|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 10, 15:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Vaizdo perdavimas per atstumą
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Re: Vaizdo perdavimas per atstumą |
Parašytas: 2010 12 21, 21:26 |
|
|
|
tutisnn rašo: |
Ir ką patartumėt? |
Kadangi beveik esu tikras, kad čia neatsiras nei vieno bandžiusių ką nors panašaus iš e-shopu ir dar mažiau tikiu (tiksliau visai netikiu) kiniškais pažadais apie tokius atstumus (na nebent idealiomis sąlygomis plyname lauke) tai siūlau pasižiūrėt ką nors ką galima rasti čia Lietuvoje gyvai kad kažkoks realus žmogus galėtų pasakyti- taip šitą verta bandyti, nes mano kaimyno pusbrolio žvogeris tokį turi ir jam veikia. |
|
|
|
|
 |
Vaizdo perdavimas per atstumą |
Parašytas: 2010 12 21, 21:39 |
|
|
|
Bet kaip supratau reik tos kameros, kaip pirmame poste, imtuvo ir to siųstuvėlio galingesnio ir viskas?
Na aišku... |
|
_________________ Išmoksta netas kuris klausinėja, o tas kuris supranta atsakymus.. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 21, 22:23 |
|
|
|
Bet kaip supratau reik tos kameros, kaip pirmame poste, imtuvo ir to siųstuvėlio galingesnio ir viskas?
Na aišku... |
Aš abejoju ar tau tikrai aišku. Aš tai sakau, kad NEREALŪS tie skaičiai 800....1500m, bet tu bandyk, bandyk. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 21, 22:25 |
|
|
|
Nu supratau, kad tiek nebus, + sienos ir pan. Bet 300m tai jau perduos... manau... |
|
_________________ Išmoksta netas kuris klausinėja, o tas kuris supranta atsakymus.. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 21, 22:27 |
|
|
|
Ir dar klausimas, gal gali numesti nuorodą iš kur būtų galima nusipirkti tiktais ta " stiprintuvą" . Nes ta kamera su imtuvu tai jau kaip ir yra... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 21, 22:42 |
|
|
|
Geriau ne stiprintuvo ieškok, o geresnės antenos. Ją gali prisijungti 50 omų kabelių. Nors ir su ta vaikiška antena, atviroje vietoje laisvai 300 metrų traukia. Jei bus kokia kliūtis, tada nieko nematysi, per sieną riba 20- 30 m. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 21, 22:45 |
|
|
|
xina rašo: |
Geriau ne stiprintuvo ieškok, o geresnės antenos. Ją gali prisijungti 50 omų kabelių. Nors ir su ta vaikiška antena, atviroje vietoje laisvai 300 metrų traukia. Jei bus kokia kliūtis, tada nieko nematysi, per sieną riba 20- 30 m. |
Tai, kad ji jau turi, o ten kaip suprantu "mini" stiprintuvėlis su antena tai manau, kad bus tas pats...Man ir reik + / - atviroje vietoje... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 21, 22:55 |
|
|
|
Tai, kad ji jau turi, o ten kaip suprantu "mini" stiprintuvėlis su antena tai manau, kad bus tas pats...Man ir reik + / - atviroje vietoje... |
Turiu aš jas trijų rūšių, pas visas skirtingos antenos, nors dažnis tas pats. Kamera skirta kambariui, ne laukui, taigi, nori, ar ne, teks anteną jungti kabeliu ir kišti į lauką, kad išvengtum sienos slopinimo. Ar nemanai, kad vietoje tos vielikės, prijungus normalesnę anteną, kokybė pagerėtu ir padidėtu atstumas? Na, pabandyk pirma, gal ir su ta vieliuke trauks, bet nelabai tikiu, kad 800 metrų sieks.
Deja, turiu atsiprašyti, pas mane 2,4 GHz, tai gali skirtis ir atstumai  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 21, 23:00 |
|
|
|
Turiu aš jas trijų rūšių, pas visas skirtingos antenos, nors dažnis tas pats. Kamera skirta kambariui, ne laukui, taigi, nori, ar ne, teks anteną jungti kabeliu ir kišti į lauką, kad išvengtum sienos slopinimo. Ar nemanai, kad vietoje tos vielikės, prijungus normalesnę anteną, kokybė pagerėtu ir padidėtu atstumas? Na, pabandyk pirma, gal ir su ta vieliuke trauks, bet nelabai tikiu, kad 800 metrų sieks. |
Na antena per langą, 0 problemų. Na taip, gal ir tiesa sakai, o kokią antena rinktis? Tai tada net nereik to " stiprintuvėlio" kaip suprantu?
O yra tokių kameryčių skirtų laukui ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 21, 23:13 |
|
|
|
Yra kameryčių, bet yra ir inkilų joms, na, kur lauke padaro kambario sąlygas. |
Inkilų?
O kokia antena dėt? Gal URL pvz ebay.com |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 21, 23:23 |
|
|
|
Na, aš pats nedėjau antenos, tik mintis tokia kilo nelabai seniai, kai radau, kad mano kameroms galima naudoti 50 omų kabelį. Bet paieškok savo dažniui antenos, turėtum lengvai rasti. Geriausiai tiktu kryptinė, su reflektoriumi. Bet kiek žinau, wi-fi riba irgi apie 800m. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 21, 23:25 |
|
|
|
Kryptinė tai nelabai, nes ji judės...
Nu paieškosiu... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors