pasidaro. Tai ką jau audiofilas aš? |
Vat ir klysti, ale ne iš tos pusės. Laidų supynimas (susukimas), išdėstymas - esminiai dalykai. Yra stiprintuvų, kuriems užtenka išpint laidus arba padaryt juos per ilgus, arba netinkamai išdėstyt, ir jie apskritai nebedirba, o tai ir išvis dūmais gali išeit. Taigi šitoj vietoj rūpintis laidais net labai rekomenduojama. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 06, 23:06 |
|
|
|
|
| S.G. rašo: |
| Pvz. man daug ramiau kai laidus stipre palei sieneles išvedžioju, ar bent supinu. Tada atrodo ir groja gražiau, o realiai tai gi tas pats. Tai manau saviitaiga, žinai, kad taip geriau ir iš tiesų geriau pasidaro. Tai ką jau audiofilas aš? |
Vat ir klysti, ale ne iš tos pusės. Laidų supynimas (susukimas), išdėstymas - esminiai dalykai. Yra stiprintuvų, kuriems užtenka išpint laidus arba padaryt juos per ilgus, arba netinkamai išdėstyt, ir jie apskritai nebedirba, o tai ir išvis dūmais gali išeit. Taigi šitoj vietoj rūpintis laidais net labai rekomenduojama. |
Na šiaip jei plokštė ir žemės ištrasuotos blogai ir dar schemotechnika prasta, tai tu laidu vedžiojimas kaip nabašnikui klizma. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 07, 00:04 |
|
|
|
|
| čia jau šedevras. Panašu į Kalėdinę eglutę |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 07, 08:41 |
|
|
|
|
Dėl laidų tai ir aš įsiterpsiu Čia pirmas mano stiprintuvėlis, kurį padariau: Šedevras. Laidų raizgalynė gera, bet užtat veikė  |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 01 07, 15:40 |
|
|
|
|
Na gal nebukime tokie kategoriski - kiek pamenu, ankstyvoje vaikysteje ir as taip mokejau!
Deja, su amziumi mes daugeli sugebejimu prarandame.  |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 01 07, 16:54 |
|
|
|
|
| S.G. rašo: |
Kokie ten dūmai dėl laidų su tda8560q, gi ne koks ypač jautrus tranzinukas... Ale vat kalbant apie tą foto, tai mano pirmi stiprintuviukai buvo ant plastikinių garsiakalbių grotelių, sukišti elementai, kojos užlenktos ir toliau laideliais viskas, na kad nezyzdavo, tai negaliu pasakyti, nors kaip kada pataikydavau. Taip kad visai nieko tie "kušiai", pradžiai tinka. O dabar, ar tas laidas eina tiesiai nuo plokštės A iki plokštės B, ar per dėžės sienelę nutiesta ir pagal kampus išlenkta, manau nėra skirtumo didelio... Na apie neekranuoto signalo įėjimo laido sukimą apie trafą nekalbu, tas įtaką žinoma turės.  |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |