|
Forumas » Elektronika žaliems » LED stroboskobas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2010 12 30, 17:17 |
|
|
|
|
| Tik jį reikės užsisakyti, nes jo Lemona dabar neturi. |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 01, 13:46 |
|
|
|
|
Čia šiaip pagalvojau, ar visi elektronikos studentai turi tiek mažai žinių elektronikoje? Nes juk nebūna taip, kad sugalvojai "Op būsiu elektronikas" ir varai ten studijuoti... Manau juk reikia pasikaustymo prieš studijas, bent kokių 1 metų mirksiukų ir kito velnio praktikos. Ar aš klystu? Ar galima pradėti elektronikos studijas visai be patirties ir tikėtis gero pasisekimo jose? Čia aš klausiu ne kaip "priekaba", bet kaip būsimas studentas....  |
|
_________________ Nėra geriau už IBM/Lenovo ThinkPad! |
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 01, 13:52 |
|
|
|
|
| nebūtina, bet po studijų galima eiti dirbti prekių konsultantu senukuose |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 01, 15:16 |
|
|
|
|
| vytautas55 rašo: |
| nebūtina, bet po studijų galima eiti dirbti prekių konsultantu senukuose |
+10 už šitą ;D |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 01, 23:18 |
|
|
|
|
Čia tipo dėl to, kad elektronikos studijos neperespektyvios, ar kaip?  |
|
_________________ Nėra geriau už IBM/Lenovo ThinkPad! |
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 02, 07:37 |
|
|
|
|
| na truputi ir tu teisus, bet ir ne laikas būtu pradėti pažinti detales mokykloje |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 02, 19:41 |
|
|
|
|
| vytautas55 rašo: |
| na truputi ir tu teisus, bet ir ne laikas būtu pradėti pažinti detales mokykloje |
Na, kaip ir neverta eiti i studijas būnant žaliam, taip ir bent pagrindines elektronikos detales manau būtina pažinti, jeigu nors kiek domiesi elektronika  |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 03, 17:25 |
|
|
|
|
| Jai turi ziniu bagaza- puiku, bus lengviau. Pirmam semestre isdestomi pagrindai- viska ko reikia zinoti. Taciau ka praktiskai zinai nebutinai tau neariskai pades: pvz zinai kaip veikia diodas, taciau paaiskink pn sandura kaip ji veikia ir paaiskink charakteristikas. Daznai ta teorija net nereikalinga praktikoje. Kadangi mokslai lietuvoje- pagrinde sausa teorija, praktika gali uzsiimti savo laisvu laiku |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 03, 22:06 |
|
|
|
|
kaip labai nori ir stengesi, savo paseksi ir zalias eidamas visko pramoksi, svarbiausia turet noro ir valios  |
|
_________________ Aš moku džiudžitsu, sambo, dziudo, aikido ir daugybę kitų baisių žodžiu. |
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 03, 22:10 |
|
|
|
|
| xaler rašo: |
Tai puiku
 |
jeigu turi kokios buitines sugedusios elektronikos tv ar kas nors tokio... Patarciau ten pasiknist,rasi daug reikalingu elementu (pc moniturije ir kokiam pc maitbloki rastum viska ko tau reike (na kaip as pc maiteke rasdavau 555 timer'i))  |
|
_________________ Aš moku džiudžitsu, sambo, dziudo, aikido ir daugybę kitų baisių žodžiu. |
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 03, 22:42 |
|
|
|
|
| Rysiek rašo: |
kaip labai nori ir stengesi, savo paseksi ir zalias eidamas visko pramoksi, svarbiausia turet noro ir valios  |
pvz pats ejau nes mane tai domino, dar nuo gal 12 metu tevas ismoke naudtis lituokliu, teko pora senu rusisku stiprintuvu krapstyti kad veiktu. atsirado poreikis ismokti teorijos ir kaip praktiskai projektuoti schemas. Kazka kas veike rasti gedima tikrai nesunku palyginus su tuo kad paciam nuo nulio kazka padaryti kas veikia. |
|
|
|
|
|
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 04, 00:14 |
|
|
|
|
Aš dabar antram kurse elektronikos inžinerijos, tai esu vienintelis savo grupėje, kažką daręs ir domėjęsis prieš studijas Dabar yra dar pora grupiokų, pradedančių daryti kažką praktiškai, o kiti visai ne į temą sėdi šitoj specialybėj ir nieko "neraukia" iš praktinės pusės, ir nieko nesiruošia "raukt"  |
|
|
|
|
|
 |
 |
LED stroboskobas |
Parašytas: 2011 01 04, 14:10 |
|
|
|
|
| Dziastis rašo: |
Aš dabar antram kurse elektronikos inžinerijos, tai esu vienintelis savo grupėje, kažką daręs ir domėjęsis prieš studijas Dabar yra dar pora grupiokų, pradedančių daryti kažką praktiškai, o kiti visai ne į temą sėdi šitoj specialybėj ir nieko "neraukia" iš praktinės pusės, ir nieko nesiruošia "raukt"  |
Tai labai gerai...Nes jei jie pradėtų ką nors "raukt",tai jiems iškiltų aibė klausimų,su kuriais jie pultų prie dėstytuvų,tuo pastatydami pastaruosius į nepatogią padėtį(jie "raukia" ne ką daugiau už jus).Kiltų konfliktinės situacijos.O dabar viskas tylu,gražu.Reikia džiaugtis. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |