|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 10, 05:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Automatika, robotai, RC modeliai » Reikia pagalbos del servo mechanizmo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Reikia pagalbos del servo mechanizmo |
Parašytas: 2010 03 18, 23:14 |
|
|
|
Kas galetumet pagaminti servo mechanizma, o gal kas zinote kur galeciau ji isigyti?
Beje reikalingas ne bet koks, o galingas!!! Kiek domejausi Lietuvoje, visi jie man per silpni, cia apie tokius kurie naudojami lektuvu modeliams.
Skoloj tikrai neliksiu, o issamiau isdestyti savo mintis galeciau telefonu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 03 19, 12:56 |
|
|
|
Kaip pvz.: butu auto langu pakelejo varikliukas, gali buti ir galingesnis, kiek tiksliai MW tikrai nepasakysiu, nes tai ne mano sritis - esu zalias ) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 03 21, 20:17 |
|
|
|
kaip pradziai-perdaug... Cia naudojamas reduktorius... Variklis cia tarp kitko... |
|
_________________ Nieko taip lengvai nedaliname, kaip patarimus... |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 05, 16:44 |
|
|
|
mano manymu nei vienas variklis neatliks ekonomiskai darbo , jei nebus naudojamas reduktorius , nei vienas zmogus neatsakys i klausyma , jei jis nebus atitinkamai suformuluotas.
Pagal susirasinejima sprendziu , kad zmogus nori zaliuses kilnoti./gal protinga nama daro/ . Jei taip , tai tokiu reduktoriu Lietuvoj dar yr ir gan nebrangus. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 06, 08:33 |
|
|
|
RRaimondas rašo: |
mano manymu nei vienas variklis neatliks ekonomiskai darbo , jei nebus naudojamas reduktorius .... |
Nu cia tai klysti. Kiekviena transmisija suvalgo dali energijos ir yra naudojama tik tada, kai reikalinga suderinti turima varikli su reikiama apkrova. Yra tokiu varikliu ir tokiu apkrovu kurios jungiasi tiesiai ir isgaunamas max naudingumas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 01 06, 13:56 |
|
|
|
Pukas0001 rašo: |
RRaimondas rašo: |
mano manymu nei vienas variklis neatliks ekonomiskai darbo , jei nebus naudojamas reduktorius .... |
Nu cia tai klysti. Kiekviena transmisija suvalgo dali energijos ir yra naudojama tik tada, kai reikalinga suderinti turima varikli su reikiama apkrova. Yra tokiu varikliu ir tokiu apkrovu kurios jungiasi tiesiai ir isgaunamas max naudingumas. |
Su Tamsta visiskai sutinku |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|